Ήδη, προτού εκπνεύσει το 2014, στην επικαιρότητα κυριαρχεί η κουβέντα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Η συνάντηση του Γιάννη Ριζόπουλου με τον Karl Heinz Ottinger, των δυο αγαπημένων σας αστρολόγων, κανονίστηκε για το πρωί της Τετάρτης 10/12/2014, για καφεδάκι και μια χαλαρή κουβέντα περί πολιτικής - εξάλλου οι γραπτές τους προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι το 2015 είχαν ήδη παραδοθεί στο astrology.gr (θα τις δείτε δημοσιευμένες τις επόμενες ημέρες).

{youtube}TLcnpSAuVSg{/youtube}

Ο Γιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον Karl επίσης τον γνωρίζετε από τις επιτυχημένες του προβλέψεις στις πολιτικές σελίδες του astrology.gr. Καθημερινά υπογράφει την αστρολογική επικαιρότητα και κάθε μήνα "αποκωδικοποιεί" τους πολιτικούς χρησμούς και μελετάει τα σεληνιακά φαινόμενα, δίνοντας μια πολιτική διάσταση στην κίνηση του φεγγαριού πάντα με βάση τις εξισώσεις της uranian αστρολογίας.

Για πρώτη φορά, εδώ, αποφασίζει να δείξει το πρόσωπό του (το Karl, όπως είχατε υποψιαστεί, είναι ψευδώνυμο...). Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, η κουβέντα δεν αργεί να περάσει στα πολιτικά: Ο Karl δεν είναι πολύ αισιόδοξος, ούτε "χαϊδεύει αυτιά". Βλέπει όμως ανάπτυξη και κάνει σαφές πως η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει μεγάλες αλλαγές - περισσότερα θα διαβάσετε σύντομα, σε σχετικό άρθρο.

"Η κατάσταση δεν έχει επιστροφή και η επανάσταση είναι μάλλον επιβεβλημένη" σημειώνει.

Ο Γιάννης από την άλλη, έχει το δικό του τρόπο να παρουσιάζει τα γεγονότα. Μιλάει για την παρουσία του Δία στο Λέοντα, η οποία μπορεί να πυροδοτήσει καταστάσεις στα οικονομικά μας, ενώ καταφέρνει να εκμαιεύσει από τον συνομιλητή του πως στις εξισώσεις της uranian αστρολογίας, που μελετάει, "βλέπει" δυο εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2015.

Δες το σχετικό video

{youtube}jmJSxGkMGF8{/youtube}

Με το γνωστό τους χιούμορ η κουβέντα συνεχίζεται για την οικονομική και την κοινωνική διάσταση των μελλούμενων του 2015.

"Θαύματα δεν γίνονται", συμφωνούν οι δυο αστρολόγοι του astrology.gr. Η Ελλάδα μπαίνει σε κρίσιμη περίοδο, όμως θα παλέψουμε και θα επιβιώσουμε. Βέβαια συμφωνούν επίσης πως... "ο καναπές τελείωσε"!

Η κατάσταση μπορεί να είναι κρίσιμη και με τις γείτονες χώρες, όπου θα υπάρχουν εντάσεις και εξελίξεις. Εξελίξεις θα υπάρξουν ειδικά σε περιόδους Νέας Σελήνης (π.χ. του Ιουνίου), ενώ θα μάθουμε νέα και σχετικά με Έλληνες του εξωτερικού.

Τι θα γίνει με Ρωσία, Αμερική και Κίνα; Και, αλήθεια, θα χρεωκοπήσουμε;

Δες το video

{youtube}eY1Q_dglR3Q{/youtube}

Καλή χρονιά!