Νέα Σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύς: Όλα στην υπερβολή τους!

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, γίνεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 19:35 και συνοδεύεται από τον Δία

Νέα Σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύς: Όλα στην υπερβολή τους!

Αρχικά αφήνει μια αισιόδοξη και ευχάριστη αίσθηση, σίγουρα όμως ο «ευεργέτης πλανήτης» δεν «φουσκώνει» μόνο τις θετικές προοπτικές, αλλά και τα σκάνδαλα ή/και κάποιες πτυχές της πραγματικότητας που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικές.

Επιπλέον, το ότι συνοδεύεται και από την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει και μια άλλη διάσταση, που έχει να κάνει με το «κακό» σε αυτόν τον κόσμο, που επίσης θα διογκωθεί. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο μήνας προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, έστω και με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει πρώτα να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία». Αν μάλιστα είσαι Ιχθύς έχεις αρκετούς λόγους για να πανηγυρίζεις από τώρα για αυτά που έρχονται, αρκεί να μην έχεις κρυμμένα μυστικά, αφού δεν θα είναι πια.

Όσον αφορά τώρα τις παγκόσμιες εξελίξεις και ειδικότερα τον πόλεμο στην Ουκρανία, στο αστροχαρτογράφημα της Νέας Σελήνης διαφαίνεται μια ενίσχυση και επιτυχία του «δυτικού μπλοκ», είτε σε διπλωματικό επίπεδο είτε σε σχέση με τα συμφέροντα της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, αφού οι «γραμμές» του Ήλιου, της Σελήνης και του Δία, περνούν από Παρίσι. Λονδίνο και Ουάσινγκτον.

Οι δε πιο «επίφοβες», δηλαδή του Άρη και του Πλούτωνα, διασχίζουν το Ιράν και τις πέριξ της Κασπίας περιοχές αλλά και τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ (Καλιφόρνια). Εδώ, κάποιου είδους καταστροφή «μυρίζει», προερχόμενη είτε από ανθρώπινο χέρι είτε από φυσικές δυνάμεις κι ας ευχηθούμε το καλύτερο για όλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved