Νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Ποσειδώνα: Η αμφιβολία μένει πάντα παρθένα!

Ο Άρης λίγο πριν φύγει από τους Ιχθύς και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου, συναντά τον Ποσειδώνα στο «γήπεδό» του και αυτό είναι που κάνει αυτήν τη συνάντηση τόσο ισχυρή! Θα πραγματοποιηθεί στις 28ο 52΄ των Ιχθύων

Θανάσης Ματσώτας
Νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Ποσειδώνα: Η αμφιβολία μένει πάντα παρθένα!

Έναν μήνα νωρίτερα, στις 27 Μαρτίου, Άρης και Ποσειδώνας είχαν μια διερευνητική, «κρυφή» συνάντηση στην 4η μοίρα του ζωδίου όπου ο Τροπικός Άρης, νεοφερμένος στους Ιχθύς, συνάντησε τον Ποσειδώνα στην Αστρική του εκδοχή.

Φυσικά έχουμε και την Αστρική εκδοχή της επερχόμενης συνόδου της 29ης Απριλίου. Αυτή γίνεται στην 5η μοίρα των Ιχθύων.

Κατ’ επέκταση, θα επηρεαστούν κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί στις τέσσερεις τελευταίες μέρες ή λίγο πριν τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Επίσης, θα επηρεαστούν όσοι έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα πολύ κοντά σε κάποια από αυτές τις μοίρες που ανέφερα παραπάνω.

Η σύνοδος αυτή είναι σημαντική γιατί ανοίγει τον νέο συνοδικό κύκλο των δύο πλανητών που θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου 2026 στις πρώτες μοίρες του Κριού.

Ενδιάμεσα κομβικά σημεία είναι:

Το πρώτο τετράγωνο των δύο πλανητών που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 με τον Άρη να βρίσκεται στις 29ο Διδύμων, η αντίθεση τον Αύγουστο του 2025 με τον Άρη στις 2ο του Ζυγού και τον Ποσειδώνα στην αντίστοιχη του Κριού και το τελευταίο τετράγωνο τον Δεκέμβριο του 2025 με τον Άρη από την τελευταία μοίρα του Τοξότη. Φυσικά οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν αυτούς που έχουν σημαντικά στοιχεία του αστρολογικού τους χάρτη σε αυτές τις μοίρες.

Τα… χαΐρια τους με τα νερά τα είδαμε με την πλημμύρα στο Ντουμπάι, τη μαζική δολοφονία στο κρουαζιερόπλοιο στη Νέα Υόρκη αλλά και τα μεγάλα επεισόδια στο Παρίσι. Για όλα αυτά σας είχα εγκαίρως ενημερώσει, στο άρθρο για την τελευταία Πανσέληνο αλλά και στο άρθρο για την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς. Ωστόσο ο «συναγερμός» δεν τελειώνει, αν δεν αποχωρήσει ο Άρης από το ζώδιο, ειδικά για τις περιοχές που ανέφερα σε αυτά τα άρθρα, όπως επίσης για Denver, Wyoming, Montana, Νέο Μεξικό, κεντρικό Καναδά, Βομβάη (Δυτική Ινδία) και Πακιστάν.

Το ίδιο ισχύει για τις αλλεργίες, τις λοιμώξεις και άλλα προβλήματα του αναπνευστικού που είναι όχι τυχαία, σε μεγάλη έξαρση. Επίσης θα έχουμε… επέλαση μικροβίων ή αλλοιώσεων σε τρόφιμα. Όσο για τη εξ Αφρικής σκόνη, δεν θα τελειώσουμε αμέσως με αυτήν.

Αλλά το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι αυτή η σκόνη που μπλοκάρει το αναπνευστικό και θολώνει την όρασή σου, αλλά το… προπέτασμα καπνού ή το παραμύθιασμα που μπορεί να φας και που θολώνει τη σκέψη και την κρίση σου!

Γιατί ο Ποσειδώνας πυροδοτεί τη φαντασία και αυτή με τη σειρά της εμψυχώνει τη δράση του Άρη. Θέλεις κάτι να πιστέψεις και να πολεμήσεις γι' αυτό! Το θέμα είναι αν έχεις γνήσια ιδανικά ή θα στρατευτείς πίσω από δανεικά ιδανικά.

Αν, πάλι, μείνεις αδρανής, χωρίς να μπορείς ταυτόχρονα να γίνεις… αόρατος, τότε δεν γλυτώνεις από το παρασκήνιο και τη γλωσσοφαγιά ακόμη και αν έχεις master στο ξεμάτιασμα!

Ζητάς το «θαύμα» με αγωνία. Το θέλεις για να πιστέψεις ή τελικά η πίστη θα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο θαύμα; Είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις κάτι για να βρεις το δικό σου θαύμα ή θα πολεμήσεις για ένα ακόμη «δόγμα»;

Να θυμάσαι: η τυφλή πίστη είναι μια «εταίρα» που παρασύρει πολλούς και στο τέλος μένει μόνο η απογοήτευση. Η αμφιβολία όμως, όσο και αν την χρησιμοποιείς, μένει για πάντα παρθένα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved