Νέα Σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύς: Αθώα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

Στις 10 Μαρτίου και ώρα 11πμ, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 20ο 16΄των Ιχθύων

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύς: Αθώα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

Με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, στην πρώτη γραμμή επιρροής βρίσκονται οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, ενώ ακολουθούν Δίδυμοι και Τοξότες. Φυσικά όχι όλοι, αλλά αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλη του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και έχεις γεννηθεί το 2002 ή το 2015, τότε είσαι ακόμη πιο ευνοημένος από αυτή τη Νέα Σελήνη.

Αν όμως επηρεάζεσαι από τις Αστρικές της εκδοχές, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αυτές οι εκδοχές θα ζορίσουν Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τα τέλη του δεύτερου μέχρι λίγο μετά τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Αν κάποιοι από αυτούς έχουν γεννηθεί το 1956, το 1961, το 1975, το 1980, το 1984, το 1989, το 1994, το 2003 και το 2008, τότε έχουν έναν ακόμη παραπάνω βαθμό δυσκολίας.

Ο Ήλιος και η Σελήνη τρέχουν να συναντήσουν τον Ποσειδώνα και αν και βρίσκονται ακόμη σε μια σχετική απόσταση, αυτή δεν είναι απόσταση ασφαλείας. Οπότε το να απασφαλίσεις το περίστροφο της φαντασίας δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο!

Βέβαια, ο Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, δίνει ακόμη μεγαλύτερα φτερά στη φαντασία, αποκαλύπτει πρωτόγνωρους κόσμους και σε εμπνέει με ενδιαφέροντες τρόπους για να τους προσεγγίσεις! Γι' αυτό και η πρώτη κατηγορία που ανέφερα, αυτή των Μεταβλητών ζωδίων, αν μη τι άλλο, δεν έχει τίποτε να φοβάται πέρα από τις παρενέργειες των… «παραισθησιογόνων» του Ποσειδώνα.

Ωστόσο, το πραγματικό πρόβλημα αυτής της φαινομενικά αθώας και ρομαντικής Νέας Σελήνης, είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που θα σε κάνει να απασφαλίσεις και θα σου κάψει και τις ασφάλειες, πραγματικά και μεταφορικά! Και αν νομίζεις πως ρομαντισμός και καμένες ασφάλειες δεν ταιριάζουν, θα σου υπενθυμίσω πως ο Άρης είναι στον Υδροχόο και τον ρομαντισμό δεν τον έχει μεν με ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις, αλλά με κοινωνικά οράματα πάνω στα οδοφράγματα! Αυτό το τετράγωνο, που αναμιγνύεται σε σκληρό αστρολογικό σχηματισμό με τις Αστρικές εκδοχές που προανέφερα, είναι που συνεχίζει να πιέζει τα ζώδια του Σταθερού σταυρού.

Σε κοινωνικό επίπεδο, η ένταση συνεχίζεται με φαινόμενα βίας, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, διαρροή πληροφοριών, προβλήματα σε ναυτιλία, φαρμακευτικά προϊόντα, χημικά ή καλλυντικά, ειδικά για την Ελλάδα, που επηρεάζεται από όλες τις εκδοχές αυτής της Νέας Σελήνης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved