Euro 2012- Και όμως, μπορούμε τετράδα!

Αντιμέτωπη με το «θηρίο» της Γερμανίας θα βρεθεί η Εθνική μας ομάδα στους προημιτελικούς του Euro και το ποδοσφαιρικά ...παράδοξο είναι πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες επιθυμούσαν αυτήν την μάχη!

Euro 2012- Και όμως, μπορούμε τετράδα!

Ήδη, με φόντο τα οικονομικά μέτρα αλλά και τον ηγεμονισμό της κ Μέρκελ, ο αγώνας έχει λάβει μια πολιτική-κοινωνική διάσταση, για να μην πω και στρατιωτική με το ...οχυρό του Ρούπελ, την μάχη της Κρήτης και την Κατοχή-Εθνική αντίσταση να γίνονται αίφνης εξαιρετικά επίκαιρα!

Και κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει την υπερήφανη απάντηση του Φερνάντο Σάντος στον Βρετανό δημοσιογράφο, που πρώτος συνέδεσε την νίκη της Εθνικής μας επί της Ρωσίας με τον «αγώνα κατά της Μέρκελ».

«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων. Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές».

Πάμε τώρα στα αστρολογικά προγνωστικά.

Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχα κάνει την εκτίμηση πως η Εθνική μας ομάδα θα έκανε στον όμιλο της 1 νίκη, 1 ήττα και 1 ισοπαλία και πως η πρόκριση θα «παιζόταν» στις λεπτομέρειες, όπερ και έγινε. Συνεχίζοντας, επεσήμανα πως σε περίπτωση πρόκρισης η Εθνική μας στην καλύτερη περίπτωση θα είχε μπροστά της μια επιτυχία (πρόκριση) και μια αποτυχία ή μια αποτυχία και ...τέλος!

Και παρ' ότι τα προγνωστικά είναι σε βάρος μας, οι ουρανοί αφήνουν πολλά περιθώρια, ώστε να περάσουμε στους 4 του θεσμού.

Τα πιο ενθαρρυντικά σημάδια υπάρχουν στο τέλος του αγώνα, αφού ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ...τρελής χαράς! Γι' αυτό «ευθύνεται» η σύνοδος Δία-Ουρανού που έχει στον γενέθλιο χάρτη του και η οποία στην παρούσα φάση αναδεικνύεται ως το πιο δυνατό ατού του.

Ο Ουρανός όμως υπάρχει και από την ...άλλη πλευρά, τείνοντας έτσι να αντιστρέψει το ρόλο φαβορί και αουτσάιντερ.

Τεχνικά, το θέμα έχει ως εξής:

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ είναι Υδροχόος, με τις αντιθέσεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Ουρανό να προδιαθέτουν επίσης σε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα σερί 13 συνεχών νικών σε επίσημους αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα στο Euro ο Γερμανός προπονητής σε όσα παιχνίδια ήταν βραδινά αξιοποίησε άριστα τον ...αστρικό του χάρτη, αφού σε κάθε λήξη αγώνα το διελαύνον τροπικό Μεσουράνημα «έδειχνε» τον γενέθλιο αστρικό Δία του, ένα σημάδι αναμφισβήτητα νικηφόρο.

Ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει στα δεδομένα και αναφέρομαι στον διελαύνοντα τροπικό Ερμή, ο οποίος την Παρασκευή κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο αστρικό Ουρανό του Λεβ.

Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να «μετρήσει» καταλυτικά στο αποτέλεσμα του προημιτελικού, αφού μπορεί να ενεργοποιήσει τον πλανήτη των εκπλήξεων και να έχουμε ένα «ανάποδο» αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε στην πράξη το τι ακριβώς θα συμβεί.

Εκτιμώ λοιπόν πως η Εθνική μας μπορεί να κερδίσει τη Γερμανία και μάλιστα αλά ...Γερμανικά, με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Αστρολογικά, το μόνο που φοβόμαστε είναι η διαιτητική «παράγκα», που τουλάχιστον σε αυτό το Euro έχει αποδείξει πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Όσο για τη συνέχεια, αν πάνε όλα κατ' ευχή, τα άστρα δείχνουν ως επόμενο αντίπαλο της Εθνικής μας την Ιταλία, η οποία με βάση τα στοιχεία του προπονητή της (τετράγωνο Ήλιου-Δία στο Ηλιακό τόξο) φαίνεται πως είναι και το μεγάλο αστρολογικό φαβορί για να σηκώσει την κούπα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved