Αστρολογική επικαιρότητα 22/2: Τα ειρωνικά τιτιβίσματα του Άδωνι Γεωργιάδη

Τα τιτιβίσματα του Άδωνι Γεωργιάδη για την συμφωνία στο Eurogroup και η περιπέτεια υγείας του frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson...

Αστρολογική επικαιρότητα 22/2: Τα ειρωνικά τιτιβίσματα του Άδωνι Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης... the provocauteur

Ειρωνικό «τιτίβισμα» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το αίτημα της κυβέρνησης προς το Eurogroup, για παράταση της δανειακής σύμβασης με ένα άκρως ειρωνικό tweet. Πιο συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κινούμενος στα όρια της προβοκάτσιας, την ώρα που η κυβέρνηση διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν δέχεται παράταση του τρέχοντος προγράμματος, αλλά της δανειακής σύμβασης, ανέβασε το εξής tweet «Πάντως αν στην Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν εισηγητή για το Νέο Μνημόνιο που φέρνουν, προσφέρομαι ευχαρίστως. Καλωσήλθατε, παρά την καθυστέρηση». Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει στην παρούσα χρονική περίοδο στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (σύγχυση) στους Ιχθύες (δια της αμφιβολίας) σε τετράγωνο με το γενέθλιο Ερμή (επικοινωνία, γραπτός και προφορικός λόγος) στο ζώδιο του Τοξότη (αλόγιστα και ανεύθυνα). Η όψη αυτή ενεργοποιεί και τη γενέθλια σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα που έχει στον αστρολογικό του χάρτη.

* Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γεννημένος 6 Νοεμβρίου 1972

Ο Μπρους Ντίκινσον χτυπήθηκε από τον καρκίνο

Μία από τις κρίσιμες μάχες της ζωής του δίνει τους τελευταίους τρεις μήνες ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του web site του διάσημου συγκροτήματος! Ο 56χρονος τραγουδιστής διεγνώσθη με καρκίνο στη γλώσσα, έπειτα από όγκο που εντόπισαν οι γιατροί. «Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μπρους επισκέφτηκε τον γιατρό του για ένα τσεκ απ ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω τεστ και βιοψία, από όπου αποκαλύφθηκε ο κακοήθης όγκος στη γλώσσα του. Την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η θεραπεία με χημειοθεραπείες και ακτινολογίες», αναφέρεται στην ιστοσελίδα. «Ο όγκος διαγνώσθηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι αρκετά καλή... ο Μπρους είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις...», συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι στα τέλη Μαΐου θα υπάρξουν νεότερα και ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του frontman και της οικογένειάς του. Όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί, ο διάσημος καλλιτέχνης αναμένεται να αναρρώσει πλήρως τους επόμενους μήνες, αφού ακολούθησε με επιτυχία την προτεινόμενη θεραπεία. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει από διέλευση στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ποσειδώνα (μολύνσεις, πρόβλημα) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή (γλώσσα, ομιλία) αλλά λόγω του ότι ο Δίας από διέλευση είναι σε όψη συνόδου με τον Ήλιο διαφαίνεται καλή πορεία σε αυτή την περιπέτεια υγείας του.

* Ο Μπρους Ντίκινσον είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1958

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved