Euroleague και Conference League: Πώς θα πάνε ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Μια αστρολογική προσέγγιση για τους τελικούς Euroleague και Conference League

Θανάσης Ματσώτας
Euroleague και Conference League: Πώς θα πάνε ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Θα επιχειρήσω μια αστρολογική προσέγγιση στους τελικούς Euroleague και Conference League, αν και όπως είχα ξαναγράψει και για τον διαγωνισμό της Eurovision, οι προβλέψεις αυτές δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες γιατί δεν έχουμε τα πλήρη στοιχεία που χρειάζονται. Και επειδή όλες οι ομάδες είναι ήδη πετυχημένες, αφού έφτασαν ως αυτό το σημείο, τελικά το ποια θα σηκώσει την κούπα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ένα κοινό και εντυπωσιακό στοιχείο των περισσότερων εμπλεκόμενων, σημαντικών παικτών, παραγόντων, προπονητών κλπ., είναι πως έχουν τον Ήλιο τους πολύ κοντά στην 18η μοίρα των Μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή την «χτυπάει» με κάποια δυσαρμονική όψη ο Κρόνος από την αντίστοιχη των Ιχθύων! Κανείς δεν φαίνεται να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που να του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα. Αυτό ίσως σημαίνει πως οι προπονητές θα στήσουν τις ομάδες συντηρητικά και αμυντικά και μάλλον τα τελικά σκορ θα κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα. Μπορεί ο νικητής να μην είναι ο καλύτερος, αλλά αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ο πιο «διαβασμένος».

Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος είναι συνήθως με το μέρος των ισχυρών, άρα θα ευνοήσει τα φαβορί. Εκτός αν βάλει το χεράκι του ο Ουρανός που ευνοεί τα αουτσάιντερ, αφού και αυτός εμπλέκεται σε κάποιες περιπτώσεις.

Εδώ θα αναφερθώ σε όσα υπάρχουν για τους αστρολογικούς χάρτες των προπονητών.

Ξεκινώντας από τον τελικό Conference League του ποδοσφαίρου, βλέπουμε τον Ήλιο στον γενέθλιο χάρτη του Ολυμπιακού, ακριβώς στην «περίφημη» 19η μοίρα των Ιχθύων που φυσικά μπορεί να αναφέρεται και στο μπάσκετ. Βέβαια, η καλή γενέθλια θέση του Κρόνου στον χάρτη της ομάδας, δίνει κάποια περιθώρια διαχείρισης της δυσαρμονικής του επιρροής. Νομίζω πως στο ποδόσφαιρο έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας απ’ ό,τι στο μπάσκετ.

Το σημαντικό είναι πως στην αντίστοιχη μοίρα του Τοξότη και μάλιστα ακριβώς στη 18η, είναι ο Ήλιος του προπονητή της Φιορεντίνα, Vincenzo Italiano! Ήλιος, Δίας και Αφροδίτη από τους Διδύμους φαίνεται να τον ευνοούν σε κάποιο βαθμό αλλά δεν είναι εύκολο να επισκιάσουν την ιδιαίτερα δυσαρμονική επιρροή του Κρόνου σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο του!

Σε αυτήν την επιρροή του Κρόνου στον αντίπαλο στηρίζει τις όχι λίγες ελπίδες του και ο Jose Louis Mendilibar που δεν φαίνεται να έχει κάτι εμφανώς ευνοϊκό στον χάρτη του που θα του έδινε ένα δυνατό πλεονέκτημα. Μένει να δούμε, αν ο Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την κακή αστρολογική εικόνα του αντιπάλου, είναι αρκετός για να κάνει την ανατροπή!

Πάμε στο Final Four:

Δίας και Ουρανός απέναντι από τη γενέθλια Σελήνη του Γιώργου Μπαρτζώκα, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση. Ο Δίας έχει προχωρήσει αλλά ο Ουρανός τη γυροφέρνει ακόμα και μπορεί να κάνει το αναπάντεχο παιχνίδι του και τελικά την έκπληξη που θα φέρει τον Ολυμπιακό στον τελικό. Δύσκολα βέβαια αλλά μπορεί!

Ο Mateo Chus, ο προπονητής της Ρεάλ έχει ένα πολύ ωραίο γενέθλιο τρίγωνο του Ήλιου με Δία και Ουρανό που πριμοδοτείται από τον Ήλιο την Αφροδίτη αλλά και τον Δία στην αρχή των Διδύμων. Ο τελευταίος μόλις έχει μπει στους Διδύμους τη μέρα του τελικού οπότε και προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Ρεάλ σ' αυτόν. Επιπλέον, ο χάρτης του «κουμπώνει» γεωδαιτικά με το Βερολίνο όπου διεξάγεται το Final Four.

Ο Sarunas Jasikevicius βλέπει επίσης τον Κρόνο να έχει προσπεράσει λίγο τον Ήλιο του στους Ιχθύς, αλλά χωρίς να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας. Ας μην ξεχνάμε όμως πως με ισχυρότερη επιρροή του Κρόνου το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να φτάσει ως εδώ… Ωστόσο, ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, δεν φαίνεται να έχει και κάτι επιβοηθητικό που θα έκανε αυτόν και την ομάδα του να υπερβούν τις δυνατότητές τους, κάτι απολύτως απαραίτητο για να περάσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Κρόνος σε αρμονική όψη με τον γενέθλιο Ήλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού Ergin Ataman και πιθανότατα και με τη Σελήνη του, δείχνει το καλό του πρόσωπο, αντίστοιχα και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Δείχνουν πως η ομάδα, χωρίς εντυπωσιασμούς ή σκαμπανεβάσματα, με συγκροτημένο παιχνίδι, σοβαρότητα και πειθαρχία, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει στον τελικό!

Ας ευχηθούμε να έχουν επιτυχία οι Ελληνικές ομάδες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved