Αστρολογική επικαιρότητα, 8/7

Ο Σήφης, ο κροκόδειλος της Κρήτης, η πρόκληση της Morgen Post, το αποψινό παιχνίδι Βραζιλία - Γερμανία και το ομορφότερο νησί του κόσμου, η Σαντορίνη

Αστρολογική επικαιρότητα, 8/7

Προκαλούν οι γερμανικές εφημερίδες: «Βραζιλιάνοι σήμερα θα κλάψετε ξανά».

Το Ταυ τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού που είναι εν ενεργεία, σε κοσμικό επίπεδο, ευνοεί καταστάσεις που οδηγούνται στα άκρα και παίρνουν δημοσιότητα. Έτσι σήμερα, η γερμανική εφημερίδα «Morgen Post» τιτλοφορείται «Βραζιλιάνοι σήμερα θα κλάψετε ξανά», χλευάζοντας με αυτό τον τρόπο τους παίχτες της Εθνικής Βραζιλίας, λίγο πριν τον αποψινό αγώνα τους εναντίον της Γερμανίας. Τι λένε όμως τα ωροσκόπια των δύο προπονητών, Λουίς Φελίπε Σκολάρι (Βραζιλία) και Γιοακίμ Λεβ (Γερμανία); Ο διευλαύνων Ουρανός σε θετικά μεσοδιαστήματα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι μιλά για αιφνιδιασμούς, πατέντες και επιτυχία ενώ στα μεσοδιαστήματα του Γιοακίμ Λεβ δείχνει εμπόδια, διαταγές που δεν υπακούονται και ξαφνικές δυσάρεστες ειδήσεις. Ως εκ τούτου, η Βραζιλία έχει περισσότερες πιθανότητες, όχι για κλάματα, αλλά πανηγυρισμούς!

Σήφης: Ο διάσημος κροκόδειλος της Κρήτης... τώρα και με σελίδα στο «Facebook».

κροκοδειλοσ4

Ο Ήλιος (ον) στον Καρκίνο (ύδατα) συνδέεται με πλάσματα που ζουν σε όχθες ποταμών και λιμνών. Το Ταυ τετράγωνο Ήλιου (oν) – Πλούτωνας (τρόμος) – Ουρανού (δημοσιότητα) ανάγει σε θέμα των ημερών, τον κροκόδειλο της Κρήτης. Μετά τον τρόμο που κατέκλυσε τους Κρητικούς από την αποκάλυψη της ύπαρξης κροκοδείλου στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο, σειρά πήραν τα αστεία στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Ο κροκόδειλος έχει βαφτιστεί Σήφης και έχει αποκτήσει και δική του σελίδα στο Facebook, με πάνω από 3000 φίλους. Ο Σήφης είναι ιδιαίτερα «ομιλητικός» στην ιστοσελίδα του και παρόλο που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη «σύλληψή» του, το διάσημο πλέον ερπετό συνεχίζει να ενημερώνει τους ακολούθους του για όλα... τα καμώματά του!

Η Σαντορίνη το ομορφότερο νησί του κόσμου!

Με το Μεσουράνημα (κύρος) της Ελλάδας στους Ιχθύες (θάλασσα) δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας έχει αποσπάσει παγκόσμιες διακρίσεις για τις μαγευτικές τις παραλίες και τα πανέμορφα νησιά της. Με τον διελαύνοντα Δία (επιτυχία, αύξηση, εξωτερικό) στον Καρκίνο (πατρίδα, νησί, παραλία), σε θετική όψη με το Μεσουράνημα στους Ιχθύες (τουριστικό κύρος) της Ελλάδας, οι αναγνώστες του περιοδικού «Travel+Leisure» ψηφίσαν, για το 2014, τη Σαντορίνη ως το πιο όμορφο νησί του κόσμου, ανεβάζοντάς τη στην πρώτη θέση, από την τέταρτη που βρισκόταν πέρσι, αφήνοντας πίσω της τη Χαβάη, το Μπαλί και τα νησιά Γκαλαπάγκος του Εκουαδόρ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved