Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Τι δείχνουν τα άστρα για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ αλλά και το μέλλον της δεξιάς παράταξης

Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Μετά τη νέα εκλογική ήττα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έλαβε απόφαση να ξεκινήσουν διαδικασίες εκλογής αρχηγού. Οι υποψήφιοι για το χρίσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι: κ.κ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην παρούσα φάση, η Νέα Δημοκρατία ψάχνει έναν αρχηγό ο οποίος θα μπορέσει να σταθεί επάξια απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και να τον κοντράρει. Πολλοί ζητούν έναν με τα ανάλογα ηλικιακά χαρακτηριστικά, τα οποία πληρούν μόνο οι κύριοι Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης αντίστοιχα. Ακόμη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ψηφίζουν άτομα μέσα από την Νέα Δημοκρατία που έχουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο και αναζητούν ένα όνομα το οποίο να είναι «βαρύ χαρτί». Σε αυτή την περίπτωση ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από την άλλη, είναι ιδιαίτερα συμπαθής και με «γκελ» στα πιο «λαϊκά» στρώματα της κοινωνίας.

Ποιος απ' αυτούς θα μπορούσε να είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας; Θα μπορέσει ο επόμενος πρόεδρος της δεξιάς παράταξης να είναι ο αντι-Τσίπρας; Ποιο το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας Σκορπιός με ιδιαίτερη μαχητικότητα λόγω της συνόδου Άρη –Ουρανού που διαθέτει στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη. Με τον διελαύνοντα Ουρανό να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Βόρειο Δεσμό του, δεν διαφαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη για την προεδρία της Νέα Δημοκρατίας αφού η όψη αυτή δεν ευνοεί στο να αποσπάσει κανείς την αμέριστη εύνοια από το κοινό. Από την άλλη, ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετράγωνου με τον γενέθλιο Ερμή στο ωροσκόπιό του και ενεργοποιεί την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη. Ως εκ τούτου, θεωρώ πως η υποψηφιότητά του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος λόγω του ότι θα δώσει την «υποστήριξή» του σε άλλο υποψήφιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται αλλά δεν μπορεί να κερδίσει την κούρσα. Θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη να περάσει σε έναν «δεύτερο» γύρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κουβαλάει ένα βαρύ όνομα στις πλάτες του πλην όμως ο διελαύνων Πλούτωνας προσβάλλει στην παρούσα φάση τους γενέθλιους πλανήτες Άρη και Κρόνο, αντίστοιχα, στον Κριό και αυτό εξ ορισμού δημιουργεί πολλά προβλήματα. Θεωρώ πως δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Απόστολος Τζιτζικώστας: Ο σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος απέσπασε ως ανεξάρτητος ένα εξαιρετικό ποσοστό στις Νομαρχιακές εκλογές του 2013 είναι ένας χαμηλών τόνων Παρθένος που στην παρούσα περίοδο έχει τον διελαύνοντα Δία στο ζώδιό του όμως έχει εναντίον του από διέλευση τον Κρόνο (εξουσία) και τον Ποσειδώνα (παρασκήνιο) και ίσως φτάσει κοντά στην πηγή αλλά δεν πιεί νερό.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ο προσωρινός πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πήγε» την Νέα Δημοκρατία αρκετά καλά στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, πλην όμως πολλοί του πιστώνουν την ήττα, η οποία ήταν εν πολλοίς προδιαγεγραμμένη. Στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έχει τις πιο πολλές πιθανότητες από τους άλλους υποψήφιους, αφού παρά τα εμπόδια που του στήνει ο Κρόνος από διέλευση, ο Ποσειδώνας, αν και ανάδρομος, είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο του, δείχνοντας ότι προσωρινή προεδρία του στη ΝΔ μπορεί να εκληφθεί τελικά στα συν του ενώ ο διελαύνων Δίας (εύνοια) πηγαίνει να σχηματίσει όψη τρίγωνου με τον Χείρωνα του, δείχνοντας μια ενδεχόμενη νίκη σε ένα «τραυματισμένο» κόμμα (*Χείρωνας).

Τέλος, όσον αφορά στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας αν και θέλει να αλλάξει σελίδα, η χρονιά που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού ο Κρόνος της τελευταίας Ηλιακής επιστροφής της είναι σε σύνοδο με τον ετήσιο Ωροσκόπο της ενώ «πέφτει» εντός του 12ου οίκου, τον τομέα των δοκιμασιών, στο γενέθλιο ωροσκόπιο της. Ιδεολογικές αντιπαραθέσεις εντός των κόλπων της ίσως τελικά οδηγήσουν σε απόσχιση και δημιουργία ενός νέου φορέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα της αστρολογικής ανάλυσης έχει βαθμό επισφάλειας λόγω του ότι κρίσιμοι αστρολογικοί δείκτες δεν έχουν συμπεριλήφθη στην αστρολογική εκτίμηση εξ αιτίας της έλλειψης της ώρα γέννησης των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4/10/1974
*Ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει γεννηθεί στις 6/11/1972
*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γεννηθεί στις 4/3/1968
*Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει γεννηθεί στις 2/9/1978
*Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γεννηθεί στις 14/12/1953

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved