Πανσέληνος στον Τοξότη: Ταξιδιάρα ψυχή!

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 Ιουνίου και ώρα 6:42πμ στις 13ο18΄του Τοξότη.

Θανάσης Ματσώτας
Πανσέληνος στον Τοξότη: Ταξιδιάρα ψυχή!

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, ιδίως όσους είναι γεννημένοι στα μέσα αυτών των ζωδίων. Τοξότες λοιπόν και Δίδυμοι έρχονται πρώτοι και ακολουθούν Παρθένοι και Ιχθύες. Ακόμη περισσότερο σημαντική θα είναι για όσους από τους παραπάνω είναι γεννημένοι τις χρονιές 1974, 1979, 1988, 1993 ή 1998.

Ας προσπεράσω τα χαριτωμένα, αλλά χωρίς αστρολογική επιρροή περί «Πανσελήνου της φράουλας» όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη, αν και αυτό το ταξιδιάρικο φεγγάρι είναι εξίσου «ζουμερό» και ανοίγει ευχάριστα την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών. Άσε που μπορεί να έχει κάποια σχέση, αλλά αυτό στο αφήνω για το τέλος…

Σου τάζει πολλά από αυτά που επιθυμείς ή φαντάζεσαι.

Μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για να γυρίσεις τον πλανήτη ή και τον Γαλαξία. Ωστόσο, απ’ όλον τον Γαλαξία, ακόμη και οι εξωγήινοι, στα δικά μας νησιά καταλήγουν, οπότε είσαι εύκολα καλυμμένος.

Ο Άρης από τον Λέοντα σε αρμονία με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε ξεσηκώνει να τα δώσεις όλα, σα να μην υπάρχει αύριο!

Θέλεις και να φιλοσοφήσεις τη ζωή… αλλά μην αρχίσεις τα βουδιστικά, περί μετενσάρκωσης. Μία την έχεις και πρέπει να την χαρείς! Εκτός αν αρχίσεις να τα συζητάς στην ξαπλώστρα ή στην πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς ή στο Μάτσου Πίτσου γιατί είσαι και περιπετειώδης τύπος.

Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει πληθώρα επιλογών και αναζητήσεων αλλά και τη διάθεση να ψάξεις και να ψαχτείς!

Αντιλαμβάνεσαι πως η αναζήτηση δεν έχει όρια, αλλά και αυτά θα πρέπει να τα αναζητήσεις και να τα βρεις. Στο λέει και ο Κρόνος, που είναι σε ταυ-τετράγωνο με τα Φώτα. Κάπως μακριά βέβαια, αλλά φτάνουν τα χέρια του για να σε επαναφέρει από τις «αιθεροβαμονιές»!

Σε βάζει να δεις τις δεσμεύσεις σου, όλα αυτά που φοβάσαι και τελικά γίνονται για σένα χωρίς εσένα. Ένας πρακτικός τρόπος να τις αντιμετωπίσεις είναι απλά να τις αγνοήσεις, να τις προσπεράσεις και να βάλεις τον πήχη ψηλότερα. Ίσως σε νέες δεσμεύσεις, αλλά που θα τις καθορίσεις εσύ!

«Όλα είναι στο μυαλό» ακούς να λένε. Άρα άμα σκεφτείς αλλιώς θα ξεπεράσεις τις δεσμεύσεις. Σωστά! Αλλά από την άλλη, «όλα είναι στο μυαλό», σημαίνει πως απέχουν από την εμπειρία και την πράξη. Κυρίως όμως αγνοούν αυτό που ελέγχει εσένα και όλον τον κόσμο: το συναίσθημα!

Όμως αυτή η Πανσέληνος το έχει κι αυτό στο μενού για να σε παιδέψει ή να σου δώσει άλλη μια επιλογή.

Κρύβεται στον δυσαρμονικό σχηματισμό με Δία και Πλούτωνα από τον οποίο μόλις αποχώρησε ο Άρης και μπαίνει σιγά-σιγά η Αφροδίτη από το τέλος του Καρκίνου, σχηματίζοντας ταυτόχρονα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Το χρήμα θα στο δώσει. Εκεί σου ξηγιέται καλά. Άμα βέβαια στο ξαναζητήσει τριπλό μετά από καιρό, είναι άλλη ιστορία. Ωστόσο, καλή η ελευθερία, αλλά θέλεις και κάτι να σε μαγέψει και να σε παιδέψει. Και αυτό στο έχει!

Η Πανσέληνος- φραουλίτσα, αν την δούμε Αστροχαρτογραφικά, μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις γεωπολιτικού χαρακτήρα και τελικά να χάσει το «λίτσα» και να αποδειχτεί «Φράου»!

Για παράδειγμα, παρατηρούμε κάποιες διασταυρώσεις των γραμμών Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα στα σύνορα Ρωσίας-Φινλανδίας που είναι μια ιδιαίτερα «ευαίσθητη» περιοχή.

Έχει, επίσης, σημαντικά «πατήματα» στον χάρτη της Σερβίας με την αναζωπύρωση των εχθροπραξιών στην περιοχή, όπως σαφέστατα είχα προειδοποιήσει στο άρθρο για τη σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου.

Στην Ελλάδα έδειξε ήδη τα «δόντια» της με τα προβλήματα στην τράπεζα θεμάτων των εξετάσεων και θα φέρει και άλλα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Πανελλαδικών τον Ιούνιο. Αυτό μπορεί να γίνει με πρόβλημα σε κάποιο θέμα, στον τρόπο διεξαγωγής, κάποια απάτη που μπορεί να ακουστεί κλπ. Επίσης μπορεί να «κρασάρουν» και άλλα συστήματα υπολογιστών ή μέσων μεταφοράς.

Στο τραπέζι των συζητήσεων μπαίνει και η εκκλησία όπως επίσης θέματα νομικά, συνταγματικά αλλά και προκλητική ρητορική ή και ενέργειες από τη… γνωστή γειτονιά.

Ο Luke Rhinehart στο εκπληκτικό βιβλίο του «Ο άνθρωπος ζάρι», αποτυπώνει τέλεια την επερχόμενη Πανσέληνο της «φράουλας»:

«Μια μέρα όταν δύο άντρες του FBI κυνηγούσαν τον Luke με τα 45άρια περίστροφά τους, ο Luke έφτασε στο χείλος ενός γκρεμού και πήδηξε. Αλλά πρόλαβε και πιάστηκε από μια αγριοκληματαριά, δεκαπέντε μέτρα κάτω από το χείλος και έμεινε κρεμασμένος εκεί. Κοιτώντας κάτω, είδε στα είκοσι μέτρα έξι αστυνομικούς με πολυβόλα, ρόπαλα, δακρυγόνα και δύο θωρακισμένα αυτοκίνητα. Ακριβώς από πάνω του είδε δύο μικρά ποντίκια, ένα άσπρο και ένα μαύρο, που είχαν αρχίσει να ροκανίζουν την αγριοκληματαριά από την οποία κρεμόταν. Ξαφνικά είδε μπροστά του ένα τσαμπί με γλυκύτατες ώριμες φράουλες. «Ά…» είπε. «Μια νέα επιλογή…»

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved