Αστρολογική επικαιρότητα, 14/9: Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάβλι είναι γεγονός

Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάβλι, το Street mode Festival και η διαμαρτυρία των έκτακτων αρχαιολόγων για το οργανόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/9: Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάβλι είναι γεγονός

Σήμερα το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάβλι

Ποιός θα φέρει την καλύτερη ζαριά; Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη ευνοεί την αγωνιστική έναρξη αθλημάτων και παιχνιδιών και σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ελληνική ομοσπονδία Παραδοσιακού Τάβλι ξεκινά το 1ο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού τάβλι, του εθνικό μας για πολλούς... σπορ. Το πρωτάθλημα θα έχει 16 αγωνιστικές και όλοι όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να αγωνιστούν στις «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα». Ο καλύτερος θα πάρει έπαθλο... 600ευρώ!

Street mode Festival στη Θεσσαλονίκη

Με τη σπιρτόζα και νεανική Σελήνη στους Διδύμους που αγαπά τους δρόμους και τη νεολαία, σήμερα πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Street Mode που φιλοξενείται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014. Το Street Mode Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με επίκεντρο τη νεολαία και τη street κουλτούρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι εκδηλώσεις (διαγωνισμοί, επιδείξεις γκράφιτι, street art, χοροί και συναυλίες) θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι, σε δύο χώρους: στον ανοιχτό προαύλιο της Αποθήκης Γ' και στο κλειστό Live Stage.

Αντιδράσεις για το οργανόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο Άρης από σήμερα εισέρχεται στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την Ανώτατη εκπαίδευση και τα Πανεπιστήμια, τη δικαιοσύνη και τους νόμους, το εξωτερικό αλλά και τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και τόσο χώροι όσο και πρόσωπα που σχετίζονται με αυτά θα βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος ως τις 26/10. Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν παραστάσεις διαμαρτυρίας οι έκτακτοι αρχαιολόγοι στην Αθήνα, στο Μουσείο Ακρόπολης, για το οργανόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved