Ήλιος στον Υδροχόο τρίγωνο με Άρη στους Διδύμους: Σωστό timing

Tips που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παγίδες

Ήλιος στον Υδροχόο τρίγωνο με Άρη στους  Διδύμους: Σωστό timing

Στις 30 Ιανουαρίου κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη που σου δίνει ενέργεια και κίνητρο για να «τρέξεις» μια υπόθεσή σου, προσδοκώντας άμεσα αποτελέσματα. Πατ-κιουτ ή σε χρόνο dt θα το ανέβεις το «βουνό» κι όλοι θα λένε "για δες που τα κατάφερε το θρασύτατο νεούδι", εκεί που οι γνωστικοί έλεγαν, "ωχού, που να τρέχω τώρα". Από εκεί και ύστερα, το να πατήσεις κορυφή δεν είναι για χόρταση κι αν στρογγυλοκαθίσεις στις δάφνες σου, δεν θα αργήσει η ώρα κι η στιγμή που θα πάρεις πόδι από κάποιον/α ξεκούραστο/η που ακολούθησε τα βήματά σου. Το έχει αυτό η μοίρα των πρωτοπόρων.

Η «αρμονική» φύση της όψης παραπέμπει στο ότι μια πρωτοβουλία γίνεται σε σωστό timing, όταν δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος/α αναιδής να σου βγάλει γλώσσα κι ύστερα να επέλθει η σύρραξη, όπως «τυπικά» γίνεται σε ένα τετράγωνο. Αυτό ωστόσο μερικές φορές καταλήγει να είναι ευχή κι όχι πραγματικότητα, αφού παντού υπάρχουν «θερμοκέφαλοι» που «αρπάζονται» για ψύλλου πήδημα, επειδή ο δικός τους ο Άρης δεν είναι και τόσο αρμονικός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως… να μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παγίδες ενός κακώς εννοούμενου ανταγωνισμού!

  • Καταρχάς, μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα… Το να κινηθείς μόνος/η διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το ότι δεν θα υπάρξουν προστριβές λόγω εγωισμών, αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να συμπαρασύρεις με τη ζέση σου κι άλλα πρόσωπα, κρατώντας αναπόφευκτα ένα αρχηγικό ρόλο. Κάποιος/α επιτέλους «να βγάλει το φίδι από την τρύπα», αυτό είναι το ζητούμενο κι αυτή είναι η αποστολή σου. "Ένας αλλά λέων", αυτό θα γράψουν οι εφημερίδες κι αν είσαι αλλουνού ζωδίου μην το πάρεις επί πόνου.
  • Τύχη έχουν και οι συμμαχίες, αλλά οι πρόσκαιρες, είτε είναι αμυντικές, απέναντι σε μια έξωθεν επιβολή, είτε αποσκοπούν σε μια κατάκτηση. Από τη στιγμή που θα επιτευχθεί ο στόχος, κάθε προσπάθεια συντήρησης ενός σχήματος θα σκοντάψει σε αυτό ακριβώς που το έκανε αποτελεσματικό: Την ανεξάρτητη δυναμική της κάθε πλευράς κι εύκολα η σύμπραξη θα «γυρίσει» σε διχόνοια. Δύο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι; Α πα πα!
  • Αν τώρα «κάψεις» ενέργεια με εντατικές δραστηριότητες -από μαστορέματα και δουλειές του σπιτιού, μέχρι οτιδήποτε το sportive- να θυμάσαι ότι αν απέχεις για καιρό από αυτές, το πιθανότερο είναι να «πιαστείς» ή/και να αρχίσεις τα αχ βαχ, γι’ αυτό… με μέτρο οι «ταρζανιές». Το «νενικήκαμεν» είπε κι ο Φειδιππίδης και μετά ξεψύχησε… Αντίθετα όμως, αν κατέχεις κι έχεις «δουλέψει» το αντικείμενό σου, είσαι πολύ κοντά στο να «σπάσεις» ένα ακόμη ρεκόρ, έστω κι αν βγεις μπαρουτοκαπνισμένος/η από την όλη διαδικασία.
  • Φυσικά δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις, αφού η όψη θα ενεργοποιήσει και τα αντανακλαστικά εκείνων που έχουν μάθει να επιβάλλονται με το έτσι θέλω ή/και δεν κατέχουν γρι ούτε από στρατηγικές, ούτε από υπομονή, ενώ και δίκιο να έχουν το χάνουν λόγω της original brutal στάσης τους. Συνήθως πίσω από τέτοιες συμπεριφορές κρύβεται ένα ισχυρό εγώ κι εδώ το «μυστικό» είναι να μην πας κόντρα με ένα τέτοιο άτομο, αφού θα ρίξεις λάδι στη φωτιά, ούτε βέβαια να αποπειραθείς να το «διατάξεις». Ανατολικά θα του πεις, δυτικά θα πάει, μόνο και μόνο από αντίδραση. Αν όμως ποντάρεις στο φιλότιμο του/της, θα εντυπωσιαστείς από την «μεταστροφή» της αντίδρασης σε προθυμία. Μα εσύ που είσαι τόσο ικανός/η, έξυπνος/η μετριόφρων κλπ και… ιδού το όργανο σου! Επιπλέον, αν θες να γίνει η δουλειά σου, μπορείς… έντεχνα να τον/την αφήσεις με την εντύπωση ότι το σχέδιο δράσης είναι δική του/της και να καμαρώνει αυτάρεσκα. Εντάξει παιδιά, δεν ήταν και κάτι τρομερό.
  • Έχει γούστο επίσης να κάθεσαι από μια μεριά και να βλέπεις συναγωνισμούς κι αψιμαχίες σε ποικίλα θέματα της καθημερινότητα, όπως, για παράδειγμα, το ποιος/α θα πληρώσει το λογαριασμό: Εγώ, μα όχι εγώ, αποκλείεται, μα όχι σου λέω, μέχρι να «νικήσει» το πιο ισχυρό εγώ «κατατροπώνοντας» τον… εχθρό!
  • Το καλό πάντως είναι ότι ακόμη κι αν η κατάσταση «ξεφύγει» και ειπωθούν ή γίνουν πράγματα εκτός ορίων, μόλις περάσει η «μπόρα» όλα μπορεί να γίνουν όπως πριν -μη σου πω και καλύτερα- όταν αρχίσουν οι συγγνώμες. «Ναι δίκιο είχα ,αλλά παραφέρθηκα», να μια φράση που θα την ακούσεις συχνά αυτές τις ημέρες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved