Σόιμπλε για τις διαπραγματεύσεις: «Φέρθηκα στην Ελλάδα όπως μου έμαθε ο πατέρας μου»

Μήπως αμαρτίες γονέων παιδεύουσι... Ελλήνες;

Σόιμπλε για τις διαπραγματεύσεις: «Φέρθηκα στην Ελλάδα όπως μου έμαθε ο πατέρας μου»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Der Spiegel», ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας αναφέρθηκε στη στάση του προς την Ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, για την οποία δέχτηκε δριμεία κριτική ακόμη και από Ευρωπαίους ομολόγους του. Τη χαρακτήρισε σαν ένα «μάθημα» που έλαβε από τον πατέρα του, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με άλλα δύο αδέλφια.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι: «Στο σπίτι που μεγάλωσα, ήμασταν τρία αδέρφια και όταν παλεύαμε, ο πατέρας μας έλεγε πάντα ότι ο πιο δυνατός πρέπει να υποχωρεί. Και αυτό ακριβώς συνέβη στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Αυτός που βρίσκεται σε καλύτερη θέση πρέπει να προσπαθεί να βοηθήσει τον πιο αδύναμο. Προσπάθησα να το πράξω».

Δηλαδή, πιστεύει ότι με την επιμονή του στο Grexit, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν εκβίαζε την Ελλάδα αλλά, ως πιο δυνατός, προσπάθησε να βοηθήσει...

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο πλανήτης που στο ωροσκόπιο του συμβολίζει τον πατέρα είναι ο Ουρανός (ανορθόδοξες μέθοδοι, δόγμα του σοκ) που βρίσκεται στον 7ο οίκο του (οι άλλοι, εταίροι, φανεροί εχθροί) και κάνει τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό (κόσμος, μάζα) που είναι στον 10ο οίκο (επιβολή, ισχύς). Παράλληλα, διακρίνουμε ότι στον γενέθλιο χάρτη του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, η Σελήνη (συναίσθημα) βρίσκεται στον Αιγόκερω (αυστηρότητα, πειθαρχία) σε όψη χιαστί με το γενέθλιο Πλούτωνα (απωθημένα) στον Λέοντα (για αρχηγία, επίδειξη δύναμης).

*Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος στις 18/9/1942

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved