Ελλάδα- Χρόνια Πολλά Μεταπολίτευση (μέρος ΙΙ)

Τελικά προτού ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις ο χάρτης της Ελλάδος επιβεβαιώνεται.
Παπασταύρου Λίντα
Ελλάδα- Χρόνια Πολλά Μεταπολίτευση (μέρος ΙΙ)

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger






Karl_Heinz_Ottinger


Στο Πρώτο Μέρος- Ελλάδα Χρόνια πολλά είχαμε γράψει πως : «Μια πρώτη εκτίμηση: Η κυβέρνηση τώρα που νοιώθει πως έδεσε «τον γάιδαρο της» τώρα θα την πατήσει. Η χώρα μπαίνει σε μια βαθειά ύφεση. Νομίζω πως οι αγορές θα επιχειρήσουν παράλληλα χτύπημα σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία.» Έτσι τελικά έγινε μιας και οι αγορές «χτυπούν» από τις 3/8 την Ισπανία και την Ιταλία ενώ ασκούν πιέσεις και στην Γαλλία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εάν συνεχιστούν οι πιέσεις αυτές τότε η χρηματοδότηση (σε πρώτη φάση) της Ελλάδας θα είναι αδύνατη. Το όνειρο για μια Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (επί της ουσίας) προφανώς και θα μείνει στο ράφι.

Δείτε όμως κάτι αξιοπερίεργο . Βάζουμε τους χάρτες Ελλάδας, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιταλίας και Ισπανίας και βλέπουμε το πλήθος των προσβολών που δέχονται από Ουρανό και Πλούτωνα. Ο Ουρανός στην πραγματικότητα βγάζει με βία πράγματα που σιγόβραζαν εντός της Ευρώπης. Οι οίκοι αξιολόγησης ουσιαστικά είναι μια «φούσκα από χαρτογιακάδες» οι οποίοι μεροληπτούν εξόφθαλμα υπέρ της «υπερδύναμης» Αμερικής, αφού προ της στάσης πληρωμών αυτοί την διατηρούν εντός της πρώτης βαθμίδας αξιολόγησης.

4oplos

Η Ελλάδα ήταν η κερκόπορτα ενώ ο ΓΑΠ ο φύλακας που ξέχασε την πόρτα ανοικτή!!!

Ανέκαθεν στην Ιστορία του ανθρωπίνου γένους υπήρχε ένας αδύναμος κρίκος. Υπάρχει ένα απόφθεγμα που λέει πως Gelegenheit macht Diebe δηλαδή η ευκαιρία είναι που κάνει τον κλέφτη! Μέσα δηλαδή από την Ιστορία καταλαβαίνει κανείς πως συνήθως για να σε κλέψουν έχεις δώσει είτε δικαίωμα είτε τα σημάδια αδυναμίας φύλαξης. Η Ευρώπη είναι ουσιαστικά ένας «αδύναμος κρίκος» και οι Αμερικάνοι κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν την δήθεν κυριαρχία τους.

Διελαύνοντες προς γενέθλιους

KRONOS=ARIES POINT/ASC=ARIES POINT / ΆΡΗΣ = ΔΙΑΣ/KRONOS = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/HADES = ΑΦΡΟΔΙΤΗ/HADES= VULCANUS

Η πρωτεύουσα ενός Νομού, ενός Κράτους. Ο Σχεδιασμός ενός σημαντικού επιτεύγματος μαζί με την βοήθεια άλλων ενδεχομένως ανώτερων. Οι καλές περιοχές σε μια πόλη. Δραστηριότητες και ενέργειες της κυβέρνησης και κυβερνητικών οργανώσεων. Η εποπτική αρχή της προστασίας ανηλίκων. Ο αναρμόδιος προϊστάμενος. Αποτυχία της ηγεσίας. Αναρμόδια κυβέρνηση. Αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση. Κακή σχέση με τον προϊστάμενο ή με την κυβέρνηση. Χρήματα από παράνομες δραστηριότητες ή την πορνεία εισέρχονται στο κράτος. Μια κακοτυχία . Όλα πηγαίνουν στραβά. Πηγαίνοντας κάτω με γρήγορο ρυθμό. Η ταχεία επιδείνωση μιας κατάστασης.

ZEUS = ΑΡΗΣ = MC/ΗΛΙΟΣ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ = ΣΕΛΗΝΗ/POSEIDON = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ /POSEIDON= ARIES POINT / KRONOS = ASC/ΑΡΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ /APOLLON= ASC= ADMETOS

Εμφάνιση ενός νέου προσώπου όπου φαίνεται πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Ένας λαός που «ματώνει». Μια μεγάλη πυρκαγιά. Τραυματισμοί από πυροβόλο όπλο. Ζώντας μια πιεστική κατάσταση. Τραύματα –εγκαύματα από πυρκαγιές. Κατασπαταλώντας τις ευκαιρίες. Ο Φόβος του να κάνω κίνηση. Αψυχολόγητες ενέργειές. Η πτώση και συντριβή μιας κυβέρνησης.

VULCANUS = ΔΙΑΣ /POSEIDON= ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/APOLLON= ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON= ΣΕΛΗΝΗ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ= ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ= ΗΛΙΟΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ = APOLLON

Κάποιοι κερδίζουν μέσα από την κρίση. Μια πολιτική αλλαγή σηματοδοτεί ένα καλύτερο μέλλον. Μια χώρα ανυπεράσπιστη αλλά με αυτό που λέμε «έχει Άγιο».

APOLLON=ARIES POINT/HADES= ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ= ΣΕΛΗΝΗ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=ΣΕΛΗΝΗ= ZEUS/KRONOS= ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON

Διαδεδομένη ένδεια. Εμπορικές συμφωνίες σε σχέση με πετρέλαια & ορυκτέλαια. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Τα ορυχεία. Η πνευματική πίεση. Ένας λαός που περιμένει την αφορμή για να «απασφαλίσει».

ADMETOS= ΑΦΡΟΔΙΤΗ / ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= ASC/ΚΡΟΝΟΣ = ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ / ADMETOS= ΑΡΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ = ASC/ΕΡΜΗΣ= ARIES POINT/ΟΥΡΑΝΟΣ = APOLLON /POSEIDON

Δυσαρμονία στη συνύπαρξη μαζί με άλλους. Συσσώρευση προβλημάτων. Η αρχή μιας πολύ λυπημένης χρονιάς. Ασθένεια, χωρισμός ή διακοπή της εργασίας

για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Μια απρόσμενη καταστροφή. Η μη προώθηση ενός αιτήματος.

HADES= ASC/ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ = KRONOS/POSEIDON = ΕΡΜΗΣ/ADMETOS = MC/VULCANUS =ΚΡΟΝΟΣ/ADMETOS= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ /ΑΡΗΣ

Επαφές και συναναστροφές που δεν έχουν καλό τέλος. Παρεξηγήσεις. Άτομο πολιτικό προσβάλλεται από σοβαρή ασθένεια. Αναλογιζόμενος το παρελθόν. Μια δυσάρεστη εμπειρία μέσα από μια κακή πράξη

Διελαύνοντες προς προοδευμένους

HADES= MC/KRONOS= ARIES POINT/ POSEIDON= ΚΡΟΝΟΣ/HADES = ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ / ΔΙΑΣ= MC/CUPIDO= ASC/VULCANUS = ΔΙΑΣ

Για να είναι η αιτία για την θλίψη από την τέλεση μιας ενέργειας. Γνωρίζοντας πράγματα του παρελθόντος. Γυναίκα όπου διευκολύνει το έργο των Αρχών. Ενέργειες άνευ νοήματος. Απερισκεψία.

KRONOS = ΕΡΜΗΣ /POSEIDON= ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ZEUS = ZEUS /APOLLON= ΚΡΟΝΟΣ /POSEIDON= ARIES POINT/ΔΙΑΣ

Μεγάλες ιδέες. Υψηλά ιδανικά. Εργασία που προωθείται αρμονικά από το κράτος αλλά είναι για λίγους και «εκλεκτούς». Καθόλου ανταγωνισμός. Χαρά μέσα από πολιτικές ανακατατάξεις.

ZEUS= HADES/ADMETOS= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ / ΕΡΜΗΣ= ΟΥΡΑΝΟΣ / POSEIDON = MC/ΔΙΑΣ= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ /ΚΡΟΝΟΣ = ΜC/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ = ARIES POINT

Προσπάθειες εναντία στους εχθρούς μου. Οικονομική κατάρρευση. Επιμονή στις θέσεις μου. Ένας χωρισμός που είναι δρομολογημένος και προ-αποφασισμένος. Μια εκδίωξη.

VULCANUS = ΑΦΡΟΔΙΤΗ /ΟΥΡΑΝΟΣ =MC/ΔΙΑΣ= VULCANUS/POSEIDON=ΟΥΡΑΝΟΣ /APOLLON

Ενότητα ή ενθουσιασμός, δύναμη και επιρροή μέσω συμφωνίας των πολιτικών δυνάμεων. Ο έχων μεγάλη αισιοδοξία.

POSEIDON= KRONOS = ΗΛΙΟΣ/POSEIDON= ARIES POINT / VULCANUS = CUPIDO /KRONOS = ΟΥΡΑΝΟΣ /ZEUS

Επιρροή στο πλήθος. Το κράτος προστατεύει τις αλλόθρησκες θρησκευτικές κοινότητες.

ADMETOS = ΕΡΜΗΣ /ΔΙΑΣ=MC/ΑΦΡΟΔΙΤΗ= ΗΛΙΟΣ /ΑΡΗΣ = MC/APOLLON= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/POSEIDON = ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ

Μια ήρεμη ευχάριστη συνομιλία με μερικούς φίλους. Βαθιά αίσθηση της τύχης. Μοναξιά. Διακοπή εργασίας. Απόλυση. Το τέλος της δραστηριότητας. Ο νεκρός στρατιώτης. Ατύχημα ισχύος σε στρατιωτική μονάδα. Κατάρρευση των ψεύτικων ιδεών. Μοναξιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved