Τα «νυχτοπερπατήματα» της Αφροδίτης στο Σκορπιό

Όλα ξεκίνησαν σε μια Κυριακάτικη εκδρομή στις 23 Οκτωβρίου του 2022

Τα «νυχτοπερπατήματα» της Αφροδίτης στο Σκορπιό

Έλα να σου δείξω, είπε η Αλίκη στην Αφροδίτη κι όπως η Πανωραία έσκυψε για να δει μέσα στη διάσημη λαγότρυπα, το κορίτσι της έδωσε μια σπρωξιά κι ευθύς κατρακύλησε στη μαυρίλα.
Η Αφροδίτη βέβαια προσγειώθηκε στα μαλακά, πάνω σε μια στοίβα από ρόδια που για καλή της τύχη κάποιος είχε αφήσει εκεί αλλά τέτοιο χουνέρι δεν το είχε ξαναπάθει. Ακούς εκεί το παλιοκόριτσο. Τώρα θα δει! Αλλά πάνω που ετοιμαζόταν να καταδικάσει τη βέβηλη να βγάζει μπιμπίκια σε όλη της τη ζωή, η ματιά της έμεινε κολλημένη σε ένα πίνακα ζωγραφικής που αιωρούνταν στο πουθενά: «Η γέννηση της Αφροδίτης», με υπογραφή του Μποτιτσέλι.

-Μα αυτή είμαι εγώ, φτου να μη με ματιάσω! Α ρε Αναγέννηση, μόνον εσύ με καταλαβαίνεις… Πού είσαι Dante Alighieri να μου απαγγείλεις στίχους από τη Θεία Κωμωδία!

Αντί του ποιητή όμως βγήκε στην πίστα μια πυγολαμπίδα με δυο παραγγελιές: Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι και καπάκι το Μάγισσες φέρτε βότανα.

To the point τα ζεϊμπέκικα, σκέφτηκε η Αφροδίτη, να είχαμε κι έναν Χίτσκοκ...
Σε χρόνο dt άρχισαν να παίζουν σκηνές από το Ψυχώ.
Ύστερα τα μυστήρια του χρόνου έπαιξαν Barry White: My first, my last, my everything.
Σκέτη έκσταση
-Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε… Μα το Δία! Δεν ήξερα ότι ο κάτω κόσμος είχε τέτοια ομορφιά, εφάμιλλη με του πάνω… Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, μήπως έχω κάποια χαμένη αδελφή στα Τάρταρα και δεν το ξέρω;
Κάτι την γαργαλούσε όμως στον ποπό κι έκανε λίγο πέρα για να δει τι ήταν.
-Αχ τι ωραίος νάρκισσος! Μμμ…
Με το που τον μύρισε όμως άρχισαν τα όργανα. Όχι, δεν έμεινε έγκυος, αυτό είναι από άλλη ιστορία, απλά εμφανίστηκαν δύο τύποι που κρατούσαν τανάλιες και σφυριά, μολότοφ κι αλυσίδες για να τα κάνουν βίδες.
Ο ένας, ο τιτανοτεράστιος Κρόνος, κοίταξε το κινητό του.
-Είναι λίγο νωρίς ακόμα, κάτσε Ουρανέ να πάει 7 ο μήνας για να είμαστε τυπικοί.
-Στις 5 δεν είπαμε; Πάλι τα ίδια...
7 ο ένας, 5 ο άλλος κι επειδή κανείς τους δεν σκέφτηκε ότι υπάρχει και το 6, τελικά πιάστηκαν στα χέρια κι ακόμα θα τσακώνονταν, αν στο μεταξύ δεν είχε τσιτσιδωθεί τελείως η Αφροδίτη.
-Α μπα… Ορεξάτα τα αγόρια μου. Για δείτε όμως τι σας έχω και μην τσακώνεστε, όλοι θα πάρετε. Εδώ -και τους έδειξε το θεϊκό -όνομα και πράμα- κορμί της. Ποιος βαρβαρούκος θα χτυπήσει πρώτος;
Τι την ήθελε όμως την πρόκληση; Ευθύς αμέσως την έβαλαν σε ένα κρεβάτι με υπογραφή Prokroustis και για τρεις μέρες πέρασε όλα τα βασανιστήρια -παραδοσιακά, μοντέρνα κι αυτά που δεν έχουν επινοηθεί ακόμα, αλλά σεξ δεν είδε.
Στο πολύ φόρτε τους, ο ένας της διάβαζε βίους αγίων κι ο άλλος κόντραρε με θεωρίες για παράλληλα σύμπαντα.
Α να χαθείτε παλιοανώμαλοι…
-I'll be back, είπαν κι οι δύο με ένα στόμα κι μια φωνή και μάλλον ήταν το μόνο στο οποίο συμφώνησαν τελικά.
Ευτυχώς, μετά από αυτήν την ατυχή περιπέτεια η Αφροδίτη άρχισε να ξαναβρίσκει τον ηδυπαθή εαυτό της και σε αυτό βοήθησαν τα τρία αδέλφια, ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, που έτσι στερημένη που την είδαν τη λυπήθηκαν κι είπαν να την αναστήσουν, με τα πάθη τα σωστά, συν το χαρτζιλίκι για να κάνει τα μποτέ και τη ζωάρα της.
Ο Πλούτωνας μάλιστα, που ήταν κι ο νοικοκύρης του σπιτιού, της έδωσε κι ένα ρόδι για να μην τον ξεχάσει και να ξανάρθει. Δικιά του ήταν η στοίβα και κάπως έτσι γνωρίστηκε η Αφροδίτη με την Περσεφόνη, που κάθε χρόνο έτρωγε κι από ένα.
-Ωραία τα περνάτε εδώ κάτω βασίλισσα του σκότους, μη μου πεις ότι έχετε και tik tok;
-Αμ δεν έχουμε; Κι από τα άλλα που σε φτιάχνουν έχουμε, να είναι καλά το darknet!
Με αυτά και με εκείνα πέρασαν οι μέρες και στις δεκάξι να ΄σου πάλι η Αλίκη με ένα πλατύ χαμόγελο, να κάνει σκάλα τα ξανθά μαλλιά της για να τη βγάλει ξανά στο φως.
-Πώς τα πέρασες ομορφιά μου στη Χώρα των Θαυμάτων;
Κι επειδή οι τελευταίες εντυπώσεις είναι που μένουν η Αφροδίτη της την χάρισε και δεν την μεταμόρφωσε σε ξυλάγγουρο, έγιναν μάλιστα από τότε οι καλύτερες φίλες και ζήσαν αυτές καλά κι εμείς… χειρότερα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved