Πανσέληνος στον Καρκίνο: Μια Πανσέληνος ιδιαίτερων απαιτήσεων

Το δίπολο συναίσθημα-λογική θα γίνει ο κεντρικός άξονας της ημέρας

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Μια Πανσέληνος ιδιαίτερων απαιτήσεων

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε θέλει έτοιμο/η για να ανταποκριθείς σε αυξημένες απαιτήσεις τόσο κοινωνικού, όσο και οικογενειακού χαρακτήρα και… καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι, ειδικά σε σχέση με το διαθέσιμο χρόνο σου που μπορεί να αποδειχθεί λίγος!

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα. Το δίπολο συναίσθημα-λογική θα γίνει ο κεντρικός άξονας της ημέρας, γύρω από τον οποίο θα παιχτούν και μπόλικα δράματα! Οι υπερβολές πολλές, το ίδιο και τα μπερδέματα, προϊόν της ανθρώπινης φύσης σου.
Εκεί που θα έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική, θα βάλεις μπροστά το συναίσθημα κι εκεί που θα «όφειλες» να νιώσεις θα έχεις για προμετωπίδα νόμους και κανόνες.

Επιπλέον, η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο αλλά και του Χείρωνα από τον Κριό βάζει στο «τραπέζι» κι ένα ακόμη ζήτημα, που αφορά στους κάθε είδους δεσμούς, προσωπικούς, οικογενειακούς και κοινωνικούς: Ελευθερία ή εξάρτηση, αναθεώρηση ή πιστή τήρηση των εθίμων, οι «έξω από τον κύκλο» ή οι «μέσα» κι αν είναι να γίνεις δύο κομμάτια, προσπαθώντας να καλύψεις και τη μια τάση και την άλλη, μάλλον δεν θα σου βγει εύκολα, ειδικά στις σχέσεις σου, αλλά και όπου επικρατεί φανατισμός. Ό,τι ζητάς κι επιθυμείς το αντίθετο θα σου τυχαίνει, ενώ πρόσεξε, μήπως προσπαθώντας να γεφυρώσεις δύο ξένους κόσμους, γίνεις τελικά ο αποδιοπομπαίος τράγος αμφότερων.

Μπορείς ωστόσο να πετύχεις την πολυπόθητη σύγκλιση σε δημιουργικό επίπεδο, συνθέτοντας τα δύο αντίθετα. Το παλιό-παραδοσιακό, παρέα με το μοντέρνο, κάτι σαν ψηφιακό διατηρητέο κτίριο. Την Ιστορία που παρέλαβες, με τις κρυμμένες αλήθειες της και τελικά το δικό σου φόβο απέναντι στο καινούριο ή το διαφορετικό, με την επίγνωση ότι το σπίτι σου και οικογένεια σου είναι ο πλανήτης Γη κι όχι μόνο το δικό σου «κουκούλι» προστασίας.

Διάβασε επίσης:

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved