Εκλογές 2015: Αστρολογική εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα - Τι θα δείξει η κάλπη;

Τι λένε τα άστρα για τα αποτελέσματα της εκλογικής κάλπης στις 20 Σεπτεμβρίου;

Εκλογές 2015: Αστρολογική εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα - Τι θα δείξει η κάλπη;

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα αστρολογικό exit poll. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε την αστρολογική μας εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών και αυτό θα επιχειρηθεί και στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση.

Από τις 19/8/2012 είχα γράψει το άρθρο με τίτλο «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» κάνοντας σαφές ότι ο επόμενος κάτοικος του Μεγάρου Μαξίμου θα ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο άρθρο μου με τίτλο «Εκλογές 2015: Αστρολογικό Exit poll» είχε προβλεφθεί με ακρίβεια η σειρά κατάταξης των κομμάτων, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε οριακά την αυτοδυναμία και ότι ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» θα είναι το 3ο κόμμα της χώρας και όχι το Ποτάμι (όπως έλεγαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων). Ακόμη, στο ίδιο άρθρο είχα γράψει για την είσοδο του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Βουλή, κάτι που οι εταιρίες δημοσκοπήσεων αρνούνταν κατηγορηματικά.

Εν συνεχεία, στο video των ετησίων πολιτικών προβλέψεων για το 2015, μαζί με τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη στο astrology.gr Γιάννη Ριζόπουλο είχαμε προβλέψει πως θα έχουμε εκλογική αναμέτρηση μέσα στην χρονιά (2015) και θα ακολουθήσει και άλλη, όχι με τη μορφή της επαναληπτικής αλλά της πρόωρης (*αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο είναι αναρτημένο από τις 12 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδή μεσούσης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά πολύ πριν καν προκηρυχτούν οι πρώτες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015).

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έχουν πολλές διαφοροποιήσεις και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτές της 25ης Ιανουαρίου. Κατ' αρχήν, γίνονται ακριβώς στη μέση δυο ισχυρών εκλείψεων, γεγονός που κάνει το αποτέλεσμα, όχι απαραίτητα ρευστό, αλλά οπωσδήποτε αρκετά δύσκολο, όσον αφορά στο να βγουν και να εκπονηθούν ασφαλή συμπεράσματα.
Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση), του Αλέξη Τσίπρα, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας προσβάλλονται αρκετά από τον πλανήτη της ψευδαίσθησης, της ουτοπίας και της απάτης, τον Ποσειδώνα.

Η Σελήνη του ωροσκοπίου έναρξης της εκλογικής διαδικασίας (*20/9/2015 Ώρα: 07:00) βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σε όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Ερμή. Στις 19:00 (*ώρα κλεισίματος της κάλπης) η Σελήνη θα σχηματίζει σε ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που δείχνει πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα κρύβει «εκπλήξεις». Σε αυτό συνηγορεί και ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος βρίσκεται στα όρια ανοχής τετραγώνου με τον Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο αλλά και σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης.

Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει «αποδεκτό» από εγχώριους και μη παράγοντες και αυτό γιατί ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικό γεγονός, ανατροπή) είναι σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό (το πλήθος) τόσο της Ελλάδας, όσο και του Αλέξη Τσίπρα. Το θέμα είναι αν μετά το πέρας αυτής της εκλογικής διαδικασίας ο κόσμος θα είναι διατεθειμένος να δώσει στον Αλέξη Τσίπρα για τρίτη φορά το «χρίσμα».

Αλέξης Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ: «Η επανάσταση αποδείχτηκε ένα όνειρο, μια βολεμένη και ευφυής δικαιολογία, διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας μ' επαναστατική φρασεολογία.» Νικόλας Άσιμος

Ο Αλέξης Τσίπρας σε αυτή την εκλογική μάχη «παίζει τα πολιτικά του ρέστα» αφού έχει κληθεί να αντιμετωπίσει την έντονη αμφισβήτηση από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είχα γράψει και στο άρθρο με τίτλο: «Εκλογές 2015: Αστρολογικό Exit poll» για τον Αλέξη Τσίπρας: «Θεωρώ πως θα υπάρξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, κίνηση να τον «ρίξουν» με άτομα και μέσα από το εσωτερικό του κόμματος του» όπως και τελικά έγινε.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται να μετράει τις «πληγές» και να κάνει τους υπολογισμούς του, αφού η υπογραφή του 3ου μνημονίου έφερε πτώση της δημοτικότητάς του αλλά και την απόσχιση της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη και την δημιουργία της «Λαϊκής Ενότητας». Μπορεί αυτό να του στερήσει την νίκη;
Η Σελήνη στην έναρξη της εκλογικής διαδικασίας είναι στον 7ο οίκο του και στο κλείσιμο σε τετράγωνο με τον Δία του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας πως το «όνειρο» της αυτοδυναμίας θα παραμείνει όνειρο ενώ επιπρόσθετα θα βρίσκεται επάνω στους άξονες Ήλιου / Ποσάιντον και Μεσουρανήματος / Βουλκάνους του ωροσκοπίου του που δείχνει εύνοια από γυναίκες και επηρεασμός του εκλογικού αποτελέσματος από γυναίκες. Ο διελαύνων Ουρανός είναι σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό του Αλέξη Τσίπρα δείχνοντας έτσι πως ο ελληνικός λαός θα δώσει μια «δεύτερη» μα τελευταία ευκαιρία. Παράλληλα, ο διελαύνων Ήλιος βρίσκεται στους γενέθλιους άξονες Άρη / Ουρανού, Δία / Βουλκάνους και Μεσουρανήματος / Άδμητου, γεγονός που μιλά για μια επιτυχία αλλά και προβλήματα από διάφορες «κακές στιγμές» που δημιουργούν κάποιοι.
Θεωρώ πως πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Νέα Δημοκρατία: «Αν νικήσεις, δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Αν νικηθείς, καλύτερα να μην είσαι εκεί για να δώσεις εξηγήσεις.» Αδόλφος Χίτλερ.

Η Νέα Δημοκρατία αναζητά την επάνοδό της στην εξουσία που η ίδια με την βούλησή της απώλεσε, αφού έφερε το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Θέλει να αναλάβει και να έχει ήσυχο το κεφάλι της αφού σου λέει «τι να κάνουμε που έχουμε πλέον και 3ο μνημόνιο». Άραγε θα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας; Η απάντηση είναι πως σαν αρχηγός είναι δύσκολο, αφού προφανώς του πάει πιο καλά να έχει έναν πιο «ρυθμιστικό» ρόλο.

Ο διελαύνων Δίας είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Δία της ενεργοποιώντας έτσι το γενέθλιο τετράγωνο Δια - Ποσειδώνα δείχνοντας έτσι υπεραισιοδοξία, σύγχυση και έλλειψη σχεδιασμού. Ο διελαύνων Ουρανός μπορεί να είναι σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο αλλά είναι και σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που δείχνει πως «θα κριθεί» με βάση παρελθοντικά λάθη, ψέματα και παραλείψεις ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας ρίχνει, κατά την γνώμη μου, την χαριστική βολή αφού τετραγωνίζει το Μεσουράνημα, τον Ήλιο και τον Άρη της Νέας Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, ο διελαύνων Ποσειδώνας είναι επάνω στον άξονα Ερμή / Αφροδίτης της που δείχνει προδοσία από φίλους... επιφανειακούς στην «δύσκολη» στιγμή. Από την οπτική της Uranian Astrology ο διελαύνων Ερμής είναι επάνω στον άξονα Ποσειδώνα / Άδη που σηματοδοτεί τρέλα και παραλήρημα.
Δεν βλέπω να κερδίζει η Νέα Δημοκρατία

Σταύρος Θεοδωράκης - Το Ποτάμι: «Όταν η συμφορά συμφέρει, λογάριαζέ την για πόρνη.» Οδυσσέας Ελύτης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκπροσώπησε το Ποτάμι στο debate και γενικά δεν πήγε καλά, δεν έπεισε. Οι θέσεις του και η ρητορεία του δεν είναι ικανά να καταστήσουν τρίτο πόλο το «Ποτάμι» αφού στην παρούσα φάση ο διελαύνων Ποσειδώνας είναι σε όψη συνόδου (και μάλιστα ακριβείας) με τον γενέθλιο Ήλιο του Ποταμιού. Ίσως, νοιώσει πως τα ιδανικά του και οι στόχοι του κινήματος τελικά διαψευστούν.
Παράλληλα, ο διελαύνων Πλούτωνας ενεργοποιεί το γενέθλιο ταυ τετράγωνο μεταξύ Πλούτωνα-Ουρανού-Δία στο ωροσκόπιο του Ποταμιού και ίσως αυτό να δείξει πως τελικά ο όλος σχεδιασμός είναι λανθασμένος. Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας των εκλογών με το ωροσκόπιό του Ποταμιού προκύπτει πως τελικά δεν θα καταφέρει να πάρει ποσοστά που θα τα θεωρεί ικανοποιητικά, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον δυσοίωνο άξονα Κρόνου/ Άδη.

Παναγιώτης Λαφαζάνης - Λαϊκή Ενότητα: Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 20/9 είναι μια μεγάλη πρόβα τζενεράλε για τις μελλοντικές προοπτικές της ύπαρξης του κόμματος. Η Λαϊκή Ενότητα είναι απόρροια της διάσπασης του Σύριζα μετά την απόσχιση της Αριστερής Πλατφόρμας για ιδεολογικούς αντί-μνημονιακους λόγους. Ο διελαύνων Δίας, την ημέρα των εκλογών είναι σε όψη εξαγώνου με την γενέθλια Σελήνη της δίνοντας ένα «ελαφρύ αεράκι» άνεσης ως προς την είσοδο της στην Βουλή. Ο Ήλιος της ημέρας των εκλογών βρίσκεται σε επαφή με τον άξονα Μηδενικής Κριού / Κιούπιντο της Λαϊκής Ενότητας που δείχνει θέσεις και προτάσεις που σχετικά γίνονται αποδεκτές. Ο Ερμής της ημέρας συναντά τα μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου / Ουρανού και Βορείου Δεσμού / Απόλλωνα της γεγονός που σηματοδοτεί την αμέριστη συμπαράσταση προσώπων που βρίσκονται μακριά από την χώρα μας (*εξωτερικό).
Το ερώτημα είναι: θα μπορούσε να συνεργαστεί κάποια στιγμή και υπό προϋποθέσεις με το κόμμα που αποσχίστηκε; Η αστρολογική εκτίμηση είναι «ναι» μπορεί.

Νίκος Μιχαλολιάκος - Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή: Η Χρυσή Αυγή, όπως και το ΚΚΕ, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει μάθει να αναγεννιέται μέσα από την τέφρα της. Η Σελήνη του ανοίγματος της κάλπης βρίσκεται επάνω στον Ωροσκόπο της Χρυσής Αυγής και αυτό σημαίνει πρακτικά πως αρκετοί αναποφάσιστοι θα την έχουν ως «πιθανό σενάριο» στο μυαλό τους. Τα ποσοστά που δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα απέχουν κατά πολύ από αυτά που θα βγάλει η κάλπη. Η Σελήνη του ανοίγματος της κάλπης είναι επάνω στους γενέθλιου άξονες Ωροσκόπου / Άδη και Πλούτωνα / Ζευς της Χρυσής Αυγής που σηματοδοτεί προβλήματα από γυναίκες που είναι δυστυχισμένες και ο κόσμος ζητά ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων.
Εκτιμώ πως εύκολα θα είναι τρίτη δύναμη.

Δημήτρης Κουτσούμπας - ΚΚΕ: Το ΚΚΕ είναι ο έτερος Σκορπιός του Κοινοβουλίου και είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει» οι αστρολογικές όψεις που δέχεται αυτήν την περίοδο δείχνει ότι υπάρχουν άτομα που δεν το αλλάζουν με τίποτα.

Πάνος Καμμένος- ΑΝ.ΕΛ: Ο Αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ πέρασε κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών διά πυρός και σιδήρου αφού υποστήριξε την κυβέρνηση μέχρι τέλους, αποδεικνύοντας την συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα που διέθετε. Η αποπομπή μελών ακόμα και πρωτοκλασάτων (πχ Χαϊκάλης) δείχνουν πως δεν κολλάει σε κάποια πράγματα. Ο Ήλιος της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας πέφτει επάνω στον γενέθλιο άξονα Σελήνης /Δία του Πάνου Καμμένου που δείχνει ευτυχισμένες ώρες και στιγμές. Ο Δίας από διέλευση είναι πολύ κοντά στον γενέθλιο Ουρανό του που βγάζει μια μεταστροφή της τύχης. Θεωρώ, άσχετα με τις περί αντίθετης άποψης των δημοσκοπήσεων, πως έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην Βουλή.

Βασίλης Λεβέντης –Ένωση Κεντρώων: Η Ένωση Κεντρώων διά μέσω του Προέδρου της Βασίλη Λεβέντη είναι ο άγνωστος Χ αφού εμφανίζει τηλεοπτικές εμφανίσεις και ποσοστά κάπως δυσανάλογα. Το βράδυ των εκλογών, ίσως τελικά δεν ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα ο Βασίλης Λεβέντης, αφού στο ωροσκόπιό του ο διελαύνων Ουρανός θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Ουρανό. Τα ποσοστά που του δίνουν ίσως τελικά δεν επαληθευτούν.

Από μεριάς μας να ευχηθούμε στους πολιτικούς καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους και να υπάρχει ηρεμία διότι... οι επόμενες εκλογές είναι αρκετά κοντά.

Φώφη Γεννηματά - ΠΑΣΟΚ: «Εκείνοι που έχουν φωνή λιονταριού και πράξεις λαγού τι άλλο μπορεί να είναι παρά τέρατα;» Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με την αλλαγή αρχηγού να αποτινάξει από πάνω του τις «αμαρτίες» του παρελθόντος. Αυτήν την περίοδο με τη δυσαρμονική όψη του διελαύνοντα Ποσειδώνα προς τον γενέθλιο Ποσειδώνα του κινήματος δημιουργείται μια κατάσταση «εικονικής πραγματικότητας» αφού φαντάζονται πως μπορούν να είναι ο τρίτος πόλος. Το βράδυ των εκλογών ο διελαυνων Δίας είναι σε όψη συνόδου με τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα. Θεωρώ πως θα κινηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα που ναι μεν θα το βάλουν στην Βουλή αλλά δεν θα είναι καλά πλασαρισμένο, δείχνοντας μια «συρρίκνωση» του πάλαι ποτέ κινήματος τόσο σε επίπεδο ποσοστών, όσο και ως κοινοβουλευτική ομάδα.

Διάβασε επίσης::

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα;

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την ΝΔ;

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved