Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια καλούνται να ξεκινήσουν από το μηδέν

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια καλούνται να ξεκινήσουν από το μηδέν

Η Πανσέληνος του μήνα 16/04, 21:54 ώρα Ελλάδας, στις 26° 45’ του Ζυγού, επηρεάζοντας τα ζώδια, κυρίως, του Παρορμητικού Σταυρού, (Ζυγός, Κριός, Καρκίνος και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 26 μοίρες.

Σε απόσταση αναπνοής, βρίσκεται ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, που δεν είναι λάτρης των ημιμέτρων, γι' αυτό και θα τεθούν σοβαρά διλήμματα και διχασμοί, αφού είτε κάποιοι θα κληθούν να ξεκινήσουν από το μηδέν είτε να παραμείνουν, ως έχουν, με σημαντικές όμως απώλειες.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται:

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον άξονά σου επηρεάζει τις σχέσεις σου και κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου για συντροφικότητα, για να βρεις ένα πρόσωπο να ταιριάξεις, να κάνεις συνεργασίες ή συμμαχίες. Πολύ πιθανό μάλιστα να σου γίνει μια κρούση από κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά και να μπεις στη διαδικασία να το σκεφτείς σοβαρά. Ωστόσο, μέσα σου θα επικρατεί μια μάχη μεταξύ του τι θέλεις εσύ και του τι ζητούν οι άλλοι από εσένα κι αν μπορείς να ανταποκριθείς, όμως για να λειτουργήσει το οποιοδήποτε σχήμα, θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, να αποκτήσεις συμβιβαστικό πνεύμα για χάρη του κοινού καλού και συμφέροντος. Ενδεχομένως να υπάρξουν και διάφορα γεγονότα, που θα πυροδοτήσουν το κλίμα και θα διαταράξουν την ισορροπία, ενώ δεν αποκλείεται και μια οριστική ρήξη ανάμεσα σε σένα και τον/ην σύντροφό σου, συνεργάτη ή ανώτερό σου ή η αποτυχία ενός έργου που είχες αναλάβει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν θέαμα, η Ροζ Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου είναι μοναδική, ωστόσο, θα φέρει και πολλές εξελίξεις που δε θα σου αρέσουν, ανεξάρτητα αν αργότερα διαπιστώσεις ότι ήταν προς όφελός σου. Με δεδομένο ότι λόγω της συμβιβαστικής σου φύσης και της τάσης σου να μην χαλάς τις ισορροπίες, κάνεις υποχωρήσεις ή παραχωρήσεις, τώρα, όπως θα διαπιστώσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στο αμήν και να πεις «ως εδώ», αφού αν δεν σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν κάνεις. Εκτός από την εμφάνισή σου, που ίσως αλλάξεις, καλείσαι να αλλάξεις και τακτική και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν, παίρνοντας τα ηνία κάποιων καταστάσεων στα χέρια σου. Δεν γίνεται να τα έχεις καλά με όλους και εσύ να μένεις με το παράπονο. Γι’ αυτό θα κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και το τι θέλεις και οι άλλοι θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα, κάτι που, όπως είναι φυσιολογικό, θα προκαλέσει εντάσεις και αφού θα δυσαρεστήσεις αρκετούς, κυρίως μέσα από την οικογένειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανά προβλήματα στο σπίτι σου, στην υγεία αγαπημένου σου ατόμου ή η αποκάλυψη διαφόρων που σχετίζονται με τα κληρονομικά ή ένα ακίνητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος, που γίνεται στον 4ο οίκο σου, δημιουργεί ένα έντονο κλίμα στο περιβάλλον σου. Ενδεχομένως να υπάρχουν καβγάδες ανάμεσα σε σένα και τα άτομα της οικογένειάς σου, να δημιουργηθεί θέμα ή να βρεθείς σε δίλημμα σχετικό με τα επαγγελματικά σου, ενώ ο χρόνος σε πιέζει να πάρεις γρήγορα μια απόφαση. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν παρεμβάσεις στην προσωπική σου ζωή, να χρειαστεί να φιλοξενήσεις ένα πρόσωπο, που θα αλλάξει τις συνήθειές σου ή να συμπαρασταθείς, να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο χώρο σου ή να τσακωθείς με τον ιδιοκτήτη σου. Δεν αποκλείεται, να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάποιες εργασίες που έτσι κι αλλιώς σκεφτόσουν τον προηγούμενο καιρό, οι οποίες ίσως είναι και η αιτία που θα έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σου. Πιθανό όμως να προκύψουν και βλάβες που θα σε αναγκάσουν να ξοδέψεις αρκετά για να τις αποκαταστήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 10ο οίκο σου, τα επαγγελματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς είναι πιθανό να πληγούν και οικονομικά και εσύ σαν κατ’ εξοχήν «επαγγελματίας», με όλη αυτή την αστάθεια και την αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον, δεν αγχώνεσαι απλά, τρελαίνεσαι. Από την άλλη, οι σχέσεις με τους ανωτέρους ή το αφεντικό σου δε θα είναι κι οι ιδανικές, αφού κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις θα σου φανούν βιαστικές, σπασμωδικές ή άδικες και θα εξεγερθείς. Δεν αποκλείεται, όμως, με τούτα και με εκείνα να συνειδητοποιήσεις ότι η δουλειά είναι δουλειά και να ρίξεις το βάρος οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που είναι πιο σημαντικά στη ζωή σου ή όταν τελειώσουν όλα αυτά, να ανεξαρτητοποιηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου, αφού ούτε οι ικανότητες σου λείπουν, ούτε η διάθεση να βάλεις νέους στόχους. Όμως και στο σπίτι το περιβάλλον δε θα είναι ήρεμο και θα κληθείς σύντομα να τελειώσεις με κάποιες παθογένειες, αλλιώς θα σε ταλαιπωρούν για καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τόσο την αντίληψη που έχεις για τα υλικά αγαθά, όσο και για τα συναισθήματά σου. Ενδεχομένως να διχαστείς ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι, που εννοείται ότι δε θα συμφωνούν με τα δικά σου, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό σου. Επίσης, είναι πιθανό να χαλάσεις αρκετά χρήματα για αγορές προσωπικών ειδών, ρούχων ή καλλυντικών, που πιστεύεις ότι θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου, ωστόσο, δε θα σου χαρίσουν και μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού είναι κάτι που πρέπει να βρεις μόνος/η σου. Μεγαλώνοντας οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου όμως, θα μεγαλώσουν και τα έξοδά σου, όποτε θα χρειαστεί σύντομα να μαζευτείς, αλλιώς το ταμείο θα είναι μείον. Και στα ερωτικά σου θα υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη κι ίσως να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο και ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή, αντί να συμβιβαστείς και να περιμένεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αυτή η Πανσέληνος και με δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, όσον αφορά στην ακρίβεια και τον πόλεμο, θα κάτσεις να σκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις επιλογές σου, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι παρασυρμένος από το τι νιώθεις μια δεδομένη στιγμή ή έχοντας στόχο το να καλύψεις ένα συναισθηματικό κενό σου, αφήνεις πρακτικές ανάγκες σου ακάλυπτες. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να αποδεχτείς κάποιες αλήθειες, αλλά και γίνεις πιο μαχητικός και διεκδικητικός, όχι να υποχωρείς στην πρώτη αντίδραση που βλέπεις ή για να μη χαλάς χατίρια. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς σου και σχετικές υποχρεώσεις σου, αλλά θα γίνεις και πιο τσιγκούνης/α, σκεφτόμενος/η ότι δεν είναι καιρός για σπατάλες και απλοχεριές, κάτι που πιθανόν να επηρεάσει και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Κάποιο άτομο ενδεχομένως να σε ελκύσει αρκετά, όμως μη βιάζεσαι γιατί μπορεί να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Δεν αποκλείεται και το να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι σε ένα άλλο που σε παιδεύει καιρό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved