Νέα Σελήνη Ιουλίου - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου αποτελεί ένα αστρολογικό γεγονός που υποδεικνύει ότι η «Η απελπισία είναι η τιμή που πληρώνεις, όταν επιμένεις σε μια ψεύτικη ελπίδα».

Νέα Σελήνη Ιουλίου - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, για τις επόμενες τριάντα ημέρες τα αισιόδοξα κυβερνητικά σχέδια ναυαγούν και οι όποιες ελπίδες εναποτέθηκαν στην κυβέρνηση, μετατρέπονται σε λαϊκή απογοήτευση, καθότι με το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Άδης της Ελλάδας, ο λαός σχηματίζει την άποψη ότι η κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη και τον οδηγεί στην παρακμή.

Ο οικονομικός ακρωτηριασμός φαίνεται αναπόφευκτος, ενώ οι συμβασιούχοι, οι μισθοί και τα επιδόματα θα θυσιαστούν για να αποδειχτεί προς την τρόικα ότι η Ελλάδα είναι το καλό παιδί της Ευρώπης και ως εκ τούτου να επιτευχθεί κάποια οικονομική επιμήκυνση ή ρύθμιση. Από την άλλη, θα υπάρξουν προβλήματα με τις γνωμοδοτήσεις τεχνοκρατών ενώ είναι πολύ πιθανόν να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στην Ελλάδα.

Επιπλέον, λόγω της εμπλοκής του Πλούτωνα και του άξονα Μηδενικής Κριού/ Άδης με την Νέα Σελήνη θα υπάρξουν προβλήματα με νέους φόρους στην ακίνητη περιουσία, καθώς όπως φαίνεται στην Ελλάδα η απόκτηση οικίας θα συνιστά... ποινικό αδίκημα! Συγχρόνως, θα υπάρξουν αλλαγές στη διαχείριση, εκμετάλλευση και παραχώρηση ακινήτων όπως και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Συν τοις άλλοις, αυτή η εξίσωση δείχνει αλλαγή στην τιμή πετρελαίου ενώ γενικότερα θέματα καυσίμων θα έρθουν στην επιφάνεια.

Πολύ πιθανή είναι η απώλεια καλλιτεχνικού ή πολιτικού προσώπου ενώ ένα σκάνδαλο ίσως πλήξει τη φερεγγυότητα της κυβέρνησης. Με την Νέα Σελήνη στον προοδευμένο άξονα της Ελλάδας Ποσειδώνας/Απόλλων προεικονίζονται θέματα δωροδοκίας, εξαπάτησης του πλήθους, κατάχρηση όπως και ζητήματα που σχετίζονται με αέριες μάζες και θέματα χημείας. Με τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης πάνω στο μεσοδιάστημα Κρόνου /Ποσειδώνα της Ελλάδας είναι πιθανές μολύνσεις ενώ το θέμα των εμβολιασμών θα έχει κάποια προβολή.

Ο Νεύτωνας είχε μεγάλο δίκιο, όταν έλεγε πως όπου αναπτύσσεται μια δράση υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση, έτσι μην απορήσετε, εάν σιγά- σιγά αρχίσουν να υπάρχουν ενδείξεις εξεγέρσεων. Η Νέα Σελήνη σε επαφή με τον άξονα Άδης/Κρόνος υποθετικός, προοιωνίζει ότι η κυβέρνηση θα βρει απέναντι της τα συνδικάτα γιατί δεν κράτησε τις υποσχέσεις της. Παράλληλα, η αλληλουχία της Νέα Σελήνης με την Πανσέληνο του Αυγούστου, υποδεικνύει πως ο λαός επαναστατεί και μεταλλάσσει τη μέχρι τώρα συγκατάβασή του σε πολεμική συμπεριφορά, ενώ οι ΔΕΚΟ θα εμφανίσουν έντονο αντικυβερνητικό αγώνα.

Εν κατακλείδι, όπως φαίνεται η Ελλάδα βρίσκεται ως «ασθενής επί της χειρουργικής κλίνης», κάτι που είχαμε να δούμε και να ακούσουμε από την εποχή της Χούντας, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά οι «συγγενείς», με πληρεξούσιους ιατρούς την τρόικα, θα αποφασίσουν να τραβήξουν από την πρίζα τη μηχανική υποστήριξη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved