Η διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο-Η θέση της Ελλάδας

Επέζησε τόσα χρόνια με greek souvlaki, rooms to let & Mykonos!
Παπασταύρου Λίντα
Η διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο-Η θέση της Ελλάδας

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Τα πράγματα ακόμα και για τον πλέον αισιόδοξο είναι δύσκολα. Η Ελλάδα κατά την ταπεινή μου γνώμη έγινε ένα είδος «πειραματόζωου» για να ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν μία επερχόμενη οικονομική κρίση. Γιατί μπορεί να μην είμαι οικονομικός αναλυτής αλλά με αυτά που βλέπω μέσω της Uranian πιστεύω πως η ερχόμενη 5ετια είναι εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα. Όπως και για όλη την ανθρωπότητα το διάστημα 2011 –2013.

Το IMF ή ΔΝΤ από όπου έχει περάσει και παραμείνει έχει προκαλέσει το απόλυτο χάος και την απόλυτη εξαθλίωση. Η Ελλάδα ως χώρα είναι σε ένα γεωπολιτικό σταυροδρόμι υψίστης γεωστρατηγικής σημασίας. Έχει αποδεδειγμένα (πλέον) κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου και ουρανίου. Μιλάμε για απίστευτο φυσικό πλούτο.

Επέζησε τόσα χρόνια με greek souvlaki, rooms to let & Mykonos!

Αυτή ήταν η βαριά της βιομηχανία. Ο Τουρισμός και η Αγροτιά. Το λαδάκι και το πορτοκαλάκι που ήταν ευλογία Κυρίου. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει αν αξιοποιούσε τον φυσικό της πλούτο...

Δυστυχώς, όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια φάνηκαν πολύ λίγοι σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Φοβήθηκαν; Δεν ήθελαν; Τα πήραν; Μπορεί και τα τρία...

Γεγονός είναι πάντως ότι πάρα πολλοί πολιτικοί παράγοντες έφαγαν καλά, χωρίς να δώσουν στον κόσμο καμία ουσιαστική προοπτική.

Και στην παρούσα φάση φαίνεται πως ένας πρωθυπουργός Αμερικανό-αναθρεμμένος δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας, παρά μόνον αν αυτά συνδεθούν με κέρδη και υπεροχή των Δυτικών συμμάχων μας. Εδώ δεν φρόντισε να μάθει επαρκώς την γλώσσα την Ελληνική… Τα πορίσματα δικά σας.

Ο δε εκσυγχρονιστής «επαναστάτης» και νυν πρόεδρος της ΝΔ άνοιξε τα σύνορα και έκτοτε η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών σε συνδυασμό με τα κοινοτικά κονδύλια που δόθηκαν κυρίως για να μην παράγεται τίποτε «ενοχλητικό», έριξαν την Ελλάδα σε ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό μαρασμό.

Ο Σημίτης με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου συνέδεσε το όνομα του με μια από τις πιο virtual οικονομικές αφαιμάξεις στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν είχε γίνει κάτι ανάλογο στην Αμερική, ο πρώην πρωθυπουργός ίσως σήμερα να ήταν θεραπαινίδα στο κελί κανενός βαρυποινίτη ενώ στην Γερμανία θα τον είχαν βάλει σε Langstrafenanstalt (φυλακή υψίστης ασφαλείας).

Γιατί στα κράτη ο νόμος είναι νόμος ενώ στην Ελλάδα ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν. Τάδε έφη Ανάχαρσις.

Κι εγώ και άλλοι εκλεκτοί συνάδελφοι στο site έχουμε γράψει πολλές φορές για το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που «κοσμεί» το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (σε 8ο και 11ο οίκο αντίστοιχα, δηλαδή οικονομία και πολιτικοί) και είναι η «φωτογραφία» όλων των παραπάνω.

Ας δούμε όμως τι λέει η Uranian για τα μελλούμενα.

Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό και του Hades στον Καρκίνο θα φέρουν ανακατατάξεις στην ζωή, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά γενικότερα του κόσμου.

Έτσι από 15/3 πολλά αλλάζουν μιας και η μηδενική μοίρα του Κριού (Aries Point) θα έχουν τον Ουρανό και Hades κι θα σχηματίζουν την κάτωθι ...σιδηροδρομική εξίσωση:

Aries Point=Ουρανός/Hades (διελαύνων)=Βόρειος Δεσμός/Κρόνος=Ουρανός /Poseidon=Άρης/Δίας=Hades /Admetos (γενέθλιος)=Ερμής /Hades= Ωροσκόπος/Vulcanus=Άρης/Vulcanus=Ήλιος/Βόρειος Δεσμός=Κρόνος /Hades= Admetos /Zeus (προοδευμένος)

Ξαφνικά γεγονότα προκαλούν θάνατο. Δολοφονία. Διαδικασία του τέλους των σχέσεων σε μια ομάδα ανθρώπων.

Επιτυχία από μια δραστηριότητα. Η δράση ή μια κίνηση που έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προβλήματα & έλλειψη πρώτων υλών. Απαισιοδοξία. Οικονομική κατάρρευση.

Λεκτικές έριδες-εντάσεις. Το να μου κάνουν κάποιοι επίδειξη δύναμης & ισχύος. Εξαναγκασμός να δεχτώ κάτι που είναι κόντρα στα συμφέροντα μου. Παίρνοντας αυτό που θέλω έστω και δια της βίας.

Ακραία φαινόμενα θερμοκρασίας (‘είτε ζέστη είτε κρύο). Πείνα και ανεργία. Ζημιά από χιόνι, χαλάζι ή παγετό. Παθαίνοντας μεγάλη ζημιά.

Ξεκινώντας από την αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα.

Κρόνος= Ποσειδώνας/Kronos=Ποσειδώνας/Cupido=Aries point / Cupido= Άρης / Admetos= MC/ Hades= Ουρανός

Ακύρωση συμβάσεων –διαταγμάτων και νόμων. Μια εξαπάτηση. Διάλυση μιας συνεργασίας. Αύξηση ανεργίας. Θλίψη και στενοχώρια εξαιτίας ανεργίας. Προβλήματα με αλλοδαπούς.

Ετήσιο Δελτίο

Admetos (annual 2011)= Ήλιος/Admetos= MC / Cupido= Βόρειος Δεσμός / Δίας = Άρης /Hades= Ερμής (natal)

Ένα επώδυνο τέλος. Σταθερές και αμετακίνητες ιδέες και πεποιθήσεις. Εμμονή. Το τέλος μιας ευτυχούς ένωσης. Ανεργία. Μεγάλη ζημία λόγω παγετού ή ψύχους.

Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας; Πότε;

Η απάντηση στο επόμενο και τελευταίο μέρος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved