Παρηγοριά στο... παρελθόν!

Οι όψεις του Χείρωνα με τον Ερμή στον Ζυγό (αντίθεση) και την Αφροδίτη στον Τοξότη (τρίγωνο) εκεί παραπέμπουν

Είναι βέβαια κι αυτό το... κάθε πέρσι και καλύτερα που γίνεται πράξη όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα το παρελθόν αποτελεί μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης, όταν το παρόν έχει στερέψει από δαύτην. Το να ζεις με τις αναμνήσεις, δεν είναι μόνον μια λύση διαφυγής, αλλά και μια ευκαιρία να ανιχνεύσεις αλήθειες που μπορεί να κρύβονται πίσω από θρύλους και παραδόσεις. Κάπως έτσι άλλωστε ανακάλυψε κι ο Σλήμαν την Τροία...

Οι όψεις του Χείρωνα με τον Ερμή στον Ζυγό (αντίθεση) και την Αφροδίτη στον Τοξότη (τρίγωνο) αναφέρονται σε αυτήν ακριβώς την δυνατότητα, ανεξάρτητα με το ότι μπορεί να συνοδευτούν και από μια συγκινησιακή φόρτιση, που θα αποδυναμώσει την κρίση σου σε προσωπικά ζητήματα. Είναι βλέπεις και οι αδυναμίες που έχεις και δεν γίνεται να κρυφτούν σε μια φάση όπου... ακόμη και οι σκληροί κλαίνε!

Επιπλέον, οτιδήποτε παλιό και παραδοσιακό γίνεται της... μόδας, από τραγούδια, ενδυματολογικές επιλογές, ταινίες εποχής και συνταγές της γιαγιάς, μέχρι την ανατριχίλα που σου προκαλεί το άγγιγμα μιας πέτρας που έχει την αύρα μιας αλλοτινής εποχής. Και προσωπική ή όχι, η αρχαιολογία έχει πάντα μια μεγάλη αξία, αρκεί βέβαια να μην γίνει αυτοσκοπός και χαθεί το μέτρο.

Ό,τι δεν ξεχνιέται παραμένει αθάνατο εις τους αιώνας των αιώνων κι αυτό είναι που θα συνειδητοποιήσεις τις ημέρες που έρχονται.

Διάβασε επίσης: Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στο Ζυγό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved