Δίας στον Κριό: Τύχη και αισιοδοξία

Ο Δίας βρίσκεται ξανά στον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Μαΐου

Δίας στον Κριό: Τύχη και αισιοδοξία

Αν είσαι Κριός ή Ζυγός, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να περιμένεις τα «τυχερά» του Δία στον Κριό. Η δράση του Δία είναι απελευθερωτική σε σχέση με οτιδήποτε σε «κρατάει» πίσω ή σου φαίνεται πια πολύ «λίγο» και παρότι πάντα υπάρχει ο… αστερίσκος μιας σχετικά συνετής διαχείρισης -να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, δηλαδή- θα τις έχεις τις ευκαιρίες σου, ανεξάρτητα από τα προσόντα που διαθέτεις.
Αλλά κι ως Καρκίνος ή Αιγόκερως δεν θα… κακοπεράσεις, η «νέα αρχή», μάλιστα, που ευαγγελίζεται ο πλανήτης μπορεί να γίνει η αφετηρία επιτυχιών.
Ως Τοξότης, πάλι, ξέρεις ότι είσαι… εκτός συναγωνισμού, αφού ο Δίας στον Κριό θα σε ωφελήσει πολλαπλά κι όχι μόνον ως προς το «ευ ζην»!
Αν τώρα ανήκεις σε ένα από τα υπόλοιπα επτά ζώδια, θα τα πάρεις μεν τα… μπόνους σου, αλλά μην περιμένεις κάτι «εφ’ όλης της ύλης».

Αν είσαι Λέων ή Υδροχόος η έμφαση πέφτει σε ταξίδια και μέσα μεταφοράς ή επικοινωνίας., ενώ θα μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε… διάφορα κι αυτό κακό δεν το λες.

Ως Ιχθύς ή Παρθένος θα έχεις μεγαλύτερη ρευστότητα και πρόσβαση στο χρήμα.

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων θα πάρει τα πολύ «επάνω της» η κοινωνική σου ζωή.

Κι αν αρχίσεις να γκρινιάζεις, επειδή είσαι Ταύρος ή Σκορπιός και το «καλάθι» του Δία δεν έχει για σένα κάτι, πέρα από διευκολύνσεις στα εργασιακά σου, περίμενε και θα… δεις!

Όσον αφορά τώρα στις όψεις που θα κάνει ο Δίας, καταρχάς, η αντίθεση… διαρκείας με τη Δήμητρα στο Ζυγό (μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου), θα ενδυναμώσει την επιρροή του κι αν σε κάποιες περιπτώσεις γίνει πολύ «φασαρία» για θέματα που δεν είναι δα και «πρώτης γραμμής», ας τους το… συγχωρέσεις!

Επιπλέον, η τύχη του Δία θα γίνει πιο φανερή στις 4 και στις 24-25 Ιανουαρίου, ενώ τον Φεβρουάριο η πιο αποδοτική ημέρα σε διασκεδάσεις κι ευκολίες είναι η 18η του μηνός.

Το Μάρτιο, πάλι, μπορείς να ποντάρεις στην καλή σου τύχη στις 2 και τις 28, ενώ η σύνοδος του Δία με το Χείρωνα στις 12 είναι… ότι πρέπει για υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητα! Υπάρχει, ωστόσο, και μια κερδοσκοπική πλευρά, που θα «δουλέψει» υπέρ εκείνων που έχουν και θέλουν να τα κάνουν περισσότερα.
Στις 11-12 Απριλίου ακολουθεί η σύνοδος Ήλιου-Δια, που έχει… πλούσια τα ελέη, ενώ στις 24 κλείνει με ακρίβεια η σύνοδος Δία-Έριδος, που είναι τυχερή για εργασιακά θέματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved