Οι χρησμοί της Πανσελήνου

Η επιρροή της Πανσελήνου στην Ελλάδα

Οι χρησμοί της Πανσελήνου

Χίλιοι δυο παραφυλάνε σε κοιτάν και δεν μιλάνε.

Είσαι σήμερα μονάρχης κι ώσαμ' αύριο δεν υπάρχεις

Οδυσσέας Ελύτης

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα εξεταστεί τόσο ως αυτόνομος χάρτης αλλά και σε σύγκριση με τις δύο εναλλακτικές που χρησιμοποιούνται ως ωροσκόπιο της Ελλάδος (1830, 1974) για να δούμε ποιος και κατά πόσο λειτουργεί…

Πανσέληνος = Αφροδίτη/Ποσειδώνας = Σελήνη/Αφροδίτη = Βόρειος Δεσμός / Zeus = Πλούτωνας/Vulcanus:

Μια μυστική αγάπη. Μοιχεία, η σχέση που ξεκινά από ένα λανθασμένο ένστικτο και οδηγεί σε συναισθηματικό ναυάγιο. Κύηση. Μητρότητα. Εργασία σε μέρη όπου έχει μεγάλη ζέστη ή και ατμούς (καλουπωτήρια, υαλουργεία, κλιβάνους, χυτήρια κλπ. ). Η ένωση με μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό την δημιουργία. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα. Σιωπηλός θαυμαστής. Στα ερωτικά μια δυσκολία έκφρασης. Προβληματικές σχέσεις. Ένας ηγέτης στα δύσκολα. Δεν φοβάμαι την φωτιά. Η ειδική αποστολή. Κάποιος που είναι υποψήφιος. Κλέβουν την παράσταση αυτοί που είναι «πρωτάρηδες» ως αρχηγοί. Ημέρες που φέρνουν δυνατές αλλαγές. Δημοσκοπικά άνω-κάτω, αλλαγές στην κοινή γνώμη. Διαχείριση της δύναμης.

MC (Πανσελήνου) = Admetos= Ποσειδώνας/Kronos = Σελήνη/Kronos = Αφροδίτη/ Ουρανός = Ήλιος/Hades:

Το τέλος, θάνατος. Η σταθερότητα, η εμμονή κάποιου. Το άτομο που είναι σκληρό και απαθές. Ένα άτομο διοικητικά ανεπαρκές. Αυτός που δεν ξέρει και δεν μπορεί να κουμαντάρει μια κατάσταση. Ένα άτομο ψυχρό. Ένας δημόσιος υπάλληλος. Προβλήματα με δημόσιους υπαλλήλους. Μειωμένη παροχή υπηρεσίας. Μείωση των ανώτερων υπαλλήλων. Κάποιοι προνομιούχοι εξακολουθούν να περνούν καλά. Ένα άτομο με ηγετική συμπεριφορά. Ένα άτομο γεννημένο για «μεγάλα» πράγματα. Τέλος μιας κυβέρνησης ή μιας ανεξαρτησίας. Παραίτηση ενός κυβερνήτη. Πείνα. Συναντώντας τα σοβαρά εμπόδια.

ASC (Πανσελήνου) = Δίας/Ουρανός = Ουρανός/Hades = Wi/Ουρανός= Δίας/Kronos:

Κάποια άτομα γίνονται ιδανικοί σύντροφοι. Το να πρέπει να συναναστραφεί με τα κατακάθια της κοινωνίας. Υποχρεωμένος για να κατασταθεί αρμόδιος για τις άσχημες πράξεις άλλων. Δολοφονία γνωστών προσώπων. Ένα ξαφνικό γεγονός μαζί με άλλους. Ο μεγάλος Ενθουσιασμός. Ο κόσμος ξεσηκώνεται διακριτικά. Κοινωνική επαφή με κορυφαία πρόσωπα.

Η επιρροή της Πανσελήνου στον χάρτη της Ελλάδος (1830 με ASC Ταύρο)

ASC (Πανσελήνου)= ASC/Admetos = Ουρανός/kronos= Σελήνη/Kronos = Ερμής /Ουρανός (radix) = MC/Άρης = kronos/Poseidon = Δίας/Apollon= Ερμής /Poseidon (sarc):

Ο άξονας της σταθερότητας και των αμετακίνητων θέσεων & πεποιθήσεων. Η απόσυρση, η παραίτηση. Ενθουσιασμός που προκαλείται. Για να τεθεί υπό κράτηση δυνάμει εντάλματος ή διατάγματος. Ελέγχοντας –εποπτεύοντας τους ανώτερους υπαλλήλους ή ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση. Λανθασμένα ή χαλκευμένα στατιστικά. Κάνοντας κάποια πράγματα με ιδεαλισμό και υψηλή φρόνηση. Έχοντας πνευματική επιρροή σε άτομα που είναι σε κατώτερες βαθμίδες. Στενές επαφές μαζί με άλλους επάνω από το τομέα της επιστήμης και του εμπορίου. Ελαφρά και παροδική άνοδος του Χρηματιστηρίου. Επαφές και συναλλαγές με τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν μια ιδέα.

Ήλιος= Σελήνη= Vulcanus= Βόρειος Δεσμός / Κρόνος = Wi/Βόρειος Δεσμός= Ποσειδώνας/ Kronos= Ερμής/Ποσειδώνας (radix)= ASC/Άρης = Κρόνος/Admetos= Wi/Admetos:

Ο άξονας της ζωτικότητας και της δύναμης. Η ικανότητα επιρροής της μάζας. Διάλυση μιας συνεργασίας. Μέλος μιας ομάδας. Ζητήματα που σχετίζονται για γυναίκες και που πρέπει να τα επιλύσουν οι ίδιες. Ισχυροί δεσμοί μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Μια ομάδα ατόμων με ένα κοινό σκοπό. Το άτομο που έχει λανθασμένη εντύπωση, και η οποία τον ξεγελά , παίζει ένα παιχνίδι των διπλωματικών δολοπλοκιών. Οι ημέρες όπου θα την πατήσουμε. Πρόσωπα που προσπαθούν να εξαπατήσουν, τα οποία δεν είναι ειλικρινή κατά τις απόψεις τους. Αεροπορία. Ένα μυαλό δεκτικό στην σκέψη. Ο συντάκτης. Η φαντασία είναι ανεπτυγμένη και άκρως λειτουργική. Οι άλλοι ενεργούν με Βίαιες πράξεις. Έκθεση σε σοβαρές απειλές και επικίνδυνες καταστάσεις. Το άτομο που παρουσιάζει διανοητική δυνατότητά του και είναι πολύ επάνω από το μέσο όρο. Ο κεφαλαιοκράτης. Πρόσωπα που επιτυγχάνουν στο εμπόριο ή την επιστήμη. Η δύναμη ή η επιρροή μιας ιδέας, ή οι σκέψεις.

MC= Admetos= Ποσειδώνας/Zeus= ASC/Kronos= ASC/Ερμής( radix)= Ποσειδώνας/ Πλουτωνας = Ερμής= MC/Admetos= Ποσειδωνας/Cupido= Ουρανός:

Ένας που θεωρείται ο «εκλεκτός». Πομπώδες πρόσωπο. Σύμβαση μικρής διάρκειας. Μια σύμβαση που δεν ανανεώνεται. Ο επαγγελματίας με «χαμηλό» προφίλ. Ο υπάλληλος που έχει «σκυμμένο» κεφάλι. Δουλοπρέπεια. Υφιστάμενα άτομα που είναι δυσάρεστη η παρουσία τους. Παίρνοντας μια κρατική απαλλαγή. Σοβαρές και βαθιές συζητήσεις. Ολιγόλογος. Λίγα λόγια αλλά ουσίας. Το άτομο που «δεν μιλά απλά ακούει» για λόγους τακτικής. Το παρελθόν όπου είναι το νήμα –οδηγός εξέλιξης για το μέλλον. Αδυναμία να δει παρακάτω. Μια εξέλιξη με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες. Έχοντας πέσει πολύ χαμηλά. Εκτεταμένοι, βαθιοί μετασχηματισμοί μέσω της διάλυσης. Λαμβάνοντας μέρος στην διάλυση μιας σχέσης , ενός γάμου , ενός συνεταιρισμού. Ξαφνική διάλυση μιας συνεργασίας υπό επαναστατικές απόψεις ή μια τάση για ανεξαρτητοποίηση ενός εκ των συμβαλλομένων πλευρών. Ξαφνικά γεγονότα. Απώλειες σε μια συνεργασία.

Η επιρροή της Πανσελήνου στον χάρτη της Μεταπολίτευσης

Ήλιος/Σελήνη= Ερμής/Ουρανός= Hades/Kronos= Άρης/Ποσειδώνας = ASC/Ποσειδώνας= ASC/Ποσειδώνας= Zeus/Vulcanus= Κρόνος/Ουρανός= Αφροδίτη /Apollon= MC/Άρης= Mc/ASC= Apollon=Ήλιος/Ποσειδώνας:

Γρήγορη μετάδοση σκέψης. Πρακτικός τρόπος. Θεωρία και πρακτική που συνδυάζονται εύκολα και αρμονικά. Η ημέρα όπου θα τους βρεις όλους απέναντι σου. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της. Όταν η μοίρα σου γυρνά την πλάτη ή θάνατος από τα σοβαρά γεγονότα. Ανώμαλη διάθεση. Εξαπάτηση δια μέσω επιρροής από τρίτους. Γυναίκες που παίζουν αρνητικό ρόλο. Σχέσεις με όχι ιδιαίτερα σύννομα ή ηθικά άτομα. Διάδοση αναληθειών στο πλήθος. Το κοινό, οι άνθρωποι ή οι γυναίκες που συγκεντρώνουν όλες τις προσπάθειές τους σε μια κατεύθυνση. Ξαφνικός χωρισμός. Η απόσυρση από τη δημόσια ζωή. Η δυνατότητα να αισθανθεί το μέλλον. Το να αισθανθούν τα μελλοντικά πράγματα.

Συμπεράσματα: Τα «μεγάλα» κόμματα θα αποτύχουν. Ο λαός περιμένει στην γωνία. Η επανάσταση γίνεται ...καθήκον! Ωστόσο προκαλούν προβληματισμό κάποιες ενδείξεις βίας η οποία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, όπως επίσης και οι επανειλημμένες «προειδοποιήσεις» για μια διακεκριμένη εξαπάτηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved