Ανάδρομος Πλούτωνας: Έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου!

Εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ αντιφατικοί. Από τη μία, με έχετε υποβιβάσει σε πλανήτη-νάνο, από την άλλη, τρέμετε σαν τα ψάρια, μόλις νιώσετε την ανάσα μου! Θα σας δείξω όμως ποιος είμαι εγώ (ρε) και ας μη με πιάνει το μάτι σας. Είμαι μικρός αλλά θαυματουργός. Pluto. Όνομα και πράγμα!

Θανάσης Ματσώτας
Ανάδρομος Πλούτωνας: Έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου!

Την 1η Μαΐου, λοιπόν, πατάω φρένο για να γυρίσω ανάδρομος. Αυτό κάνω, άλλωστε, κάθε χρόνο, για πεντέμισι μήνες περίπου.
Δεν πρόλαβα να μπω στον Υδροχόο και ανέκρουσα πρύμνα! Ένα τεράστιο «ουφ τη γλυτώσαμε» ακούγεται από τα έγκατα του ζωδίου. Προς το παρόν, απαντώ.

Είναι και αυτοί οι Αιγόκεροι που νόμιζαν ότι ξεμπέρδεψαν με μένα και πήγαν να ξανασηκώσουν τη μύτη ψηλότερα… Αλί και τρισαλί! Ξανάρχομαι στις 11 Ιουνίου με φόρα! Ο καιρός γαρ εγγύς (τόμος 2ος) για να κάνω τα τελευταία ξεκαθαρίσματα σε αυτούς που είχαν την ατυχία να γεννηθούν στις τρεις τελευταίες μέρες των Παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.

Έχει και 3ο τόμο από τις 11 Οκτωβρίου που θα γυρίσω ορθόδρομος και θα συνεχίσω το θεάρεστο έργο μου μέχρι τις 21 Ιανουαρίου όπου θα αποχωρήσω και πάλι από τον Αιγόκερω, αλλά όχι οριστικά και αμετάκλητα. Πρώτα όμως θα τους «γονατίσω». Άλλωστε, τα γόνατα είναι το σημείο του σώματος που ελέγχει αυτό το ζώδιο. Πρέπει να μάθουν να γονατίζουν, πριν πάρουν ψηλά τον αμανέ. Μετά όμως θα με ευγνωμονούν γι αυτό, όταν θα αναδυθούν πάλι με καθαρό κούτελο στην κοινωνία, ανανεωμένοι να ξανατραβούν προς τη δόξα.

Στην ανάδρομη κίνησή μου, λοιπόν, θα δώσω σημαντικές ευκαιρίες: Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να επανεξετάσετε και να αποτινάξετε οριστικά από πάνω σας οτιδήποτε σας δεσμεύει και εξαρτάστε από αυτό.
Ψυχαναγκασμούς, έμμονες ιδέες, εξαρτήσεις, κωλύματα, προκαταλήψεις. Μπορεί να είναι μια σχέση, μπορεί να είναι ουσίες, αλκοόλ, φάρμακα, το διαδίκτυο, οι τηγανητές πατάτες ή οτιδήποτε γουστάρετε τρελά, αλλά σας πάει γραμμή για την κόλαση! Όλα αυτά κόβονται εδώ και τώρα! Αν τα αφήσετε για την επόμενη στιγμή, έχετε χάσει το παιχνίδι.

Μπορείτε να αναμετρηθείτε με τους φόβους σας και να απαλλαγείτε οριστικά. Φόβους που μπορεί να μην γνωρίζετε την ύπαρξη ή τις αιτίες τους. Φόβους που μπορεί να ριζώνουν πολύ βαθιά, στην ουσία της ζωής και της ύπαρξης!

Ώρα για αποτοξίνωση, απεξάρτηση, απεντόμωση, απολέπιση, απονεύρωση, (για κάποιους και αποτέφρωση) αλλά και ό,τι άλλο σας κάνει πιο «up» και μπορεί να σας πάει ψηλότερα, ποικιλοτρόπως, αφού όμως προηγουμένως σας ρίξει στα τάρταρα!

Στο ανάδρομο διάβα μου θα έχω διάφορες συναντήσεις με τέσσερεις από αυτές να είναι πιο ενδιαφέρουσες.

  • Η πιο σημαντική είναι με τον Δία στις 18 Μαΐου που συναντιόμαστε σε τετράγωνο. Εκεί ο «χοντρός» θα παίξει τα ρέστα του και μάλλον εσείς τα δικά σας, αλλά αυτό θα το αναλύσω διεξοδικά στην ώρα του.
  • Στις 21 Μαΐου θα δω απέναντί μου τον Άρη άρτι αφιχθέντα στον Λέοντα. Μόλις με αντικρύσει, θα ξυπνήσει μέσα του ο τρομοκράτης. Εκεί που η ψυχολογία της βίας συναντά το χειρουργικό νυστέρι της κάθαρσης!
  • Στις 5 Ιουνίου απέναντί μου, επίσης στον Λέοντα, έρχεται η Αφροδίτη. Σε αυτήν θα ξυπνήσω το πάθος. «Κούλικο στο στήθος σου τατού, που όσο κι αν το καις δεν λέει να σβήσει, είπαν πως την είχες αγαπήσει σε μια κρίση μαύρου πυρετού». Μας είχε πάρει χαμπάρι από νωρίς ο Καββαδίας…
  • Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η αντίθεση με τον Ήλιο από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου στις 22 Ιουλίου. Και αυτό γιατί όσοι έχουν γεννηθεί εκείνη την ημέρα αλλά και τις 2-3 προηγούμενες, θα συνεχίσουν να με έχουν πάνω από το κεφάλι τους μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους! Ήσασταν καλά παιδιά. Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε… Ή μήπως αναστηθείτε ωσάν μη χορτοφάγα ζόμπι, ανανεωμένα και δοξασμένα και τους φάτε όλους λάχανο και τρέχουν να σας προλάβουν.

Οπωσδήποτε δεν θα καταλάβετε ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο την επιρροή μου, όπως για παράδειγμα αυτήν του Ερμή. Όπως και να το κάνουμε, ο μικρός κάνει δυνατό performance στην αναδρομή του. Αλλά σε συλλογικό επίπεδο θα με ακούσετε και θα «την ακούσετε»! Γιατί όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, στην αναδρομή είναι που τα δίνω όλα!

Κοινωνίες και ηγετικές ομάδες θα κάνουν την τελική αξιολόγηση και επαναπροσδιορισμό σε δομικά στοιχεία της κοινωνίας, με κριτήριο και προτεραιότητα στο σύνολο και όχι στο άτομο, με ό,τι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται. Εδώ μπαίνουν οι βάσεις για το έργο που θα συνεχίσω στην πορεία μου στον Υδροχόο, διατηρώντας αυτό το βασικό κριτήριο.

Αλλά, αφού επιμένετε να με έχετε πάρει από φόβο, δεν έχω κι εγώ πρόβλημα να ρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά. Τουναντίον. Ευχαρίστησή μου θα έλεγα…
Οπότε ας σπείρω για λίγο τον τρόμο. Να τι ακόμα μπορεί να έχει το μενού της ανάδρομης τροχιάς μου σε κοινωνικό επίπεδο: Πολιτική κρίση, τρομοκρατικές ενέργειες, απότομες οικονομικές εναλλαγές, γεωφυσικά φαινόμενα, σεισμούς, λοιμούς, καταποντισμούς, μετεωρίτες, Ελοχίμ, Νεφελίμ και τον νου σας μην πατήσει το κουμπί ο Κιμ…
Διαδώστε ελεύθερα! «Όλα από χέρι καμένα» που τραγουδάει και ο Μπιλ.

Στα πολεμικά μέτωπα και ιδιαίτερα σε αυτό της Ουκρανίας, θα δώσω μια ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της στάσης και στις δύο πλευρές, αν και αυτό δεν σημαίνει μόνο διαπραγμάτευση της ειρήνης αλλά και αλλαγή στρατηγικής για τη συνέχεια του πολέμου. Μην ξεχνάτε πως εγώ είμαι ο αρχιερέας της διαπλοκής!
Εξακολουθείτε να με φοβάστε; Μήπως τελικά φταίει που δεν αυτοπροβάλλομαι, ως μέγας ευεργέτης, όπως ο χοντρομπαλάς, ο Δίας, που μόνο να κάνει μπούγιο ξέρει ή σαν την άλλη την παστρικιά, την Αφροδίτη; Εγώ άμα αποφασίσω να σε κάνω πλούσιο, θα έχεις τον άλλον Μπιλ, τον Γκέιτς, να σου κάνει αέρα! Άμα θέλω να σε κάνω να σε βλέπουν όλοι και να πέφτουν ξεροί, η Μόνικα και όλο το Μπελουτσέικο θα τρώει τη σκόνη σου!
Όλα μπορώ να τα κάνω για σένα, αν αποδεχτείς τη μοίρα και αν έχεις την τόλμη «για να κάνεις ομελέτα, να σπάσεις αυγά».
Είμαι η ακατανίκητη παθητική δύναμη! Το κύμα που «τρώει» τον βράχο. Αργά, σταθερά και σίγουρα. Προχωρώ στο ανάδρομο διάβα μου δήθεν αδιάφορα, αθόρυβα, χωρίς να δίνω στόχο, σιγοσφυρίζοντας Βασίλη: «Έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου, του οργασμού, της πείνας σου, της μάρκας των τσιγάρων σου…».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved