Στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ και ο Άδωνις με «ευλογίες» Σαμαρά - Τι δείχνουν τα άστρα;

Θα καταφέρει να μαζέψει τις 50 υπογραφές; Θα περάσει στο 2ο γύρο;

Στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ και ο Άδωνις με «ευλογίες» Σαμαρά - Τι δείχνουν τα άστρα;


Η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη φέρεται να έχει τις «ευλογίες» του Αντώνη Σαμαρά, αν και ο πρώην Πρωθυπουργός δεν θέλει με κανέναν τρόπο να δείξει ότι παρεμβαίνει στη διαδικασία. Τέσσερεις μέρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι από τους ενδιαφερομένους που έχει προκαλέσει θόρυβο.

Τι δείχνουν τα άστρα για την τύχη της υποψηφιότητας Άδωνη Γεωργιάδη στην κούρσα διαδοχής της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γεννηθεί υπό την επιρροή της συνόδου Ηλίου – Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που υποδεικνύει ισχυρή θέληση και πάθος ως προς την πραγμάτωση των στόχων του. Είναι εύστροφος μιας και στο ωροσκόπιό του η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα του προσδίδει οξύνοια, γνώση και φαντασία.

Διεκδικεί την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας με τον διελαύνοντα Ουρανό σε όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Άρη μα και σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό γεγονός που υποδεικνύει πως τα αποτελέσματα δεν θα τον δικαιώσουν αφού εξ ορισμού πρόκειται για όψεις που δείχνουν δυσμενείς καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε μερική απώλεια δημοτικότητας.

Επιπρόσθετα, ο διελαύνων Ποσειδώνας πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ερμή δείχνοντας έτσι έλλειψη ρεαλισμού και απώλεια της πραγματικότητας.

Ως εκ τούτου, προκύπτει πως δεν είναι καλή επιλογή στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η υποβολή υποψηφιότητάς του για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες του και ενδεχομένως να τον βυθίσει σε θλίψη.

*Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γεννημένος 6/11/1972

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved