Τι θα φέρει ο νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Χείρωνα που ξεκινά!

Ο συνοδικός αυτός κύκλος θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2026

Θανάσης Ματσώτας
Τι θα φέρει ο νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Χείρωνα που ξεκινά!

Έχουν ήδη ανοίξει από την αρχή της χρονιάς τρεις νέοι και σημαντικοί συνοδικοί κύκλοι του Άρη με Πλούτωνα, Κρόνο και Ποσειδώνα. Έχουμε ακόμη άλλους τέσσερεις με αργούς πλανήτες. Είναι με τον Χείρωνα, την Έριδα, τον Ουρανό και τον Δία. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθώ με τον Χείρωνα.

Στις 29 Μαΐου, λοιπόν, ο κόκκινος πλανήτης συναντά τον Χείρωνα στις 22ο 9' του Κριού. Ο συνοδικός αυτός κύκλος θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2026. Θα δυσκολέψει κυρίως αυτούς που έχουν τον Ήλιο ή κάποιο σημαντικό στοιχείο του χάρτη τους κοντά σε αυτήν τη μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω. Θα ευνοήσει τις αντίστοιχες περιπτώσεις σε Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους.

Η επιρροή αυτού του κύκλου θα είναι ισχυρή και για έναν επιπλέον λόγο: Το πρώτο και το τελευταίο τετράγωνο των δύο πλανητών στις 23 Οκτωβρίου 2024 και στις 14 Ιανουαρίου 2026 αντίστοιχα, πραγματοποιούνται το πρώτο πολύ κοντά και το δεύτερο ακριβώς στην μοίρα των Παρορμητικών που γίνεται και η αρχική σύνοδος, οπότε αυτή ενδυναμώνεται. Επίσης επεκτείνεται αλλά και ενεργοποιείται γύρω από τις συγκεκριμένες ημερομηνίες!

Η αντίστοιχη Αστρική μοίρα της συνόδου των δύο πλανητών, είναι η 28η των Ιχθύων. Οπότε Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που έχουν γεννηθεί σε αυτήν τη μοίρα, θα έχουν την ανάλογη… μοίρα με τους άνωθεν Παρορμητικούς.

Αντίθετα, οι αντίστοιχοι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι κάτι έχουν να κερδίσουν από αυτόν τον νέο κύκλο που ανοίγει.

Ο Άρης από τον Κριό σε σπρώχνει να επιζητάς άμεσο αποτέλεσμα. Ο Χείρωνας αντιπροσωπεύει τα πεπραγμένα, την «προίκα» ή και τις δεσμεύσεις του παρελθόντος. Από τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσεις ή θα τα χρησιμοποιήσεις αυτά, εξαρτάται και το αν η σύνοδος αυτή λειτουργήσει ως τροχοπέδη ή εφαλτήριο για το πολυπόθητο αποτέλεσμα!

Η κατάδυση στο παρελθόν ή στον εσωτερικό σου κόσμο για να δεις κατάματα και να σπάσεις το «απόστημα», είναι το κλειδί. Όσο το αφήνεις ανέγγιχτο, εξακολουθεί να σου δημιουργεί προβλήματα που εμφανίζονται με διάφορες μορφές. Θα τα δεις μέσα από οικογενειακές διαμάχες, για θέματα είτε συμπεριφοράς είτε περιουσιακά ή μέσα από ζημιές στο σπίτι που είναι φαινομενικά ασύνδετες με αυτό το απόστημα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την «υλοποίηση» αυτής της ψυχικής ατμόσφαιρας. Με αυτόν τον τρόπο. θα προχωράς ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάποιες φιλικές σχέσεις μπορεί αρχικά να φανούν ελπιδοφόρες και ιδιαίτερα επιβοηθητικές αρχικά αλλά αν αρχίσετε τα πολλά «κολλητιλίκια», γρήγορα θα καταλήξουν σε φαγωμάρα.

Αν τα διαχειριστείς σωστά, μπορείς να απαλλαγείς οριστικά από τα βαρίδια του παρελθόντος ή να ξεδιαλέξεις και να ενσωματώσεις εκείνα τα κομμάτια που είναι δημιουργικά και σε εκφράζουν. Η δυνατότητα να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου είναι τώρα αλλά μόνο μέσα από αυτήν την οδό!

Η ίδια σύγκρουση με το παρελθόν ή με κάποιες συντηρητικές αξίες και απόψεις, θα συμβεί και σε κοινωνικό επίπεδο. Σε κάποιες περιπτώσεις και με ανάλογο τρόπο αφού μπορεί να δούμε καταστροφές σε σπίτια, συγκροτήματα, εργοστάσια ή στην ύπαιθρο, αν και αυτός ο Άρης έχει μια «εξειδίκευση» στις φωτιές.

Και φυσικά νέο κύμα προσφύγων, αφού θα συνεχίζουν να απειλούνται ή και να χάνονται σύνορα και εδάφη ή να διαμορφώνονται καινούρια και σε νέες περιοχές πέραν των γνωστών και πολύπαθων.

Η παρουσία των συντηρητικών δυνάμεων σε όλες τους τις μορφές, θα γίνει αισθητή στο νέο Ευρωκοινοβούλιο με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν θα λείψουν ωστόσο, όχι μόνο οι μετωπικές συγκρούσεις με τις αντίπαλες παρατάξεις, αλλά και οι μεταξύ τους συγκρούσεις, δηλαδή στο εσωτερικό του συνόλου της συντηρητικής πτέρυγας.

Επέκταση των πολεμικών συγκρούσεων θα έχουμε και σε όλες τις περιοχές όπου μάχονται φονταμενταλιστικές δυνάμεις, κράτη ή οργανώσεις.

Εκτός από την Τεχεράνη και το Ιράν, άλλες περιοχές υψηλού κινδύνου είναι το Βανκούβερ, η Καλιφόρνια, και η Ανατολική Αυστραλία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved