Δίας στον Κριό σύνοδο με Χείρωνα: Ευτυχείς οικογενειακές καταστάσεις

Αν είσαι Ιχθύς, Κριός ή Ζυγός του 2ου δεκαημέρου, θα αποκομίσεις αρκετά οφέλη

Δίας στον Κριό σύνοδο με Χείρωνα: Ευτυχείς οικογενειακές καταστάσεις

Η συμπόρευση του Δία με το Χείρωνα στον Κριό θα κορυφωθεί στις 12 Μαρτίου, όταν θα κλείσει με ακρίβεια η σύνοδός τους, ωστόσο όλη αυτή η περίοδος μπορεί να «δώσει» κάτι σχετικό με την από κοινού δράση των δύο πλανητών.

  • Καταρχάς, σε προσωπικό επίπεδο ευνοείται οτιδήποτε έχει να κάνει με ακίνητα, καλλιέργειες και την αξιοποίηση-εκμετάλλευσή τους, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν και… ευτυχείς οικογενειακές καταστάσεις, γενικότερα, αν μάλιστα είσαι Ιχθύς του 2ου ή του 3ου δεκαημέρου, αυτό το αναπτυξιακό «κάτι» θα σε ακολουθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2024!
  • Ανάλογα οφέλη ενδέχεται να αποκομίσεις κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός του 2ου δεκαημέρου αλλά μόνο σε αυτή τη φάση. Ύστερα, το «πουλάκι» θα… πετάξει!
  • Ο ρόλος των οικογενειακών δεσμών και των κληροδοτημάτων που συνεπάγονται, θα γίνει πρωταγωνιστικός κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, πάλι όμως στο «τώρα».
    Σε κάθε περίπτωση ό,τι συνδέεται με την Παράδοση θα αποκτήσει μια νέα δυναμική, προς το συμφέρον σου.

Σε συλλογικό επίπεδο, η όψη συνηγορεί σε μια μεγάλη κινητικότητα σε θέματα ακινήτων και αρχαιολογίας, από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Δίας θα αρχίσει να εμφανίζει την πιο κερδοσκοπική του διάσταση, η «ευλογία» για τους λίγους ή κι εκείνους που έχουν την εύνοια των «ισχυρών», θα γίνει «κατάρα» για τους πολλούς. Μακάρι βέβαια να υπάρξουν και ευνοϊκές ρυθμίσεις ή «παράθυρα» ευκαιριών αλλά… Διός παρόντος, το χρήμα είναι που «μιλάει» κι όχι τόσο οι αξίες!
Ένα ακόμη πεδίο εξελίξεων μπορεί να γίνει η τοπική αυτοδιοίκηση, προς το συμφέρον των «μεγάλων» κι εδώ.
Επιπλέον, δεν αποκλείεται να διογκωθούν αυτονομιστικά κινήματα ή/και να γνωρίσουν μια «άνθηση» όλα εκείνα που συνδέονται με τον καλώς, αλλά και τον κακώς εννοούμενο τοπικισμό. Κάθε κοινότητα έχει βέβαια δικαίωμα να προασπίσει τις Παραδόσεις που αποτελούν τον συνδετικό ιστό της, αλλά όχι κόντρα σε μια άλλη, ως είθισται.

Αυτή η ειδική μνεία περί εντάσεων «ακουμπάει» και στο τετράγωνο του Άρη με τον αστρικό Χείρωνα, που τυχαίνει να σχηματίζεται παράλληλα και κλείνει με ακρίβεια στις 3 Μαρτίου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved