Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Αναμένονται εντάσεις

Μαζί με το όποιο πρόβλημα, αναφύεται και η λύση του

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Αναμένονται  εντάσεις

Η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι αρκετά δύσκολη στην διαχείρισή της, αφού αναμένεται να αναδείξει εντάσεις, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα.

Οι ενέργειες του Άρη, του Πλούτωνα και της Έριδας συγκρούονται μεταξύ τους, με πρώτη συνέπεια την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την Δημόσια υγεία. Μάλιστα, δεν θα λείψουν και οι σφοδρές αντιπαραθέσεις στον ιατρικό κλάδο, καθιστώντας ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα και αυξάνοντας την αβεβαιότητα του κοινού.
Είναι όμως και τα εργασιακά που μπαίνουν σε μια φάση αντιπαραθέσεων, με τις απεργίες να κορυφώνονται. Επιπλέον, υπάρχει ανησυχία για μια πιθανή καταστροφή σε παραγωγική μονάδα, αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει από την αστοχία ψηφιακών συστημάτων.

Παράλληλα, η δραστική συμμετοχή του Πλούτωνα παραπέμπει στην υπόγεια δράση συμφερόντων και σε υπονομευτικές πρακτικές.

Φυσικά, σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα διαχείρισης όλων αυτών των ενεργειών, αφού πάντα μαζί με το όποιο πρόβλημα, αναφύεται και η λύση του, μένει μόνο να την εντοπίσεις και να την εφαρμόσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνεις... πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης! Όσον αφορά, δε, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με δεδομένη την αντιπαράθεση και τα... νεύρα που θα προκύψουν, καλό είναι να υπάρξει ένα μέτρο και να αναζητηθεί ένας κοινός τόπος, πριν τα πράγματα... ξεφύγουν εντελώς!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved