Γιατί το Ισραήλ κρατά το κλειδί της παγκόσμιας ειρήνης - Αστρολογική ανάλυση

Η κλιμάκωση είναι μονόδρομος για το Ισραήλ που δεν θα διστάσει και ήδη το κάνει, να εμπλέξει όλους σε έναν περιφερειακό ή και παγκόσμιο πόλεμο! 

Θανάσης Ματσώτας
Γιατί το Ισραήλ κρατά το κλειδί της παγκόσμιας ειρήνης - Αστρολογική ανάλυση

Έχω μιλήσει πολλές φορές για το Ισραήλ τα τελευταία πέντε χρόνια γιατί βλέπω τον αστρολογικό του χάρτη να ενεργοποιείται κλιμακωτά σε μέσο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Δεν θα κουράσω με περίπλοκες αστρολογικές αναλύσεις και θα μείνω στα πολύ βασικά.

Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από το γενέθλιο ωροσκόπιο της χώρας που είναι ιδιαίτερα δυναμικό! Ταύρος, με Ωροσκόπο Σκορπιό ή στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για κάποιους άλλους, έχει μια σύνοδο Μεσουρανήματος, Σελήνης, Πλούτωνα και Κρόνου στον Λέοντα. Ο συνδυασμός δείχνει μια χώρα με ηγετικό χαρακτήρα, ίσως και με κάποια «ελιτίστικα» στοιχεία.

Η Σελήνη αυτή που υποδηλώνει κυρίως τον λαό, είναι περήφανη και αισθάνεται μοναδική! Η δυνατή παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου δείχνουν το τεράστιο οικονομικό υπόβαθρο, την ισχυρή και άκαμπτη θέληση, τη διάθεση για έλεγχο και χειραγώγηση των καταστάσεων, με υπόγειες και δαιδαλώδεις διασυνδέσεις, την υποστήριξη από τους «ισχυρούς» του πλανήτη, στους οποίους και αυτό ανήκει, αλλά και τα πυρηνικά όπλα που εκτιμάται πως διαθέτει παρόλο που αυτό δεν είναι επίσημο.

Ο Άρης, που από τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα έρχεται και αυτός στην Αστρική του εκδοχή πάνω από τη Σελήνη, βάζει ένα ακόμη στοιχείο που περιγράφει άψογα την πολεμική μηχανή, που λέγεται Ισραήλ! Πολεμική μηχανή, όχι μόνο με βάση τις τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και την στρατιωτική κουλτούρα που έχει αυτός ο λαός.

Ο συνδυασμός αυτός στα ζώδια του Σταθερού σταυρού είναι σκληροτράχηλος. Δημιουργεί χαρακτηριστικά άκαμπτα, παγιωμένες θέσεις και δογματικές αντιλήψεις που δύσκολα αλλάζουν. Όλα ή τίποτα είναι το σκεπτικό του! Είναι η δύναμη της θέλησης να πετύχει κάθε στόχο που βάζει, ισοπεδώνοντας οτιδήποτε αντιτίθεται!

Το «κρυφό» τετράγωνο του Αστρικού Ουρανού με τον Τροπικό Πλούτωνα στις τελευταίες μοίρες των Σταθερών ζωδίων και στις πρώτες των Παρορμητικών να «χτυπάει» τον Ωροσκόπο του Ισραήλ όπως επίσης και η σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου 2023, σε δυσαρμονική σχέση με τη Σελήνη του, είναι δύο μόνο από τους πολλούς αστρολογικούς παράγοντες που προκάλεσαν την αναζωπύρωση στη Γάζα.

Η σταδιακή προώθηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, απέναντι από το σύμπλεγμα της χώρας στον Λέοντα, είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που θα την συνεχίσουν.

Οι αστροχαρτογραφικές αποτυπώσεις του Άρη και του Κρόνου στην ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, περνούσαν πάνω από την Τεχεράνη και αυτό έδωσε και το χτύπημα του Ισραήλ στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό (που είχαμε προβλέψει πολύ καιρό πριν, από τούτη εδώ τη στήλη) και που από μόνο του αποτελεί ευθεία πρόκληση για κλιμάκωση και άμεση εμπλοκή του Ιράν.

Η κίνηση του Αστρικού Κρόνου σε τετράγωνο με τον Ήλιο του Ισραήλ θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την ήδη όχι ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση του, αλλά και τις διπλωματικές κινήσεις. Ωστόσο, το δεύτερο μέτωπο προς το Λίβανο, από τη φάση των αψιμαχιών που βρίσκεται τώρα, θα περάσει μάλλον προς τον Αύγουστο, στη φάση των ισχυρών συγκρούσεων!

Όλα φαίνονται να είναι μονόδρομος για το Ισραήλ και οποιαδήποτε αποκλιμάκωση και αν γίνει, θα είναι περιστασιακή. Το 2026 με 2028 περνάει στην επόμενη φάση.

Είναι εντυπωσιακό πως, ταυτόχρονα με την κλιμακούμενη επικίνδυνη ενεργοποίηση του ωροσκοπίου του Ισραήλ, έχουμε αντίστοιχα προβλήματα στα ωροσκόπια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ρωσίας και όλων των μεγάλων και μεσαίων δυνάμεων που επίσης κορυφώνονται στο διάστημα αυτό αλλά ακόμη περισσότερο στο διάστημα 2030 με 2033.

Αυτό το τελευταίο διάστημα είναι καθοριστικό, αφού το ωροσκόπιο του Ισραήλ παίρνει κυριολεκτικά φωτιά! Για τους πιο ψαγμένους στην αστρολογία, ένα στοιχείο είναι ο προοδευτικός Ήλιος πάνω στον Πλούτωνα της χώρας και σε αντίθεση με τον διελαύνοντα Πλούτωνα στον Υδροχόο!

Αυτό που θα συμβεί τότε, θα είναι κάτι πολύ ακραίο και εκεί είναι που θα τα παίξει όλα για όλα αφού θα απειληθεί η ίδια η ύπαρξή του!

Για το Ισραήλ, είτε δίκαια είτε άδικα είτε και τα δύο, το θέμα είναι υπαρξιακό και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Βλέπουμε στην πράξη πώς κινείται. Βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία τις ΗΠΑ να αποστασιοποιούνται και να προσπαθούν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις. Αυτό φάνηκε από το ψήφισμα στον ΟΗΕ κατά του Ισραήλ στο οποίο οι ΗΠΑ δεν άσκησαν βέτο, από την «πρεμούρα» που έδειξαν να ανακοινώσουν πως δεν σχετίζονται με το χτύπημα στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό, αλλά και από την προσπάθεια του ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν να ασκήσει πίεση για αποκλιμάκωση στη Γάζα που βρήκε σε «τοίχο» και μάλιστα «μπετόν αρμέ», αφού κυβέρνηση και αντιπολίτευση στο Ισραήλ είναι ενωμένες σε αυτό το ζήτημα και δεν συζητούν τέτοιο ενδεχόμενο. Η αποσταθεροποίηση του Netanyahu, που θα επιχειρηθεί πάλι και έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αφού το ωροσκόπιό του δεν είναι καθόλου καλό δεν θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα. Πέρα από τις αυξομειώσεις της έντασης και τις κινήσεις τακτικής, το θέμα είναι η μεγάλη εικόνα μακροπρόθεσμα.

Για πολλούς λόγους λοιπόν, η κλιμάκωση είναι μονόδρομος για το Ισραήλ που δεν θα διστάσει και ήδη το κάνει, να εμπλέξει όλους σε έναν περιφερειακό ή και παγκόσμιο πόλεμο! Το Ισραήλ λοιπόν κρατά το κλειδί της παγκόσμιας ειρήνης και εμείς κρατάμε την ανάσα μας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved