Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού, είναι μια από τις δυσκολότερες εκλείψεις των τελευταίων ετών

Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Η έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου, ως Σεληνιακή απευθύνεται άμεσα στον ψυχισμό σου, επιφέροντας ίσως και κάποιες καταστάσεις πανικού, προερχόμενες είτε από εξωτερικά και δυσάρεστα συμβάντα, είτε από εσωτερικά, την αδυναμία σου, δηλαδή, να «χωνέψεις» καταστάσεις που αντιβαίνουν στα θέλω σου.

  • Η έκλειψη γίνεται στις 16 μοίρες… νταν, του άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού σε αυτήν να την καθιστούν μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών. Τα δύο άκρα σε υπερβολή, αυτός θα μπορούσε να είναι κι ο τίτλος του «έργου» που θα παιχτεί άμεσα αλλά και για τους επόμενους έξι μήνες περίπου και μακάρι να ήταν μια παράσταση και μόνον αλλά… δεν είναι! Από κοντά στα Φώτα μάλιστα είναι ο Ερμής κι η Αφροδίτη, ο πρώτος στις 15 και 52’ και η δεύτερη στις 20 και 13΄του Σκορπιού, που σημαίνει ότι το «μενού» των θιγόμενων τομέων εμπλουτίζεται και με τα αμιγώς δικά τους θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η επικοινωνία και τα αισθηματικά σου. Όλα επί το δυσμενέστερο και βέβαια η αναζήτηση μιας «σωτήριας» εναλλακτικής φαντάζει ως πρώτη προτεραιότητα.
  • Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, δείχνει να είναι μια τέτοια, όπως επίσης και η Δήμητρα απέναντί του στην Παρθένο, αφού σχηματίζουν αρμονικές όψεις με την Πανσέληνο-έκλειψη κι όσον αφορά στον πρώτο θα «μετρήσει» πολύ το κατά πόσο μια υπερβατική ή εμψυχωτική στάση θα μπορέσει να διαλύσει τη «μαυρίλα» που αποπνέει η έκλειψη, αφού στην άλλη πλευρά «βαραίνει» μια φυγή από τα δύσκολα, που μπορεί να εμπεριέχει και κάμποσα αρνητικά στοιχεία ως «ανθυγιεινή».Η Δήμητρα πάλι θα βοηθήσει μέσα από τη σύγκριση με τα χειρότερα, δηλαδή, το «δες τι περνάνε οι άλλοι, εμείς μια χαρά είμαστε», ειδικά αν η «ζημιά» γίνει σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα.Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος, φαίνεται να βρίσκεσαι σε συγκριτικά καλύτερη θέση, εξ άλλου η ίδια η έκλειψη δεν «πιάνει» βασικούς τομείς της ζωής σου και τελικά τη «νύφη» μπορεί να την πληρώσουν οι συγγενείς σου.Παρομοίως κι αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, με τα θέματα υγείας ωστόσο να βάζουν τη δική τους -όχι και τόσο χαρούμενη- «πινελιά».
  • Αν τώρα είσαι εκπρόσωπος ενός εκ των τεσσάρων «Sταθερών» ζωδίων, δηλαδή Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος, σωστά υποθέτεις πως είσαι «στη μπούκα», αφού η έκλειψη θα επηρεάσει βασικούς τομείς της ζωής σου και πρακτικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για ποικίλες αναποδιές, ως Λέων ωστόσο διεκδικείς βάσιμα μια «πρωτιά» στα… δεινά, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση το ζώδιο είναι κι ο «αδύναμος κρίκος»!
  • Όσον αφορά, δε, στα υπόλοιπα τέσσερα «παρορμητικά» ζώδια, οι προκλήσεις και οι… γκαντεμιές αναφέρονται πολύ περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα και στις διαπροσωπικές σχέσεις, ίσως μάλιστα αυτοί οι δύο τομείς να συλλειτουργήσουν κι αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως, το πρώτο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το να μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, δεν θα σου βγει σε καλό.
    Επίσης με δεδομένο το ότι αστρικά η έκλειψη γίνεται στις 21 και 50΄ του Ζυγού, να περιμένεις μεγάλες ανακατωσούρες αν έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 14/10, τις 12/4, τις 15/7 ή τις 13/1.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved