Άρης στον Αιγόκερω: Κίνδυνοι και περιπέτειες!

Αν νομίζεις ότι το πέρασμα του Άρη από τον Αιγόκερω θα είναι ήπιο, μάλλον πρέπει να το… ξανασκεφθείς!

Άρης στον Αιγόκερω: Κίνδυνοι και περιπέτειες!

Από τις 24 Ιανουαρίου, ο Άρης βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου κι αν νομίζεις ότι το πέρασμά του από το ζώδιο θα είναι ήπιο, μάλλον πρέπει να το… ξανασκεφθείς!

Κατ’ αρχάς, η σύνοδος… διαρκείας με την Αφροδίτη συνηγορεί σε πιο παθιασμένες προσωπικές στιγμές, με όλα τα συν, αλλά και τα πλην που μπορεί να έχει αυτό. Ζήλιες κι ανταγωνισμοί θα βγουν στο προσκήνιο, μαζί με όλα εκείνα που θα σε κάνουν να νιώσεις τους… έντονους κτύπους της καρδιάς σου! Οι μυθολογικοί -και όχι μόνο- εραστές θα πηγαίνουν χεράκι-χεράκι κι αυτό θα συνεχιστεί κι όταν θα περάσουν στον Υδροχόο. Φυσικά ο Άγιος Βαλεντίνος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, το ίδιο και οι… έμποροι του έρωτα, σε κάθε περίπτωση πάντως τα «λογικά» επιχειρήματα θα γίνουν πολύ τρωτά απέναντι σε αυτά που προτάσσει το θυμικό σου.

Κατά τα άλλα, αξίζουν της προσοχής σου και οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης με μια πλειάδα αργών πλανητών:

  • Πρώτη στη σειρά είναι η σύνοδος του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα (27 και 28 Ιανουαρίου) και τον ανάδρομο Ερμή που συνοδεύει τον τελευταίο. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα θα επαναληφθεί στην «συμβατική» της εκδοχή (τροπικός με τροπικό, δηλαδή) στις 3 Μαρτίου, αυτή τη φορά με τη συνοδεία της Αφροδίτης. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν «μαύρα μαντάτα», κίνδυνοι από… κάτω αλλά και αποκαλύψεις για παράνομες ενέργειες.
  • Διπλή συμμετοχή θα έχει και ο Ποσειδώνας. Στις 15 Φεβρουαρίου σε… περιμένει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Άρη, ενώ στις 23 κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο των δύο πλανητών. Βροχές, χιόνια αλλά και κίνδυνοι από το «επιθετικό» υγρό στοιχείο θα συνοδεύσουν την ύπαρξή σου, να έχεις όμως τον νου σου και για «προδοτικές» κινήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, οι ιώσεις θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.
  • Όσον αφορά τώρα στις άλλες όψεις ξεχωρίζει βέβαια το εξάγωνο Άρη-Δία στις 4 Φεβρουαρίου, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση, ίσως όμως να ανάψουν και «φωτιές» που δεν σβήνουν εύκολα.
  • Ακολουθεί το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα στις 6 Φεβρουαρίου, μια όψη που εγκυμονεί κινδύνους μέσα σε κλειστούς χώρους και βέβαια σε σχέση με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου. Κατάληψη, εκκένωση και πάει λέγοντας…
  • Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, πάλι, συνηγορεί σε κάθε είδους ακρότητες, αλλά και σε ατυχήματα που δεν γίνονται κάθε μέρα. Κοίτα ψηλά πάντως γιατί από εκεί θα έρθει το… κακό!
  • Αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο Άρη-Έριδος, που είναι «ύποπτο» για αστοχίες σε ψηφιακά συστήματα, ζημιές σε παραγωγικές μονάδες αλλά και για μια άκρως επιθετική συμπεριφορά ιών και μικροβίων και βέβαια από το να σε κυνηγούν αυτά είναι προτιμότερο να τα κυνηγάς εσύ.

ΥΓ: Όλες οι όψεις του Άρη με αργούς πλανήτες ενεργοποιούνται συνήθως κάποιες ημέρες (από 5 έως 8) πριν κλείσουν με ακρίβεια.

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved