Αστρολογική επικαιρότητα, 3/7

Η απειλή κυρώσεων σε Σκόπια και Ελλάδα από τον Μάθιου Νίμιτς, αν δεν αποδεχτούν την προτεινόμενη από τον ΟΗΕ ονομασία και η πτώση εγκύου στο Μετρό του Πεκίνου

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/7

Foreign Affairs: Κυρώσεις σε Σκόπια και Ελλάδα, αν απορρίψουν τη λύση του ΟΗΕ για την ονομασία των Σκοπίων.

Στους χρησμούς του Ιουλίου για την Ελλάδα γράφουμε ότι «Ο προοδευμένος Υποθετικός πλανήτης, Άδμητος, προεικονίζει πίεση και τρόμο εξ αλλοδαπής, προκειμένου να ληφθούν κάποιες αποφάσεις» και σημειώνουμε ότι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως αυτό με τα Σκόπια θα προκαλέσουν «θόρυβο». Στα πλαίσια αυτά, σύμφωνα με την ανάλυση που δημοσιεύεται στο Foreign Affairs: «Είναι καιρός να βγει το νοτιοσλαβικό κράτος από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί, σχετικά με το NATO και την ΕΕ». Τόσο η Ελλάδα όσο και τα Σκόπια θα πρέπει να συμφωνήσουν με την πρόταση του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, διαφορετικά «το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι και η Ουάσιγκτον, θα πρέπει να διατυπώσουν μια σειρά κυρώσεων σε Σκόπια και Ελλάδα». Όπως αναφέρθηκε στους Χρησμούς του Ιουλίου, το θέμα με τα Σκόπια θα μας απασχολήσει έντονα μέσα στο 2014 ως και το καλοκαίρι του 2015.

Κίνα: Έγκυος έπεσε στις γραμμές του Μετρό και γλίτωσε, αν και το τρένο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της.

Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα με εγκύους και λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (θάνατος, σήραγγες) σε κοσμικό επίπεδο, στην επικαιρότητα βρίσκεται η αναμέτρηση μιας εγκύου με το θάνατο στο μετρό του Πεκίνο. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μία έγκυος γυναίκα έξι μηνών έπεσε στις γραμμές του μετρό και κυριολεκτικά σώθηκε από του «χάρου τα δόντια» την τελευταία στιγμή. Ο μηχανοδηγός του διερχόμενου συρμού, βλέποντάς την, πάτησε φρένο και η γυναίκα, αν και βρέθηκε με το συρμό από πάνω της, τελικά εκτός από το σοκ που υπέστη, γλίτωσε μόνο με αμυχές! Άγιο είχε! Κι όταν μιλάμε για Άγιο, στη προκειμένη περίπτωση εννοούμε τον Ποσειδώνα (θαύμα), που λόγω του τριγώνου που σχημάτιζε με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ( έγκυος γυναίκα), έκανε το θαύμα του!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved