Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα: Μια εσωτερική «φαγωμάρα»

Σήμερα όμως θα αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα, που -εν δυνάμει- «εγκυμονεί» η από κοινού δράση των δύο πλανητών

Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα: Μια εσωτερική «φαγωμάρα»

Το εξάγωνο του Άρη στους Διδύμους με το Χείρωνα στον Κριό κλείνει με ακρίβεια στις 18 Σεπτεμβρίου και σίγουρα θα «βγάλει» κάποια από τα αρνητικά που συνοδεύουν κάθε όψη του Άρη, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια εσωτερική «φαγωμάρα» ή/και εντάσεις στο σπίτι. Επιπλέον, με δεδομένο το ότι όποιος είναι έξω από τον στενό κύκλο εμπιστοσύνης ή αλλιώς το… μαντρί, θεωρείται συχνά απειλή, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κοινωνικές εντάσεις.

Ωστόσο, σήμερα θα σου γράψω για τα πλεονεκτήματα, που -εν δυνάμει- «εγκυμονεί» η από κοινού δράση των δύο πλανητών, ξεκινώντας από τη δυνατότητά σου να αποδεσμεύεσαι εύκολα από πρόσωπα ή καταστάσεις, κάτι που για πολλούς/ες είναι ένα μόνιμο πρόβλημα.
Επιπλέον, η δημιουργική ενασχόλησή σου με το παρελθόν και η αναζήτηση της «πρώτης αιτίας», μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα και συνειδητοποιήσεις, που, με ένα «μαγικό» τρόπο, θα επιδράσουν θετικά και στο παρόν σου.

Εξ άλλου, η οικογενειακή σου παράδοση δεν κρύβει μόνο «τρομερά» μυστικά, που μπορεί να «βαραίνουν» κι εσένα, δίχως να το γνωρίζεις, αλλά και δεξιότητες ή ταλέντα που έχεις κληρονομήσει και όσον αφορά σε αυτό ειδικά το σκέλος, το να φτάσεις στην «πηγή» θα σου εξηγήσει από μόνο του πολλά.
Ξεκίνα, λοιπόν, τις «ανασκαφές» σου και μακάρι να βρεις και κάτι ακόμη πιο πολύτιμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved