Πανσέληνος στην Παρθένο: Πράξεις αλληλεγγύης

Τα θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας θα διεκδικήσουν μερίδιο από το χρόνο σου

Πανσέληνος στην Παρθένο: Πράξεις αλληλεγγύης

Η Πανσέληνος της 7ης Μαρτίου κινείται στα γνωστά μονοπάτια του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η «υγιής» ώσμωση του ιδεατού με το ρεαλιστικό, κάτι ωστόσο που μπορείς να πετύχεις κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις φιλοσοφικές ή/και τις πιο μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ οι τέχνες ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα αντιπροσωπευτικό πεδίο σύγκλισης των δύο «απέναντι» τάσεων.
Αντίθετα, μια διαδικασία «ότι να ‘ναι» φυγής από τα δύσκολα μπορεί… άνετα να έχει τις παρενέργειές της, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Επιπλέον, τα θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας -ένα ακόμη κοινό σημείο των δύο ζωδιακών πόλων- θα διεκδικήσουν μερίδιο από το χρόνο σου, με έμφαση άλλοτε στο ψυχικό κομμάτι κι άλλοτε στο σωματικό.

Εκεί πάντως που Παρθένος και Ιχθύς τα «βρίσκουν» με… κλειστά μάτια είναι στην προσφορά-παροχή υπηρεσιών κι αν θες τα όποια προβλήματα να μη χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, δεν έχεις παρά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πράξεις αλληλεγγύης. Τα χαμόγελα που θα εισπράξεις αρκούν για να σε κάνουν κι εσένα να «πετάξεις» ψηλότερα από τα «φθηνά και τετριμμένα» της καθημερινότητας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved