Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Η ειρήνη στα… αζήτητα!

Τίθεται σοβαρά ένα ζήτημα για την ειρήνη, τόσο στη δική σου ζωή, όσο και αναφορικά με τις γενικότερες εξελίξεις

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Η ειρήνη στα… αζήτητα!

Η Νέα Σελήνη της 30ης Μαΐου στους Διδύμους δίνει τον τόνο σε όλα αυτά που θα ακολουθήσουν μέχρι τις 29 Ιουνίου, που θα γίνει η επόμενη κι αν το ισοζύγιο είναι θετικό, όσον αφορά την όποια πρόθεσή σου να κάνεις μια νέα αρχή ή/και να απελευθερωθείς από δεσμεύσεις, τίθεται στα σοβαρά κι ένα ζήτημα για την ειρήνη, τόσο στη δική σου ζωή, όσο και αναφορικά με τις γενικότερες εξελίξεις.

Την ευθύνη για αυτό φέρει το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τη Δήμητρα στον Καρκίνο, που «κλείνει» με ακρίβεια στις 6 του μήνα και συνήθως συνοδεύεται από «πολεμικές» ενέργειες, αυθαιρεσίες και «τσαμπουκάδες», με τη συνεννόηση, σε κάθε περίπτωση, να είναι αδύνατη, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Πιο… εύκολα λοιπόν γίνονται τα κάθε είδους διαζύγια, το ίδιο και οι νομικές αντιπαραθέσεις.

Στο, δε, αστροχαρτογράφημα της Νέας Σελήνης, έχει τη δική του «καυτή» σημασία, το ότι οι «γραμμές» του Άρη, της Δήμητρας, μα και του Δία, που αρέσκεται να μεγεθύνει καταστάσεις, περνούν από την Ανατολική Μεσόγειο, με την Λευκωσία και την Άγκυρα να διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο. Για καλό δεν θα είναι αυτό βέβαια και απομένει να δεις το πόσο μακριά θα φτάσει η Τουρκική παρεμβατικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved