Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Κάθε φως έχει τη σκιά του

Η ισχύς είναι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Κάθε φως έχει τη σκιά του

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 23 του μήνα, είναι «λαμπερή» και εναρμονισμένη με ένα εορταστικό κλίμα, όχι όμως εκείνο το παραδοσιακό των Χριστουγέννων, που θέλει τα πράγματα να λειτουργούν σε μια πιο οικογενειακή βάση. Αντίθετα, οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν τον πρώτο λόγο και είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις πολλά από τα δύσκολα που σε απασχολούν.

Επιπλέον, με το Δία και τη Δήμητρα να υπερθεματίζουν, η καλλιέργεια των δημόσιων σχέσεών σου θα σου ανοίξει «πόρτες», ενώ ακόμη και μια «ανάλαφρη» δημιουργία μπορεί να γίνει… viral!
Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν τρέφεις προσδοκίες για κάτι καλό στην προσωπική σου ζωή, μπορείς μεν να ονειρεύεσαι ό,τι θες, αλλά η όμορφη εικόνα που «βλέπεις» είτε δεν θα «επιβιώσει» στον πραγματικό κόσμο είτε έχει κάποιες απατηλές πτυχές.
Αυτό τουλάχιστον περιγράφει το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι πίσω από μια στολισμένη βιτρίνα κρύβονται ενίοτε και «σκοτεινές» υποθέσεις ή θλιβερές ιστορίες κι ο εμπλεκόμενος πλανήτης εδώ είναι ο Πλούτωνας. Ως αστρικός, είναι «επάνω» σχεδόν στη Νέα Σελήνη, υποδεικνύοντας ένα τέλος πραγμάτων ή/και ότι κάποια συμφέροντα εκμεταλλεύονται το ότι η προσοχή σου είναι στραμμένη σε… χάντρες και καθρεφτάκια!
Όλα τα παραπάνω βέβαια έχουν ισχύ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved