Αστρολογική επικαιρότητα, 11/7

Η προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, η φάκα του Σήφη του κροκόδειλου και τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Ηλιάδη στο νεογέννητο μωρό της

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/7

Στη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Δικαστικό έγκλημα καταγγέλλει ο συνήγορός του

Την πρώτη του νύχτα στα κρατητήρια, πέρασε χθες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος κρίθηκε προφυλακιστέος από τις ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και τον εισαγγελέα, Ισίδωρο Ντογιάκο, ως «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων». Με αφορμή την απόφαση για προσωρινή κράτηση, σε δήλωσή του, ένας από τους συνηγόρους του Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Νίκος Αντωνιάδης, έκανε λόγο για δικαστικό πραξικόπημα και προφυλάκιση που έγινε με εντολές άνωθεν, ενώ άφησε αιχμές για προαποφασισμένη προφυλάκιση. Στους «Χρησμούς Ιουλίου» γράφουμε ότι ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Άδμητος δείχνει ότι έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που διαπραγματεύονται προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Τα λόγια του Θωμά του Ακινάτη «ο κακός νόμος, δεν είναι καθόλου νόμος» και του λατινικού ρητού «Necessitas non habet legem» που σημαίνει «η ανάγκη δε γνωρίζει νόμο», γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Με μια φάκα και ένα κοτόπουλο θα πιάσουν το Σήφη τον Κροκόδειλο

Με τη γήινη Σελήνη στον Αιγόκερω, που δείχνει επιμονή και προσήλωση σε ένα στόχο, ξεκινά σήμερα, στις 13:00 το μεσημέρι, η επιχείρηση της σύλληψης του "Σήφη" του κροκοδείλου από ειδικούς επιστήμονες και άνδρες της ΕΜΑΚ, στη λίμνη του φράγματος των Ποταμών, στην Κρήτη. Ειδικό κλουβί, που κατασκευάστηκε βάσει διεθνών προδιαγραφών, θα τοποθετηθεί στις λίμνες, για να «φυλακίσει» τον κροκόδειλο. Μέσα στο κλουβί – φάκα θα υπάρχει και το αντίστοιχο «τυράκι», που μάλλον θα είναι ένα κοτόπουλο. Ο τόπος μεταφοράς του μεγάλου ερπετού θα αποφασιστεί από το αρμόδιο δασαρχείο της περιοχής. Ωστόσο, πάρκα, ινστιτούτα και μουσεία επιθυμούν να τον φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις τους, αφού, λόγω της δημοσιότητας που έχει αποκτήσει ο Σήφης, έχει γίνει... περιζήτητος.

Σήμερα παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο η Αγγελική Ηλιάδη. Τί είπε στο νεογέννητο μωρό της

«Στο προσκήνιο θα βρεθούν ζητήματα με γέννες, παιδιά, οικογένειες, σπίτια διασήμων και μη», γράφουμε στα «Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουλίου». Η Αγγελική Ηλιάδη γέννησε το πρωί της Τρίτης το δεύτερό της αγοράκι και σήμερα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε με καισαρική τομή, έχοντας δίπλα της το σύντροφό της και ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου. Σύμφωνα, με τη γυναικολόγο της, Μαρία Φωτάκη, τα πρώτα λόγια που είπε η Αγγελική Ηλιάδη στο νεογέννητο μωρό της ήταν: «Καλώς ήρθες! Σε θέλαμε και σε περιμέναμε».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved