Πανσέληνος Απριλίου στο Ζυγό: Ζητείται «παράθυρο» διαφυγής

Η Πανσέληνος γίνεται 16/04 στις 21:54 μμ

Πανσέληνος Απριλίου στο Ζυγό: Ζητείται «παράθυρο» διαφυγής

Η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται το Σάββατο του Λαζάρου αλλά μάλλον κινείται σε ρυθμούς… Μεγάλης Παρασκευής, έχοντας ως κοινή συνισταμένη τον «θάνατο» και την «αναγέννηση», κυρίως με τη μεταφορική τους έννοια. Ίσως βέβαια ο Πλούτωνας, που στη συγκεκριμένη φάση κρατά τα σκήπτρα των εξελίξεων, θελήσει να δώσει και μια πιο κυριολεκτική και «μοιραία» διάσταση, αλλά αυτή δεν είναι στο χέρι σου να την αποφύγεις, οπότε ας επικεντρωθείς στο πώς θα αντιμετωπίσεις μια ενδεχόμενη δυσάρεστη ή ακόμη και πένθιμη εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση το να «κολλήσεις» σε μια χαμένη προοπτική είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις, αντίθετα ένα νέο ξεκίνημα πάνω στις στάχτες του παλιού θα αποδειχθεί μια εξαίρετη επιλογή.

Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις σε έναν πολύ… κακό κόσμο και να «ξεμυτίσουν» οι καταστροφικές ή οι αυτοκαταστροφικές τάσεις σου ή να βυθιστείς στη «μαύρη κατάθλιψη», από το να γίνεις όμως το θύμα ή ο/η θύτης μιας κατάστασης, είναι προτιμότερο να ενεργοποιήσεις τις πιο υπερβατικές τάσεις σου και… δόξα τω Θεώ, ο Δίας και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου αφήνουν ορθάνοιχτο το «παράθυρο» της διαφυγής σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved