Θα γίνει «της Κορέας»; Τι λένε τα άστρα;

Τέτοια μυστικοπάθεια είχαμε να την δούμε από τον καιρό του Στάλιν

Θα γίνει «της Κορέας»; Τι λένε τα άστρα;

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στην Κορεατική χερσόνησο, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τον Ντόναλντ Τραμπ να επιδίδονται σε «παλικαριές» που λίγο θέλουν να εξελιχθούν σε ένα πολύ... θερμό επεισόδιο!

Θα γίνει όμως αυτό που φοβούνται όλοι, δηλαδή μια πυρηνική ανάφλεξη;

Ήδη από το 2016 είχα «προειδοποιήσει» για τα επερχόμενα, μέσα από την εκπομπή «Τι είδε ο Μάγος», με την χαρακτηριστική φράση «δεν θα ήθελα να ζω στην Κορέα αυτήν την περίοδο». Κι αυτή η εκτίμηση ήρθε σαν αποτέλεσμα της γενικής αστρολογικής εικόνας που είχα –κυρίως μέσα από αστρογραφήματα των εκλείψεων και του συνοδικού κύκλου Ήλιου-Δήμητρας αφού... δυστυχώς, τόσο για το κράτος της Βόρειας Κορέας, όσο και για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τα στοιχεία γέννησης είναι κάπως ασαφή.

Ο νεότερος (παγκοσμίως) ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1984 αλλά υπάρχει κι άλλη... διαθέσιμη ημερομηνία, αυτή της 5ης Ιουλίου της ίδιας χρονιάς. Αρχικά μάλιστα η γενικότερη πεποίθηση ήταν πως είχε γεννηθεί το 1982 ή το 1983 αλλά ένας θείος του που ζει στις ΗΠΑ κατέθεσε πως ο γιός του, γεννημένος το 1984 είχε την ίδια ηλικία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δηλαδή... μύλος αλλά δεν είναι τυχαίο ότι τέτοια μυστικοπάθεια είχαμε να την δούμε από τον καιρό του Στάλιν που κι αυτός έκρυβε διαρκώς το πότε γεννήθηκε.

Πάντως είτε είναι Αιγόκερως, είτε Καρκίνος, έναν Πλούτωνα τον έχει στο... κεφάλι του αυτά τα χρόνια, αφού ως διελαύνων είτε κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του, είτε αντίθεση.

Αξιολογώντας τις δύο ημερομηνίες που δίνονται, με μια πρώτη ματιά εκείνη του Ιουλίου δείχνει πιο αντιπροσωπευτική, ιδιαίτερα σε σχέση με το «πολεμοχαρές» προφίλ του Κιμ Γιονγκ Ουν που προκύπτει αβίαστα από τον συγκεκριμένο γενέθλιο χάρτη αλλά σε κάθε περίπτωση, χωρίς ώρα γέννησης και οικοθεσία, κάθε εκτίμηση παραμένει μετέωρη.

Περνώντας στο κράτος της Βόρειας Κορέας, είναι σίγουρο μεν ότι ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου (ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1948) αλλά η μοίρα του Ήλιου «παίζει» από την 16η έως την 19η μοίρα του ζωδίου κι αυτή η αβεβαιότητα δυσκολεύει την χρήση των προοδευτικών συστημάτων που θα μπορούσαν να δώσουν μια έστω κατά προσέγγιση εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Έτσι αναγκαστικά θα καταφύγω σε έμμεσες ενδείξεις, στο αστροχαρτογράφημα δηλαδή του συνοδικού κύκλου Ήλιου-Δήμητρας, αλλά και στο ωροσκόπιο του Ντόναλντ Τραμπ που είναι ένας από τους άμεσα εμπλεκόμενους, κρατώντας ωστόσο την δεδομένη αντίθεση του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον Ήλιο της Βόρειας Κορέας, κάτι που ενδεχομένως παραπέμπει σε μια περίοδο ασάφειας και χάους στην χώρα της Άπω Ανατολής, είτε σύντομα, είτε μέσα στην επόμενη διετία.

Το ωροσκόπιο του Αμερικανού Προέδρου πάντως έχει ευθεία αναφορά στην Κορεατική χερσόνησο, αφού στο αστροχαρτογράφημά του, από εκεί διέρχεται μια από τις «γραμμές» του Άρη, παραπέμποντας ακόμη και σε έναν πόλεμο.

Και η πιο πιθανή περίοδος για να συμβεί το απευκταίο ξεκινά το φθινόπωρο με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, αφού εκεί βρίσκεται ο γενέθλιος Άρης της Βόρειας Κορέας, ενδεχομένως και του ηγέτη της.

Ανάλογη εικόνα ως προς τον χρόνο, δίνουν και τα αστροχαρτογραφήματα των δύο συνοδικών κύκλων Ήλιου-Δήμητρας. Ο μεν τρέχων, που η επιρροή του λήγει στις αρχές Ιουνίου, ορίζει τον Κρόνο ως πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην Κορεατική χερσόνησο, κάτι που αναμένεται να συντηρήσει το κλίμα φόβου κι ανασφάλειας, χωρίς όμως μια απευθείας εμπλοκή. Στον επόμενο ωστόσο, που «κρατάει» μέχρι το φθινόπωρο του 2018, τα ηνία παίρνει ο Ουρανός, παραπέμποντας τόσο σε «σαρωτικές» αλλαγές σε επίπεδο ηγεσίας, όσο και σε μια ενδεχόμενη αεροπορική ή πυραυλική εμπλοκή.

Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν να πει κανείς ότι τα χειρότερα έπονται και κατά την εκτίμησή μου την «νύφη» τελικά θα την πληρώσει ο λαός της Βόρειας Κορέας, που μετά το «σκούπισμα» του ηγέτη του θα βιώσει μια «άνοιξη» ανάλογη με εκείνες των αραβικών χωρών, που μισοδιαλυμένες ακόμη «ψάχνονται» για να βρουν τον βηματισμό τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved