Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα: Μην το γυροφέρνεις και μπες στο κυρίως ψέμα

Στις 22 Αυγούστου ο Άρης από τις 26ο59΄της Παρθένου αντικρύζει ακριβώς απέναντι στους Ιχθύς, τον Ποσειδώνα.

Θανάσης Ματσώτας
Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα: Μην το γυροφέρνεις και μπες στο κυρίως ψέμα

Επηρεάζει ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος των ζωδίων του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς των έξι τελευταίων ημερών.

Στην αστρική του εκδοχή επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στις πέντε πρώτες ημέρες των ίδιων ζωδίων.

Φέρε την εικόνα στο μυαλό σου: αυτός ο σεμνός και εργατικός νέος, ο Άρης «η δουλειά κάνει τους άντρες» στην Παρθένο, όπως λέμε «Slowhand» Erick Clapton, αυτός λοιπόν, βλέπει ξαφνικά απέναντί του μια απροσδιόριστη φιγούρα βουτηγμένη στη χρυσόσκονη, πολύ glamorous, super sexy αλλά και με μια γερή δόση από Tinkerbell, να τον κοιτάει πολλά υποσχόμενη! Είναι άντρας; Είναι γυναίκα; Ή μήπως είναι εξωγήινος, μεταμφιεσμένος σε παγώνι;
Αφού καταφέρει να επανακτήσει την όρασή του που κινδύνευσε να πληγεί ανεπανόρθωτα από την εκτυφλωτική λάμψη, αρχίζει και σκέφτεται. Ή νομίζει τουλάχιστον αφού ο απέναντι, τον έχει ήδη υπνωτίσει!

Στις πρώτες δύο περιπτώσεις φαίνεται πολύ kinky για τα μέτρα του, αλλά προσαρμόζεται και μαθαίνει γρήγορα, οπότε θα φανεί ΆΞΙΟΣ των περιστάσεων. Μαζί του θα παραδοθείς κι εσύ στη λαγνεία!
Στην τρίτη ξυπνά μέσα του ο συνωμοσιολόγος! Ζουν ανάμεσά μας; Αναρωτιέται με βεβαιότητα. Με την ίδια απορία και βεβαιότητα, αυτό το ερώτημα το απαντάς κι εσύ καταφατικά.
Εδώ καλό θα ήταν να γυρίσεις στο προηγούμενο. Αν είναι να ξεσαλώσεις με τη φαντασία, το σεξ είναι καλύτερη και ασφαλέστερη διέξοδος. Η φαντασία αυτήν τη στιγμή δεν είναι δημιουργική. Είναι φαντασιοπληξία.
Εκτός αν θέλεις να το ρίξεις στην τέχνη. Ακόμα καλύτερα! Δεν είναι δύσκολο. Ξέρεις έστω και έναν που να μην έχει γράψει μια φορά στη ζωή του ένα ποίημα στα κρυφά;
Αυτήν τη στιγμή, όλα είναι ένα ψέμα… Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα ή απλά ζήσε. Αυτές είναι οι δύο επιλογές.
Αν ακολουθήσεις τη δεύτερη (ελπίζω), φρόντισε να εστιάζεις το μυαλό σου σε συγκεκριμένους στόχους και ακόμη καλύτερα σε σωματική εργασία, γιατί αλλιώς θα αρχίσεις να… ρετάρεις και δε θέλει και πολύ το σύστημα για να καταρρεύσει, ξαναγυρνώντας στην πρώτη επιλογή.
Θα βλέπεις γύρω σου κρυφούς εχθρούς που σε κουτσομπολεύουν ή προσπαθούν να στη φέρουν πισώπλατα. Ο Δήμος Σταρένιος σε τσιπάκι που έχει εμφυτευτεί υποδόρια, μεταφέρει κάθε σου σκέψη και κίνηση σε αόρατο κέντρο πληροφοριών! Και όχι πως αυτοί οι εχθροί δεν υπάρχουν στο περιβάλλον σου. Ίσα ίσα που έχουν βρει και πρόσφορο έδαφος. Ωστόσο δεν θα είναι αυτοί που νομίζεις και μάλλον στο τέλος, θα την πληρώσουν αθώοι.
Μήπως τελικά είσαι εσύ που σαμποτάρεις τον εαυτό σου;
Βέβαια το να γίνεις περισσότερο ενεργητικός δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται αποφασιστικότητα γιατί ο Ποσειδώνας απέναντι από τον Άρη, σου ρίχνει τα ενεργειακά αποθέματα. Που σημαίνει επίσης πως έχεις χαμηλό ανοσοποιητικό, είσαι ευάλωτος σε λοιμώξεις αλλά και στο κακό «μάτι» της κυρά Σούλας στο δυάρι απέναντι που όποτε τη συναντάς, έχεις ολονύχτια ημικρανία και μετά κάνεις μεταμεσονύχτια βιντεοκλήση με τη γιαγιά σου στο χωριό για να σε ξεματιάσει διαδικτυακά. Υπάρχουν «after» και στο ξεμάτιασμα…
Επίσης το νου σου στα υδραυλικά και σε ό,τι έχει να κάνει με υγρασίες, νερά και με όσους μπορεί να σου κάνουν «νερά».

Θα τα δεις και γύρω σου. Εννοώ σε κοσμικό επίπεδο. Κάποιο μεγάλο ατύχημα στη θάλασσα, σε στρατιωτική άσκηση ή εργοστάσιο, αλλά και νέες συζητήσεις για λοιμώξεις, πανδημίες, εμβόλια θα «παίξουν» στις οθόνες μας.

Θα δεις φανατισμό «θρησκευτικού» χαρακτήρα ή διενέξεις για κάποιο θρησκευτικό ή εργατικό ζήτημα. Στη θέση της λέξης «θρησκεία», με εισαγωγικά όχι την κανονική, βάλε κάθε είδους τυφλή πίστη ή ιδεοληψία, θρησκευτική, πολιτική, χούλιγκανς και γενικά οτιδήποτε εμπεριέχει το στοιχείο του φανατισμού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved