Άρης στον Υδροχόο: Κίνδυνοι και περιπέτειες!

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου

Άρης στον Υδροχόο: Κίνδυνοι και περιπέτειες!

Ο Άρης περνά σε μια, κατά τεκμήριο, δύσκολη θέση, αφού πρόκειται να «συγκρουστεί» με δύο από τα «θηρία» της αστρολογικής πραγματικότητας, τον Ουρανό και τον Κρόνο, που τον περιμένουν στον Ταύρο και τον Υδροχόο αντίστοιχα αλλά το «μενού» έχει κι άλλα.

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, υπεύθυνο για καταστάσεις του τύπου «σοκ και δέος», κλείνει με ακρίβεια στις 22 Μαρτίου και πέρα από το εξ ορισμού ανατρεπτικό προφίλ του, σε παραπέμπει σε κινδύνους στον αέρα ή από πτώσεις. Όσο για το πολεμικό μέτωπο δίνει το ΟΚ για αεροπορικές ή/και πυραυλικές επιθέσεις μεγάλης κλίμακας. «Αποκάλυψη τώρα» θυμίζει το όλο κόνσεπτ και το επίσης κρίσιμο είναι ότι στις 21 σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για πλήγματα σε αμάχους ή/και σε μια «δραστική» παρέμβαση στις ισορροπίες μιας κοινότητας. Το «πάρε-δώσε» των δύο πλανητών, που δεν το έχουν σε τίποτα να αναζωπυρώσουν έχθρες του παρελθόντος ή/και να προκαλέσουν έναν ενδοοικογενειακό «εμφύλιο», θα κάνει πρεμιέρα στις 13, όταν ο αστρικός Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό.

Θαμμένες «βόμβες» σε απειλούν πια, ενώ αν θεωρείς πως είσαι ασφαλής στο σπίτι ή γενικότερα σε κλειστούς χώρους, μπορεί και να διαψευστείς. Φυσικά υπάρχουν και πιο θετικές κατευθύνσεις, που μπορείς να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις κυρίως στη δική σου ζωή, όπως είναι για παράδειγμα η αποτίναξη ενός «βραχνά» ή/και η αναμόρφωση ενός παλιού μοντέλου, σε κάθε περίπτωση όμως η σχεδόν ταυτόχρονη εμπλοκή Ουρανού και Χείρωνα, μέσω του Άρη, θέτει «απέναντι» τις τάσεις μιας αυτόνομης πορείας με εκείνες της ένταξης σε μια προστατευτική «ομπρέλα».

Μια επίσης «πολεμική» όψη είναι το τετράγωνο του τροπικού Άρη με την αστρική Δήμητρα στις 30/3, θα υπάρξει ωστόσο κι ένας «πρώτος γύρος» στις 17, με το τρίγωνο των δύο πλανητών να παραπέμπει σε δραστικές διπλωματικές πρωτοβουλίες. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι μπορεί τελικά να μην επικρατήσει το δίκαιο του ισχυροτέρου, αλλά εκείνου/ης που έχει «τίμιους» λόγους για να αντιδράσει και να διεκδικήσει πράγματα. Στην δική σου καθημερινότητα, πάλι, μπορεί το ίδιο εύκολα να «σπάσει» μια συνεργασία ή/και να γίνεις έξω φρενών με κάποιες αυθαιρεσίες, όσο και προκύψει μια νέα «κολεγιά», με εξαίρετη δυναμική.

Στις 30/3 πάλι ο αστρικός Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την τροπική Έριδα στον Κριό, θέτοντας σε κίνδυνο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κάτι που, αν δεν έχεις το νου σου και δεν πάρεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας, μπορεί να απειλήσει και τη δική σου σωματική ακεραιότητα. Τα εργατικά ατυχήματα δεν είναι και μια τόσο μακρινή πραγματικότητα με αυτήν την όψη, ούτε βέβαια είναι δεδομένη η εργασιακή ειρήνη. Επιπλέον, μια τυπική εκδοχή της όψης είναι οι στρατιωτικές ασκήσεις και οι αγοραπωλησίες όπλων.

Οι δύο πλανήτες θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά με εξάγωνο, στις 7 Απριλίου κι αν ρωτάς το πως θα την αξιοποιήσεις στη δική σου ζωή, μια λύση είναι να ασχοληθείς εντατικά με κάτι που εμπεριέχει μεν τον κίνδυνο ενός τραυματισμού, αλλά το κατέχεις τόσο καλά, ώστε να μπορείς να το αποτρέψεις κι άλλη μια να… εξαλείψεις κάθε πιθανή εστία μικροβίων, αφού η Έρις «ειδικεύεται» σε αυτά και δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους… κακά συναπαντήματα!

Όσο για τη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο, είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου. Εκεί καλείσαι να «ζυγίσεις» τα «θέλω» με τα «πρέπει» και τελικά να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα, που μάλλον δεν θα σου αρέσει αλλά… το καλό που σου θέλω, να το κάνεις για να αποφύγεις τα χειρότερα!
Το «μυστικό» αυτής της συνόδου είναι ότι αστρικά «πέφτει» πάνω στον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι αν δεν επικρατήσει η σύνεση, μπορεί να έχεις πολύ… κακά ξεμπερδέματα και βέβαια τα ανάλογα ισχύουν -σε ενισχυμένο βαθμό μάλιστα- και σε ζητήματα που άπτονται της παγκόσμιας ασφάλειας και ειρήνης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και ο «αντίλογος» της αποκάλυψης μιας σειράς πραγμάτων που έγιναν κρυφά και κινούνται στα πλαίσια μιας μάλλον εγκληματικής δραστηριότητας.

Τέλος στις 8 Απριλίου, ο Άρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό, με τους δύο πλανήτες να «βρίσκονται» ξανά στις 13 (τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ερμή στον Ταύρο).

Με την ένταση και τη «ζέση» να είναι άλλοτε δημιουργικές κι άλλοτε προοίμιο «εχθροπραξιών», αυτές είναι και οι όψεις που θα… καταλάβεις περισσότερο επί προσωπικού, αφού «πιάνουν» την καθημερινότητά σου κι όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που την απαρτίζουν. Σε σύγκριση όμως με τα όσα έχουν προηγηθεί ακόμη κι ένα καβγάς ή ένα ατύχημα θα δείχνει απλό… πταίσμα!

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved