Θα γενικευτεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή; Τι δείχνουν τα άστρα;

Τα ερωτήματα είναι πολλά κι η αγωνία μεγάλη

Θανάσης Ματσώτας
Θα γενικευτεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή; Τι δείχνουν τα άστρα;

Σε ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, όχι ευδιάκριτο με την πρώτη ματιά, ανοίγει άλλο ένα πολεμικό μέτωπο στη μέση Ανατολή. Όχι βέβαια πως είχε κλείσει και ποτέ…

Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά η μεγάλη αγωνία, εκεί που καταλήγουν όλα τα ερωτήματα είναι αν θα γενικευτεί η σύρραξη στη Μέση Ανατολή και αν αυτό προμηνύει παγκόσμιο πόλεμο.

Στο άρθρο μου με τίτλο «Κρυφό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα: Μια άγνωστη αλλά καθοριστική αστρολογική συγκυρία» που είχε δημοσιευτεί εδώ, στις 3 Αυγούστου, υπάρχει το παρακάτω απόσπασμα: «Η επίτευξη της ειρήνης στα υπάρχοντα πολεμικά μέτωπα, όχι μόνο δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα έχουμε δημιουργία καινούριων σε άλλες περιοχές και σχεδόν σε όλες τις ηπείρους, ενώ ταυτόχρονα αιωρείται η «οσμή» έστω και περιορισμένης χρήσης πυρηνικών». Δεν θα το αναλύσω περισσότερο εδώ, αλλά μπορείτε να ανατρέξετε στην ανάρτηση και να διαβάσετε την ανάλυση.

Το κρίσιμο διάστημα στο οποίο έχω αναφερθεί και σε άλλα άρθρα κατ’ επανάληψη, είναι αυτό του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Υπάρχει μια σειρά αστρολογικών παραγόντων που δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αρχικά, είναι αυτό το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ουρανού με τον τροπικό Πλούτωνα που θα συμβεί αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια. Τώρα πραγματοποιείται πάλι με ακρίβεια στις 18 Οκτωβρίου, στις τελευταίες μοίρες των Παρορμητικών ζωδίων. Αυτό είναι το κύριο αστρολογικό πλαίσιο που στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποκτά πολύ μεγαλύτερη δυναμική, επειδή βρίσκεται μεταξύ των δύο εκλείψεων του Οκτωβρίου. Ωστόσο, νομίζω πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή.

Το «σύνθημα» για τη μεγάλη κορύφωση των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή, στο μέτωπο της Ουκρανίας και ίσως όχι μόνο σε αυτό θα δώσει η ιδιαίτερα δύσκολη Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου στον Σκορπιό.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό που τη συνοδεύει, θα δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση που μπροστά της η σημερινή θα μοιάζει με παιχνίδι. Ίσως υπάρξει κάποιο πολύ εντυπωσιακό χτύπημα που θα πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Η παρουσία της Δήμητρας στον Σκορπιό και σε πολύ ισχυρή θέση σε αυτήν τη Νέα Σελήνη, θα δώσει μεγάλη διάσταση στα γεγονότα ενώ θα παίξει πολύ δυνατά τα χαρτιά της προπαγάνδας, αλλά και της ενημέρωσης του τρόμου με video που θα σοκάρουν! Επίσης, θα φανεί περισσότερο η γεωπολιτική σύνδεση των διαφορετικών πολεμικών μετώπων, αλλά και οι υπόγειες πολύπλοκες διασυνδέσεις των εμπλεκόμενων.

Όλα παίζονται στο διάστημα μεταξύ της 20ης και της 23ης μοίρας των ζωδίων του Σταθερού σταυρού. Σε αυτές τις μοίρες πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, και η αντίθεση Άρη-Ουρανού που τη συνοδεύει. Όμως τί σύμπτωση! Εκεί βρίσκεται ο Ήλιος του Κιέβου και της Ουκρανίας, της Κύπρου και της Συρίας! Η τελευταία δύσκολα θα καταφέρει να μην εμπλακεί ακόμη περισσότερο, ενώ και για την Κύπρο οι προοπτικές δεν είναι καλές.

Το αστροχαρτογράφημα αυτής της Νέας Σελήνης είναι σοκαριστικό! Οι κάθετες γραμμές του Ήλιου, της Σελήνης, του Άρη και του Ουρανού περνούν ακριβώς πάνω από την Ιερουσαλήμ, τη Βηρυτό, την Κύπρο και την Κριμαία!!!

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά αστρολογικά στοιχεία που θα είναι δυσνόητα και κουραστικά, αν τα αναφέρω. Ενδεικτικά θα πω πως με διάφορους τρόπους ενεργοποιούνται ταυτόχρονα οι συνοδικοί κύκλοι του Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό που ξεκίνησαν το 2022.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα, είναι πως στην 21η μοίρα του Σκορπιού βρίσκεται ο ιδιαίτερα ισχυρός Άρης στο ωροσκόπιο της πρώτης δοκιμής της ατομικής βόμβας που φαίνεται τώρα να ενεργοποιείται αρκετά. Αυτής ακριβώς που είδαμε με τόσο εντυπωσιακό τρόπο στην ταινία για τον «Oppenheimer» που με θαυμαστή συγχρονικότητα παρουσιάστηκε σε μια τόσο εύθραυστη γεωπολιτική συγκυρία, που έχουμε πολλές δεκαετίες να δούμε!

Αυτή λοιπόν η ενεργοποίηση δεν αποκλείει τη ρίψη πυρηνικών. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε ως εκεί. Ωστόσο, θα αιωρείται έντονα η απειλή και μπορεί να γίνει κάτι σε μικρή κλίμακα, να προκύψει πρόβλημα σε κάποιο πυρηνικό εργοστάσιο ή κάποιο παρόμοιο σενάριο.

Το θέμα είναι πως υπάρχει μια κλιμάκωση που ακόμη και με ενδιάμεσες περιόδους πιο ήπιες, δεν θα σταματήσει και καλό είναι να την δούμε σε βάθος χρόνου. Το ωροσκόπιο του Ισραήλ αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα, σε σχέση με αυτά που θα έχει προς το 2025, αλλά ακόμη περισσότερο στο διάστημα μεταξύ 2030 με 2033 όπου πραγματικά κάτι πολύ σοβαρό θα συμβεί! Σε εκείνο το διάστημα παρατηρείται αντίστοιχο πρόβλημα στα ωροσκόπια αρκετών ισχυρών κρατών και αυτό δεν είναι μια ελπιδοφόρα συγκυρία… Προς το παρόν, ας περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη που θα είναι καταιγιστικές!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved