Αστρολογική επικαιρότητα, 3/11: Ανάρπαστο το iPhone 6 στην Ελλάδα της κρίσης

Τα iPhone 6 που πουλήθηκαν στην Ελλάδα σε μια μέρα και οι συναντήσεις του Κάρολου Παπούλια με τους Σαμαρά, Τσίπρα και Κουβέλη

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/11: Ανάρπαστο το iPhone 6 στην Ελλάδα της κρίσης

10.000 iPhone 6 πουλήθηκαν στην Ελλάδα σε μια ημέρα

10.000 άτομα δεν έχουν κρίση! Την Παρασκευή ξεκίνησε η διάθεση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, των δύο νέων smartphones της Apple και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στην ελληνική αγορά πουλήθηκαν περί τα 10.000 τεμάχια. Όσες αλυσίδες επέλεξαν να δώσουν τη δυνατότητα προ-παραγγελιών φέρονται να έχουν ήδη εξαντλήσει το απόθεμά τους. Οι εκτιμήσεις των πωλήσεων για το πρώτο δίμηνο κυκλοφορίας, για την Ελλάδα, ανέρχονται στα 50.000 τεμάχια. Αυτό αποτελεί από μόνο του μια εμπορική έκπληξη για την Ελλάδα της κρίσης. Ο Δίας, από διέλευση, στο ζώδιο του Λέοντα (υπερβολή)ήταν σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας, αστρολογικό σημείο που λόγω του ότι αποτελεί κατώτερη οκτάβα της Αφροδίτης (καταναλωτικά αγαθά) δείχνει αγορές οι οποίες φτάνουν πέρα από τις οικονομικές δυνατότητες του μέσου πολίτη.

Κινητικότητα και παρέλαση πολιτικών αρχηγών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πάμε Παπούλια! Οι φήμες οργιάζουν για πρόωρες εκλογές ή την επίσπευση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ αύριο με τον Φώτη Κουβέλη. Η παρουσία του διελαύνοντα Άρη (διεργασίες) στον Αιγόκερω (για θέματα προεδρίας, πολιτικά ζητήματα) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (μετασχηματισμό, βαθιά αλλαγή) στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος δρομολογεί βαθιές πολιτικές εξελίξεις. Στους Χρησμούς του Νοεμβρίου 2014 για την Ελλάδα είχαμε γράψει ότι: «Ο προοδευμένος Άδμητος μιλά για έκτακτη συνεδρίαση αλλά και λανθασμένη τακτική του κράτους. Το ερώτημα είναι: η συνεδρίαση θα αφορά σε οικονομικά ζητήματα, για την συνοχή της κυβέρνησης ή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας;».

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος (μεταπολίτευση) 24/7/1974

Περισσότερα θα βρείτε στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved