Εκλογές την Άνοιξη - Τι δείχνουν τα άστρα;

Κάλπες την άνοιξη στην Ελλάδα; Ο Τσίπρας θέλει εκλογές;

Εκλογές την Άνοιξη - Τι δείχνουν τα άστρα;

Για πρόωρες εκλογές την Άνοιξη μιλούν αυτές τις ημέρες τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης επικαλούμενα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ζητήσει διάλυση της Βουλής και διενέργεια εκλογών το αργότερο ως τις αρχές του καλοκαιριού.
Αν συμβεί αυτό θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε ενάμισι χρόνο που η χώρα μας οδηγείται στις κάλπες. Τι δείχνουν τα άστρα;

Αρχικά να θυμίζουμε ότι πρώτοι εδώ στο astrology.gr είχαμε διαβάσει για τις πρόωρες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Και συγκεκριμένα Στο άρθρο «Αστρολογική επικαιρότητα 9/6: Οι πιέσεις των δανειστών οδηγούν σε εκλογές;» είχαμε γράψει: «Από αστρολογικής πλευράς, το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες είναι ένα πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη (σημαντικά γεγονότα) της 28ης Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας (κυβέρνηση). Το γεγονός ότι σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη και τον Πλούτωνα της Ελλάδας δείχνει ότι πολύ πιθανόν κατά την "εκλειπτική" περίοδο (από τέλη Αυγούστου ως τέλη Οκτωβρίου) να χρειαστεί η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, ώστε ο λαός να υποδείξει με την ψήφο του την πολιτική που θα ακολουθηθεί απέναντι στις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών» όπως και έγινε!

Ακόμη, στο video «Πολιτικές Προβλέψεις 2015» (μετά το 10ο λεπτό του video) που αναρτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πριν καν προκηρυχτούν οι πρώτες εκλογές, είχαμε προβλέψει την διεξαγωγή δεύτερων εθνικών εκλογών το Σεπτέμβριο του 2015.

Και πάλι, πρώτα στο astrology.gr, έχετε διαβάσει για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στο 2016. Το έχω υποστηρίξει τόσο στο άρθρο με ημερομηνία ανάρτησης 18/9/2015 «Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για την επόμενη ημέρα την εκλογών» σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση της 21ης Σεπτέμβρη δεν θα μακροημερεύσει και ότι μέσα στο 2016 θα έχουμε εκλογές όσο και στο άρθρο: «Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οικονομικές και κοινωνικές εκτιμήσεις για την Ελλάδα» που έχω σημειώσει ότι η Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3/2016 θα είναι καταλυτική και η λαϊκή βούληση θα προτάξει ότι ή θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα και θα δείξει φιλολαϊκό πρόσωπο ή θα βουλιάξει από την ίδια την κοινωνία.

Επιστρέφοντας στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών μέσα στο 2016, πότε τοποθετούνται χρονικά σύμφωνα με τα άστρα; Το «κουαρτέτο» των σεληνιακών φαινομένων (Φεβρουαρίου- Μαρτίου) αναδεικνύουν άρωμα εκλογών μέσα στην Άνοιξη το οποίο όμως επεκτείνεται μέχρι το Σεπτέμβρη του 2016 πράγμα που σημαίνει ότι από την Άνοιξη ως τα τέλη καλοκαιριού η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα είναι αναπόφευκτη.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση) είναι υπολογισμένος για 24/7/1974.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved