Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία: Ο νικητής τα παίρνει όλα!

Στις 12 Ιανουαρίου, λίγο μετά το μεσημέρι ο Άρης από τον Αιγόκερω, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο

Θανάσης Ματσώτας
Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία: Ο νικητής τα παίρνει όλα!

Η όψη τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Δία έχει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική από τη συνηθισμένη, για δύο λόγους: Πρώτον πραγματοποιείται κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που προηγείται μία ημέρα και δεύτερον σχηματίζει ταυτόχρονα «κρυφή», πλην παθιασμένη, σύνοδο με τον Αστρικό Πλούτωνα.

Σε πρώτο επίπεδο θα ευνοήσει Αιγόκερους, Ταύρους και Σκορπιούς και αμέσως μετά, Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί κοντά στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

Εκεί στο… μεγάλο υψόμετρο του Αιγόκερω ο Άρης λανσάρει ένα πιο business profile. Έχει αφήσει (ή παριστάνει πως έχει αφήσει) πίσω τα ένστικτα, τα λίμπιντα, τις ορμές και τις μαγκιές και το παίζει σοβαρός και αξιοπρεπής, χωρίς βέβαια να χάνει τον δυναμισμό του. Μην μας περάσουν και για φλώρους…

Και εκεί που έχει πάρει στις 10 του μήνα και την ευλογία του Κρόνου με ένα εξάγωνο, έρχεται ο Δίας την επόμενη, του βάζει φιτιλιές και δεν τον αφήνει ν’ αγιάσει. Τι φιτιλιές δηλαδή; Μπουρλότο βάζει!

Δεν του ξυπνά τις φιλοδοξίες. Αυτές ξύπνιες είναι έτσι κι αλλιώς αλλά τις κυνηγά αργά και σταθερά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, βιαστικές ή παράτολμες κινήσεις. Ο Δίας όμως, του ξυπνά τον ενθουσιασμό και την όρεξη να επιταχύνει προκειμένου να τις ικανοποιήσει εδώ και τώρα. Και παίρνει πρωτοβουλία. Μαχητικά. Απαιτητικά. Αποφασιστικά!

Ο συνδυασμός είναι πολύ δυνατός γιατί συντονίζει την εγκράτεια και τον συντηρητισμό του Αιγοκερίσιου Άρη, με το υψηλό ρίσκο, τη σαρωτική ορμή και την άγνοια κινδύνου που φέρνει ο Δίας.

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς που επειδή ακριβώς αντιλαμβάνονται ενστικτωδώς το ευνοϊκό timing, εφορμούν με τον αέρα του νικητή! Η επιτυχία είναι δεδομένη. Γιατί όπως έχει πει και ο Βίκτωρ Ουγκώ, «τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved