Ελλάδα VS Γερμανία: Μια σχέση «μοιραία» που πάντα χάνει η Γερμανία

Πως και γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται

Ελλάδα VS Γερμανία: Μια σχέση «μοιραία» που πάντα χάνει η Γερμανία

Βίοι παράλληλοι ενώνουν εδώ και χρόνια την Ελλάδα και την Γερμανία σε ένα καρμικό παιχνίδι με τους Γερμανούς στην αρχή πάντα πανίσχυρους και αήττητους να κερδίζουν τις μάχες την μια μετά την άλλη μα στο τέλος να... χάνουν τον πόλεμο. Σε αυτό το «μοιραίο» παιχνίδι το «ΟΧΙ» των Ελλήνων γίνεται ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των εποχών της νίκης τους και της πανωλεθρίας τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η 28η Οκτωβρίου 1940 που το «ΟΧΙ» των Ελλήνων στην πολεμική μηχανή του άξονα αν και δεν απέτρεψε την γερμανική κατοχή εντούτοις έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την κατάρρευση του Γ' Ράιχ αφού καθυστέρησε την είσοδο των Γερμανών στη Ρωσία με αποτέλεσμα να τους βρει ο σιβηρικός χειμώνας και να ηττηθούν βαριά.

Εξετάζοντας την περίοδο 1940-1945 χρησιμοποιώντας τον αστρολογικό χάρτη της Συνθήκης του Λονδίνου για την Ελλάδα (3/2/1830) και τον αστρολογικό χάρτη της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία (30/1/1933) διαπιστώνουμε ότι στη συναστρία Ελλάδας - Γερμανίας υπάρχει ένα «καρμικό» δέσιμο το οποίο όπως θα δούμε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται και στην νεότερη ιστορία.

Ο άξονας Άδης / Άδμητος της Γερμανίας ισούται με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας αλλά και τον άξονα Μεσουρανήματος / Άδη που δείχνει προσπάθεια επιβολής των Γερμανών και καταστολής της όποιας δράσης των Ελλήνων. Ακόμα, το Μεσουράνημα της Γερμανίας εφάπτεται με τον άξονα Μηδενικής Κριού / Κρόνου στο ωροσκόπιο της Ελλάδας υποδεικνύοντας ότι ενέργειες και πράξεις των Γερμανών οδηγούν σε οικονομική κατάρρευση την Ελλάδα. Από την άλλη, όμως, ο άξονας Άρης / Δίας της χώρας μας ισούται με τον Ζευς της Γερμανίας σηματοδοτώντας έτσι ότι παρά την πολεμική δυναμική του Βερολίνου στο τέλος η Ελλάδα θα γινόταν η αιτία για να οδηγηθεί στην κατάρρευση το πάλαι ποτέ κραταιό Γ' Ράιχ.

Περνώντας στο σήμερα και εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης (24/7/1974) για την Ελλάδα και τον αστρολογικό χάρτη της Ομόσπονδης Γερμανίας (3/10/1990) για την Γερμανία προκύπτει εκ νέου το «μοιραίο» δέσιμο μεταξύ των δύο χωρών αφού φαίνεται ότι πάλι η Γερμανία σαν άλλος Γολιάθ θα την ξαναπατήσει από τον Δαβίδ που στη σύγχρονη ιστορία λέγεται Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο άξονας Άδη / Άδμητου της Γερμανίας ισούται με την Μηδενική Κριού και τους άξονες Βόρειου Δεσμού / Κρόνου, Μεσουρανήματος / Σελήνης και Μεσουρανήματος / Πλούτωνα της Ελλάδας δείχνοντας πως επιδίωξη του κράτους της Μέρκελ είναι ο απόλυτος έλεγχος και η εκμετάλλευσης της χώρας μας. Δυστυχώς όμως για τη γερμανική παντοδυναμία ο Βουλκάνους της Ελλάδας ισούται με τα μεσοδιαστήματα Μεσουράνημα / Άδμητου και Σελήνης / Άδμητου της Γερμανίας δείχνοντας ότι η χώρα μας θα συνδεθεί με το επώδυνο τέλος της -στον οικονομικό αυτή τη φορά- πόλεμο που μας έχει κηρύξει.

Ίσως, λοιπόν το «Όχι» του ελληνικού λαού που είπε στις 5/7/2015 τελικά δεν πήγε στον βρόντο. Και αυτό γιατί δεν συνετέλεσε απλά στο να θιγεί η εικόνα της «καλής» Γερμανίας αναδεικνύοντας σε παγκόσμιο επίπεδο την αμείλικτη στάση της απέναντι στο ελληνικό ζήτημα αλλά και γιατί αποτέλεσε την «αρχή» για μια σειρά γεγονότων που δείχνουν ότι η γερμανική παντοδυναμία άρχισε να βρίσκεται σε κίνδυνο. Τον Σεπτέμβριο του 2015 το σκάνδαλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας VW την οδήγησε στα πρόθυρα της κατάρρευσης και γκρέμισε το «μύθο» της τίμιας Γερμανίας ενώ για πρώτη φορά από την αρχή της οικονομικής κρίσης η μεγαλύτερη χώρα της ευρωζώνης έχει βρεθεί αντιμέτωπη με προβλήματα (οικονομικά, συμμαχιών, μεταναστευτικό) που δείχνουν ότι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και πολύ πιθανόν... η αντίστροφη μέτρηση για το Βερολίνο έχει αρχίσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved