Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Η Αφροδίτη, στις 23/10 περνά στον Σκορπιό και μέχρι τις 16/11 θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, να ελκύσουν, να φουντώσουν πάθη και να καταπλήξουν με την παρουσία τους, αυξάνοντας έτσι το γκρουπ των θαυμαστών τους. Ευκαιρίες για καινούργια ειδύλλια και σχέσεις επαγγελματικές και ερωτικές θα ανακύψουν, αλλά και θετικές προοπτικές για τα οικονομικά. Τα παρακάτω 5 ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά στα χρήματα και τα αισθήματα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ε ναι... Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και έχεις κάθε λόγο να τρίβεις τα χέρια σου από ικανοποίηση, μιας και για έναν περίπου μήνα θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Το σεξαπίλ σου θα απογειωθεί και η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι μάλλον δεδομένη, αφού κανείς και καμία δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Είναι και εκείνο το μυστήριο και διαπεραστικό σου βλέμμα που δεν αφήνει ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο, οπότε όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου, εύκολα θα το κατακτήσεις. Εύνοια θα έχεις και στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και με την πειθώ σου, στα αναμμένα κάρβουνα μπορείς να τους βάλεις όλους να περπατήσουν για σένα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ο μαγνητισμός σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, οπότε λογικό είναι να έχεις και μεγαλύτερη πέραση γι' αυτό κι η επικράτησή σου στον ερωτικό και κοινωνικό στίβο είναι μάλλον βέβαιη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δημιουργήσεις μια σχέση, να βάλεις μπροστά μια συνεργασία ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες. Ωστόσο, για να λειτουργήσουν όλα σωστά θα χρειαστεί να περιορίσεις κάπως την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σου και να αντιληφθείς και τις ανάγκες της άλλης πλευράς, κυρίως αν βλέπεις ότι είναι ανυποχώρητη σε κάποια ζητήματα. Δεν αποκλείεται, συχνά, να πιάνεις τον εαυτό σου να θέλει και κάτι παραπάνω και να μην ικανοποιείται με ό,τι έχει, αλλά εκεί δεν πρέπει να γίνεις πιεστικός. Μια συμφωνία-συμμαχία πάντως μπορεί να σου φέρει αρκετά κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον φίλο σου, υδάτινο Σκορπιό και 5ο οίκο σου έρχεται να αυξήσει την ερωτική σου διάθεση, ταυτόχρονα όμως σε κάνει και πιο ποθητό στο αντίθετο φύλο. Οι ευκαιρίες για νέους έρωτες και φλογερά ειδύλλια θα είναι και περισσότερες, οπότε δεν αποκλείεται να μπουν αυτή την περίοδο οι βάσεις για μια σταθερή σχέση, στην οποία θα υπάρχει σεξουαλική χημεία αλλά και αξιοπιστία. Άλλωστε είσαι εσύ που θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις μια μόνιμη αγκαλιά, αφού οι εφήμερες αγάπες δε θα σε καλύπτουν πια και θα περάσεις από πολλά τεστ τους υποψηφίους προκειμένου να δώσεις την καρδιά σου. Από την άλλη, καινούργια ενδιαφέροντα, φιλίες κι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, είναι πιθανά, ενώ θα απολαύσεις το χρόνο που περνάς με τα παιδιά σου και ίσως πάρεις μια χαρά από αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Αν έκανες τις προσεγγίσεις σου και κατάφερες να ξεχωρίσεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τώρα που θα περάσει στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τον Σκορπιό, ήρθε η ώρα της εξαργύρωσης! Να περιμένες όμορφες καταστάσεις, καθώς ερωτικά θα σε απογειώσει, κάνοντάς σε πιο θελκτικό/η και αποφασισμένο/η να βρεις ταίρι, οπότε οι ευκαιρίες να διώξεις τη μοναξιά σου θα αυξηθούν κατακόρυφα ή να βρεις ένα πολλά υποσχόμενο άτομο που θα σε θέλει για το κορμί και τις αρετές σου θα είναι αρκετές. Εννοείται ότι αν είσαι σε σχέση, τα αισθήματά σου θα φουντώσουν και σεξουαλικά θα είστε με το ταίρι σου σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που πρωτοερωτευτήκατε, γι' αυτό προετοιμάσου για νύχτες γεμάτες πάθος. Το σημαντικό, επίσης, είναι ότι φέρνει εύνοια και στα οικονομικά σου, με περισσότερα χρήματα, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις να εισρέουν στο ταμείο σου. Πιθανό είναι να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ ή να κάνεις αγορές ρούχων, προσωπικών ειδών ή καλλυντικών.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά-σεξουαλικά σου, οι μέρες που έρχονται θα είναι πιο καυτές και συναρπαστικές. Από την μια, θα έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα, που θα σε διευκολύνουν κι όχι μόνο θα καταφέρεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις σου, αλλά θα κάνεις μια καλή επένδυση, μια αγορά που ήθελες ή θα βάλεις ένα ποσό στην άκρη, για τις δύσκολες μέρες. Κέρδη από κληρονομιές, ασφάλειες, επιστροφές από εφορία ή ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων και δόσεων είναι επίσης πιθανά. Από την άλλη, ένας καινούργιος έρωτας, παθιασμένος και φορτισμένος συναισθηματικά μπορεί να γεννηθεί και να σε συνεπάρει τελείως, του οποίου η εξέλιξη θα είναι μεν αργή, αλλά ανοδική. Αν πάλι είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα βαλθεί να ικανοποιήσει αρκετές από τις κρυφές επιθυμίες και πόθους σου, οπότε οι στιγμές που θα περάσετε... κλεισμένοι στην κρεβατοκάμαρα, θα είναι αμέτρητες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved