Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα: Μια υπόθεση... σκέτο θρίλερ!

Τα do και τα don't για να παραμείνεις ασφαλής

Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα: Μια υπόθεση... σκέτο θρίλερ!

Η όψη των δύο πλανητών μπορεί να αποδοθεί παραστατικά με μια ηφαιστειακή έκρηξη, που βγάζει τα μέσα έξω και η ταινία "Κρακατόα" είναι μια καλή αρχή για τον κινηματογραφικό σου μαραθώνιο. Φυσικά υπάρχει και το πιο σύγχρονο Ηφαίστειο.
Ο "Εξορκιστής" με την σειρά του θα σε μυήσει στον τρόμο του μεταφυσικού, αν όμως θες να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για το τι... είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος, ξεκίνα με τον "Νονό" του Φράνσις Φορντ Κόπολα, συνέχισε με θριλεράκια και μακάρι να τα ζήσεις μόνον κινηματογραφικά.

Τα do και τα don't

-Τσέκαρε τις αποχετεύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα κι αν αρχίσεις να σκάβεις ή/και προβείς σε απολύμανση, μην... απορήσεις για αυτά που θα σκάσουν μύτη κι όχι δεν θα είναι τα Στρουμφάκια!

-Σκέπασε μεγάλες τρύπες ή λακκούβες, πριν πέσεις μέσα εσύ ή κάποιος ανυποψίαστος περαστικός. Να προσέχεις επίσης για εδάφη που έχουν υποστεί διάβρωση κι ευτυχώς να λες, που η κινούμενη άμμος σπανίζει στα μέρη μας! Δες όμως και κανένα ντοκιμαντέρ για την Χαμένη Ατλαντίδα για να πάρεις μια ιδέα.

-Μην πας σαν την τρελή χαρά σε κακόφημες περιοχές, δεν προσφέρονται για... τουρισμό αυτήν την περίοδο, ούτε βέβαια να τραγουδάς αμέριμνα "πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα", αφού θα πας... άπατος/η! Η ελπίδα απεργεί, το ίδιο και η αθωότητα, όπως ακριβώς στο... Εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες!

-Να έχεις μάτια και στην πλάτη, αφού αν έχεις εχθρούς ή ανταγωνιστές, όλο και κάποια βρωμιά θα σου σκαρώσουν. Σκέτο Σαμποτάζ δηλαδή! Επιπλέον, αν είναι να δώσεις κάποια μάχη, να ξέρεις ότι οι... κακοί είναι πολύ αιμοβόροι και δεν αστειεύονται και θα έχεις τύχη μόνο, αν είσαι κάτι σαν την Ούμα Θέρμαν στο "Kill Bill" ή η μετενσάρκωση του Μπρους Λι!

-Μην χώνεις την μύτη σου σε υποθέσεις, που ξεπερνούν τις δυνατότητες σου και μην το παίζεις Ιντιάνα Τζόουνς, αφού ότι κρύβεται από πίσω ή από κάτω μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Η "Κατάρα της Μούμιας" είναι επίσης μια αντιπροσωπευτική εκδοχή.

-Καταπολέμησε την ζήλια και τον φθόνο μέσα σου αλλά μην δώσεις πάτημα και σε αυτούς/ες που γυαλίζει το μάτι τους, όταν τους στραβώσει κάτι. Αν και το Βασικό Ένστικτο ταιριάζει πολύ σαν τίτλος, η "Ολέθρια Σχέση" είναι... ταμάμ κι αν δεις το κακό να πλησιάζει... όπου φύγει, φύγει!

Το σεξ συστήνεται ανεπιφύλακτα, αλλά μόνο με πρόσωπα που γνωρίζεις καλά. Οι στενές επαφές με αγνώστους εγκυμονούν κινδύνους κι εδώ οι ταινίες είναι τόσες πολλές, που στην τύχη να διαλέξεις μια, θα... πέσεις μέσα!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved