Συνοδικός κύκλος Αφροδίτης-Δήμητρας: Ποιους και πώς θα επηρεάσει

Θα κρατήσει σχεδόν δώδεκα μήνες, αφού θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου με την επόμενη σύνοδό τους στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω

Θανάσης Ματσώτας
Συνοδικός κύκλος Αφροδίτης-Δήμητρας: Ποιους και πώς θα επηρεάσει

Το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου η Αφροδίτη συναντά τη Δήμητρα στις 21ο 43΄ του Τοξότη και ανοίγουν τον νέο τους συνοδικό κύκλο που θα κρατήσει σχεδόν δώδεκα μήνες, αφού θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου, με την επόμενη σύνοδό τους στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Δήμητρα θα παραμείνει στον Αιγόκερω για όλη σχεδόν τη χρονιά, αφού θα κάνει και ανάδρομη κίνηση. Γι αυτό και όλες οι σημαντικές χρονικές στιγμές αυτού το κύκλου, δηλαδή το πρώτο τετράγωνο, η αντίθεση και το τελευταίο τετράγωνο, θα σχηματιστούν στον Παρορμητικό σταυρό, με την Αφροδίτη στον Κριό, τον Καρκίνο και τον Ζυγό αντίστοιχα.

Το πρώτο τετράγωνο μάλιστα, θα γίνει στις 21 Απριλίου, με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα στην 20ή μοίρα Κριού-Αιγόκερω αντίστοιχα και θα ενεργοποιήσει την ηλιακή έκλειψη που θα έχει προηγηθεί στις 8 του μήνα στην ίδια μοίρα του Κριού και στην οποία η Δήμητρα έχει επίσης ενεργό ρόλο.

Οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα επηρεαστούν από αυτό το πρώτο τετράγωνο.

Όμως στην πρώτη γραμμή επιρροής είναι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

Επίσης έχουμε και την Αστρική εκδοχή αυτού του συνοδικού κύκλου που θα επηρεάσει Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους των τελευταίων πέντε ημερών.

Ο συνοδικός κύκλος των δύο αυτών πλανητών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία και κυρίως τη σχέση τους με το ζώδιο του Ζυγού. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, ενώ για τη Δήμητρα, ο Ζυγός είναι η πιο αντιπροσωπευτική θέση!

Η κοινωνικότητα και οι δημόσιες σχέσεις, βασικά στοιχεία της Δήμητρας, έρχονται να κορυφωθούν με την κίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη. Αυτή η Αφροδίτη είναι πιο κοινωνική, ακόμη και από αυτήν του Ζυγού!

Αν λοιπόν ανήκεις στις σφαίρες επιρροής που ανέφερα παραπάνω, τότε μην ντυθείς πρόχειρα. Η Τοξοτίσια Αφροδίτη βέβαια, δεν σηκώνει επισημότητες και γραβάτες. Φρόντισε το concept να ταιριάζει με το outfit, για να μην σε κράξει η κριτική επιτροπή, βάλε το κραγιόν σου και ό,τι μοδάτο επιτάσσει η στυλίστρια Δήμητρα και ετοιμάσου για πάρτι, γνωριμίες, δημόσιες εμφανίσεις γενικότερα και πολύ αποδοτικές δημόσιες σχέσεις. Αυτές οι τελευταίες μπορεί να είναι το ξεκίνημα για δυναμικές και πολλά υποσχόμενες κινήσεις που θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στις επόμενες φάσεις αυτού του συνοδικού κύκλου.

Με το δίδυμο Αφροδίτης-Δήμητρας από πάνω σου, δεν εξασφαλίζεις απαραίτητα μια ποιοτική παρουσία. Εξασφαλίζεις όμως τη λάμψη! Αρέσεις, πώς να το κάνουμε… και δεν πρέπει να απογοητεύσεις το υπέροχο κοινό σου!

Έχε και τον νου σου εκεί που περιφέρεσαι ασκόπως, μην πέσεις απροετοίμαστος πάνω σε κανέναν celebrity ή έστω ανθυποσελέμπριτι και δεν εκμεταλλευτείς τη γνωριμία, έστω για μια selfie!

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι και να προσέχεις, όχι βέβαια πως θα σε βλάψει ή θα σε εμποδίσει, είναι πως αν έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, αυτή είναι και η μόνη μεγάλη ιδέα που μπορεί να περάσει από το μυαλό σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved