Η Μπέτυ Μπαζιάνα και η καυτή σοκολάτα

Τι είπε στο καφενείο του Πανεπιστημίου;

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και η καυτή σοκολάτα

Πανσέληνος στον Ταύρο σήμερα το ζώδιο που σχετίζεται με το λαιμό αλλά και κάθε απολαυστικό ρόφημα και η Μπέτυ Μπαζιάνα το πρώτο πράγμα που ζήτησε φθάνοντας στην Κοζάνη ήταν μια κούπα με ζεστή σοκολάτα για το λαιμό της.

Μετά την ίωση που την ταλαιπωρούσε η σύζυγος του Πρωθυπουργού επέστρεψε στα έδρανα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το δεύτερο ουσιαστικά μάθημά της αφού την προηγούμενη φορά λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα ζήτησε από το καφενείο του Πανεπιστημίου μια «καυτή» σοκολάτα γιατί όπως είπε ο λαιμός της ακόμα την ενοχλούσε από την ίωση. Απολαυστικό και γεμάτο αντιοξειδωτικά το ρόφημα σοκολάτας - ιδιαίτερα όταν είναι ζεστό- φαίνεται πως η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε την ιδανική επιλογή για να είναι στις επάλξεις για το δεύτερο μάθημα στους φοιτητές της.
Αφήστε που συν τοις άλλοις η ζεστή σοκολάτα βοηθά και να σκεφτόμαστε και ως καθηγήτρια που όταν γίνεται φασαρία στην αίθουσα αποφεύγει να κάνει παρατηρήσεις, απλώς περιμένει να τελειώσει η φασαρία για να συνεχίσει τη διδασκαλία όπως λένε οι φοιτητές της μάλλον είχε έναν ακόμη λόγο να την προτιμήσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved